Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

Laba diena, esu prisiregistravusi dabro biržoje nuo gruodžio mėmesio ir tik vakar sužinojau, kad galiu gauti socialinę pašalpą (iš biržos negaunu jokių išmokų). Anksčiau reikėjo laukti 6 mėnesius kad gauti soc. pašalpą, tai aš ir laukiau kada sueis tas terminas ir niekur nesikreipiau. O ar galės man pašalpą paskaičiuoti už praėjusius 2 mėnesius, ar tik nuo tada pašalpa skaičiuosis kaip kreipsiuosi į seniūniją?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2012 03 21, 15:03)
Laba diena, esu prisiregistravusi dabro biržoje nuo gruodžio mėmesio ir tik vakar sužinojau, kad galiu gauti socialinę pašalpą (iš biržos negaunu jokių išmokų). Anksčiau reikėjo laukti 6 mėnesius kad gauti soc. pašalpą, tai aš ir laukiau kada sueis tas terminas ir niekur nesikreipiau. O ar galės man pašalpą paskaičiuoti už praėjusius 2 mėnesius, ar tik nuo tada pašalpa skaičiuosis kaip kreipsiuosi į seniūniją?

Tik nuo tada kai kreipsites.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 21, 15:10)
Tik nuo tada kai kreipsites.

Ačiū 4u.gif nu bet darbo biržoje tai kažkokie nenormalūs dirba, dar klausiau ar negaliu gauti jokių išmokų, sako nea, o vakar jau jau klausia ar negauni soc. pašalpos, sakau nea, dar 6 mėnesiai nepraėjo, sako tai kad nebereikia jau tiek laukti. Nu taip nervai sukilo, anksčiau tai negalėjo pasakyti, pats eilinis žmogelis turi visus įstatymus žinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2012 03 21, 15:18)
Ačiū  4u.gif  nu bet darbo biržoje tai kažkokie nenormalūs dirba, dar klausiau ar negaliu gauti jokių išmokų, sako nea, o vakar jau jau klausia ar negauni soc. pašalpos, sakau nea, dar 6 mėnesiai nepraėjo, sako tai kad nebereikia jau tiek laukti. Nu taip nervai sukilo, anksčiau tai negalėjo pasakyti, pats eilinis žmogelis turi visus įstatymus žinot  doh.gif

Jums to reikia,todel jus ir turit zinoti,jie neprivalo sakyti.
Atsakyti
Sveikutes,gal zinosit atsakyma,ar ymanoma tvarkytis kompensacija del sildymo turint buto panaudos sutarti?kiek domejausi turint nuomos sutarti jau galima susitvarkyti ta reikala,idomu kaip su panaudos sutartimi..aciu labai uz bet kokius komentarus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amelyte123 @ 2012 03 21, 16:36)
Sveikutes,gal zinosit atsakyma,ar ymanoma tvarkytis kompensacija del sildymo turint buto panaudos sutarti?kiek domejausi turint nuomos sutarti jau galima susitvarkyti ta reikala,idomu kaip su panaudos sutartimi..aciu labai uz bet kokius komentarus  4u.gif  4u.gif

seniuniunoj buvau uzklausus del panaudos, sake tikrai neimanoma
Atsakyti
reikia patarimo-darbdavys neisraso normalios pazymos apie darbo uzmokesti, socialinis liepia kreipris i darbo inspekcija, esu susidurusi su ja, atsakyma duoda po men, tai juk po men , seima jau ir soc pasalpos nebegaus,
ka daryti? padekit...
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 21, 19:24)
reikia patarimo-darbdavys neisraso normalios pazymos apie darbo uzmokesti, socialinis liepia kreipris i darbo inspekcija, esu susidurusi su ja, atsakyma duoda po men, tai juk po men , seima jau ir soc pasalpos nebegaus,
ka daryti? padekit...

o ka daugiau padarisit,nieko.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 21, 19:26)
o ka daugiau padarisit,nieko.

esame soc remtina seima, as turiu pirma grupe, man advokato paslaugos nemokamos, kreipsiuos is karto i teisma, del pazymos ir dar uz tai, kad negausime pasalpu, kito kelio nematau.....
Atsakyti
Gal ir man kas gali padėti - gal žinote, kokias pašalpas gali gauti besilaukianti studentė?
Prisiskaičiau, kad nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2012 03 22, 00:52)
Gal ir man kas gali padėti - gal žinote, kokias pašalpas gali gauti besilaukianti studentė?
Prisiskaičiau, kad nieko gero...

http://www.socmin.lt...x.php?533031094
Parama nėščiai moteriai - 260 lt
Gimus vaikui - 1430 lt
Išmoka vaikui - po 97.50 lt
Na ir soc.pasalpa,bet tada turi teistis is vaiko tevo alimentus,jeigu viena augins vaikeli.
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti.stovejau darbo birzoi,sausi isidarbinau, vasari susirgo vaikas,gryztant i darba paprase iseiti verysad.gif dukra gauna elementus 400lt ir uz negalia 360lt,as dabar stoviu darbo birzoi ir negausiu nieko.ar man priklausis soc.pasalpa? ir kur kreiptis,kada kreiptis(skaiciau,kad reikia dokumentus uz paskutinius 3 menesius,tai jeigu as gaudavau minimuma,tai kaip su pasalpa,kada reikia eiti?) kokius dokumentus reikia tureti
Labai dekoju uz atsakyma
Atsakyti