Labas visiems,
Retai beužeinu, bet knygas vis dar skaitau, ir temą kartas nuo karto perskaitau, o va į kai kurias žinutes tiesiog neįmanoma nepasisakyti, pvz. apie mano mylimą "Baden Badeną"
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 28, 19:02)
Aš jau gavau žinutę, kad AL išsiuntė knygą, šį kartą išsirinkau J. Picoult
"Paprast tiesa". O perskaičiau U. Radzevičiūtės
"Baden Badeno nebus". Tiek daug tikėjausi, o gavau šnipštą. Pačios istorijos tiesiog neįdomios, patiko tik rašymo stilius.
Kaip įdomu, kaip skiriasi mūsų visų skoniai, man "
Baden Badenas" labai patiko. Ir rašymo stilius ir pačios istorijos. Na labai fainos tokios, trumpos, geros, ir gerai parašytos. Man pati knyga tikrai labiau patiko nei Sabaliauskaitės knygos, nors jos, žinoma, net nelygintinos, tik tiek, kad abi buvo siūlomos Metų knygos rinkimuose.
O dėl skonių... Tai pirmą kartą numečiau nebaigusi skaityti knygos.. Po kažkur 100 psl.
Joseph Heller. 22 išlyga. Visiškai neskaitoma. Kažkas panašaus į Samuel Shem Dievo namai, Vargo kalnas, turėtų būti juokinga, bet man pasirodė kažkas klaikaus. Bet gal nuotaika ne ta. Bet esu skaičiusi, kad ta knyga nuostabi, viena geriausių knygų apie karą... Nusivyliau baisiai.
O del Picoult, va, va, dėl ko aš nebegavau! Doriforė šį kartą pasiėmė
(jei kartais po to pardavinėti norėtum, mielai nupirkčiau).
Aš šį kartą net nežinau... Laukiu Drugelio ryto, ir Daujotytės Marcinkevičiaus žemės
Dabar skaitau vokišką knygą iš serijos mano vyras iš rytų, pagrobė mano vaiką... Tai kadangi tokių knygų esu skaičiusi vieną vienintelę "Tik su dukra", tai šioji labai patinka, labai gerai, įtraukiančiai parašyta, stilius tip top Picoult, o svarbiausiai, pati kalba tai ką aš žinau, labai paprasta, bet koks mokinukas galėtų perskaityti ir pasijusti tobulai mokantis vokiečių kalbą

. Smagumėlis.
Ir beje, visam gausiam jubiliačių būriui - Su Gimimo diena! Tegul jūsų skaitomos knygos niekada jūsų nenuvilia.