Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(auksine` @ 2012 03 26, 13:16)
aciu, vikosiuks,  tu tikra ase  4u.gif , as gaunu  2 po 52, o deklaracija dar siusiu , gal geguzi, nzn, tempiu guma  lotuliukas.gif

as sakiau siais metais net nedeklaruosiu, juk 5 metus atgal galima.... sakiau po keliu metu uzsideklaruosiu atgaline data.... ax.gif kam cia man papildomu nesamoniu
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 25, 20:45)
Nu čia dabar, pati buvau tokioje pat situacijoje, tai man būtent ir sakė, kad vyresniam vaikui norint pripažinti tėvystę reikia ir jo sutikimo, pačiam notarui, nes kitaip jis netvirtina, jei nesutinka vaikas. O juk į metrikaciją su notaro pažymą einama, kad jau patvirtinta tėvystė, ir tik metriką išsirašyt.

zinot,pradedu musu notarines darbutojais abejoti,siandien nuejom visi kartu,kad jau pas notare patvirtint tevyste(vaika del viso pikto vezemes) smile.gif tai paziurejo,kad vaiko gimimo liudijime tevas irasytas,tuo metu rase isgalvota pavarde,tai dabar nauja gimimo liudijima reik issiimt,kur toj grafoj bruksnys butu,tai procesas uzsites siek tiek,pikta tik del to,kad galejo is karto paziuret ko reikia,kai ejau registruotis i notarine,butu vyras iseigines neemes,vaikas i mokykla nuejes,zodziu-biurokratai iki galo pareigu neatlieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 03 26, 10:27)
pliusuoja tik vaiko 52lt arba 97lt, dabar taip pat pliusuos jei kazka susigrazinsit is mokesciu inspekcijos. pasalpa nesipliusuoja, ji pliusuojas tik norint gauti kompensacijas.

sveiki, noreciau pasitikslinti, ar tikrai soc pasalpa skaiciuojasi prie pajamu, skaiciuojant kompensacija silumai?
bet juk tai absurdas
Atsakyti
Laba diena noreciau suzinoti kas vyksta,esu seniunyjoj nuo sausio 18dienos ir prieme del pasalpos nuo 01 iki 04menesio. Ir vis nesulaukdavau pasalpos,snd nuejau y seniunyja ir sake ji buvo pervesta kovo 21diena,bet y kortele ji neatejo. Bet kortele priklauso mano broliui ,tai ar del to ir negavau ir ka reiktu tada db daryti?
Atsakyti
Sakykit, ar tiesa, kad socialinę pašalpą gaunant pasus/asmens tapatybės korteles išduoda nemokamai? Ar tik suaugusiems galioja, ar ir vaikams?
Atsakyti
ats del nemokamu asmens dokumentu isdavimo. vaikams tai tikrai isduoda nemokamai del suaugusiuju nzn, reikia nusinesti buvusi asmens dokumenta jei toki turejot ir pazyma is soc paramos skyriaus jei esat soc remtina seima
Atsakyti
QUOTE(dovilegv @ 2012 03 27, 15:16)
ats del nemokamu asmens dokumentu isdavimo. vaikams tai tikrai isduoda nemokamai del suaugusiuju nzn, reikia nusinesti buvusi asmens dokumenta jei  toki turejot ir pazyma is soc paramos skyriaus jei esat soc remtina seima

Man tik vaikams ir reikia. Vadinas keliausim pažymos į soc.paramos skyrių. 4u.gif AČIŪ!
Atsakyti
Sveiki, ar gauta paskola iš asmens įsiskaito į pajamas?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 27, 13:46)
sveiki, noreciau pasitikslinti, ar tikrai soc pasalpa skaiciuojasi prie pajamu, skaiciuojant kompensacija silumai?
bet juk tai absurdas

nejau niekas nezino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 03 26, 10:27)
pliusuoja tik vaiko 52lt arba 97lt, dabar taip pat pliusuos jei kazka susigrazinsit is mokesciu inspekcijos. pasalpa nesipliusuoja, ji pliusuojas tik norint gauti kompensacijas.

Tai ir deklaravus pajamas, kažką atgavus mokesčius už praeitus metus, irgi skaičiuos į pajamas???
Dar papasakokite, ima 3 mėnesius atgal, nuo to mėnesio kai skirta pašalpa...( Ar gerai supratau?) Jei prieš tuos tris mėnesius buvo paimta paskola, tai į pajamas ji neįeis? Tai jei pašalpa skirta nuo kovo, tai ji mokama už einamą mėnesi?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 27, 12:46)
bet juk tai absurdas

QUOTE(maskatukas @ 2012 03 27, 16:13)
nejau niekas nezino verysad.gif

Taip, skaičiuojasi
Atsakyti
Sveiki,

klausimelis blush2.gif
Ar priklauso seimai soc. ismoka kokia, jei visos pajamos 4 asmenims 900 Lt i rankas ? Jokiu vaiko pinigu netvarkem blush2.gif
Vyras dirba, zmona registruota darbo birzoje 6 men, nuo balandzio jau nieko negaus, 2 vaikai...4 ir 8 metai
Atsakyti