Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(evemaska @ 2012 03 22, 23:34)
Turiu kvaila klausyma.. ax.gif
Man pasalpa paskirta iki geguzes 1 d.,kada man geriausia eiti del pratesimo?Nes kaip yra paskirta diena geguzes 7,bet man jau kaip ir negalios kad esu soc pasalpa gaunanti ? Ir tada vel reikes menesi laukti dokumentu?

Mums taip pat paskirta pasalpa iki geguzes 1 dienos,prasitesti eisiu geguzes 8 diena.Jeigu tvarkaisi iki menesio vidurio,tai kita menesi gausi soc.pasalpa,jeigu tvarkaisi gale menesio,tai dydele tikimybe,kad soc.pasalpa gausi dar kita menesi uz 2 men.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 23, 00:01)
Kokių dokumentų jums reikės laukti? g.gif  jei yra paskirta 7 dieną pratęsimui tai tuomet ir eikit smile.gif

As gaunu soc stependija,ir suprantu,kad turi buti ta soc pasalpa nenutraukta. Bijau,kad nuims man ta stependija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2012 03 23, 09:08)
As gaunu soc stependija,ir suprantu,kad turi buti ta soc pasalpa nenutraukta.  Bijau,kad nuims man ta stependija. ax.gif

tai ji ir nebus nutraukta.
Atsakyti
4u.gif Dekuj!
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2012 03 23, 08:08)
As gaunu soc stependija,ir suprantu,kad turi buti ta soc pasalpa nenutraukta.  Bijau,kad nuims man ta stependija. ax.gif

Jo nesijaudinkit, aš irgi gaunu soc stipendiją, niekas jos nenutrauks smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as su klausimu,man bus tuoj 24metai ir stosiu i birza kad gauciau soc.o jai sakykim vasarai vaikui atostogas paimsiu ir issibrauksiu is birzos ar gausiu soc pasalpa?
Atsakyti
smile.gif+2012 03 23, 13:58-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 23, 13:58)
sveikos 4u.gif
as su klausimu,man bus tuoj 24metai ir stosiu i birza kad gauciau soc.o jai sakykim vasarai vaikui atostogas paimsiu ir issibrauksiu is birzos ar gausiu soc pasalpa?

ne nebegausit jei išsibrauksit. nes soc pašalpai gauti reikia stovėti darbo biržoje.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 23, 15:06)
ne nebegausit jei išsibrauksit. nes soc pašalpai gauti reikia stovėti darbo biržoje.

bet galima ir vaika isbraukus is darzelio nestoveti birzoj ir gauti soc,o kaip su atostogom?
Atsakyti
smile.gif+2012 03 23, 15:11-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 23, 15:11)
bet galima ir vaika isbraukus is darzelio nestoveti birzoj ir gauti soc,o kaip su atostogom?

Jeigu vaikui nera 3-ju metu,tai taip galima birzoj nestovet ir gaut soc.pasalpa,bet jeigu vaikui virs 3-ju metu,tai jau reikia stot i birza.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 23, 15:18)
Jeigu vaikui nera 3-ju metu,tai taip galima birzoj nestovet ir gaut soc.pasalpa,bet jeigu vaikui virs 3-ju metu,tai jau reikia stot i birza.

mazei 4metukai,na uzklausiu dar soc ar tai galioja 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 23, 15:19-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 23, 15:19)
mazei 4metukai,na uzklausiu dar soc ar tai galioja 4u.gif

Tai jus tada turit birzoj stovet,o kas per atostogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 kovo 2012 - 14:26
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 23, 15:26)
Tai jus tada turit birzoj stovet,o kas per atostogos?

dabar as mokausi,bet balandzio 5 jau stosiu i birza nes 24metai bus,darzelis uzsidaro liepa.tai as galvoju jai sako vaika isbraukus galima birzoj nestovet tai kazki kaip tada kai darzelis uzsidaro ir mazei atostogos bus g.gif
Atsakyti