Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 03 28, 14:36)

....
Ir dar galiu dabar pridurti, kad "Mirk dėl manęs" galima drąsiai skaityti, kaip atskirą knygą. Tiesa, mielai paskaityčiau, kaip Sofijai toliau gyvenimas susiklostė, bet... neišvers, tai neišvers. O trileris geras. Rekomenduoju  4u.gif .

Aciu labai 4u.gif Jau ieskausi pirkti wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jetus, kiek mes gimtadienių turėjom/turim bigsmile.gif Fati, amber123, Nerinha su praėjusiais gimtadieniais. Tibė, su šiandieniniu gimtadieniu 4u.gif Daug gražaus laiko su knygomis ir asmeninės laimės 4u.gif
user posted image
Atsakyti

O jopštvaimakal kiek sukaktuvininkių pražiopsota blush2.gif Su jūsų diena mielosios 4u.gif Būkit baisulingai laimingos ir laaaaaaabai turtingos draugais, šypsenomis, džiugiomis akimirkomis ir čiu čiut pinigais biggrin.gif Ui, ir žinoma krūvas dideliausias jums knygų įdomių, tokių, kur paliktų įspūdžių neišdildomų oro_buckis.gif

Perskaičiau Sofi Oksanen "Valymas" ir esu siaubingai pikta, jau ta Alydė, va būtent tokia moteris, kokia pavaizduota ant viršelio - šalta, bejausmė, rūsti ir savanaudė, su tuo piktos ir žiaurios bobos žvilgsniu. Nerašysiu dabar atsiliepimo, nes dar įspūdžiai per švieži ir emocijos per aštrios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 kovo 2012 - 18:42
Aš jau gavau žinutę, kad AL išsiuntė knygą, šį kartą išsirinkau J. Picoult "Paprast tiesa". O perskaičiau U. Radzevičiūtės "Baden Badeno nebus". Tiek daug tikėjausi, o gavau šnipštą. Pačios istorijos tiesiog neįdomios, patiko tik rašymo stilius.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Karen Rose abi knygas,apie ka jau nelabai atsimenu,bet zinau,kad patiko ir "Mirk del manes" labiau,ja ir pasilikau,o "Suskaiciuok iki desimties" pardaviau biggrin.gif

O as nezinau kas man pasidare-emiau ir uzsisakiau sia knyga https://www.knygos.l...o-lokio-gentis/ o kodel tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis, šį saulėtą , bet vėjuotą rytą 4u.gif labai nemėgstu tokio oro doh.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 03 28, 18:41)
Perskaičiau Sofi Oksanen "Valymas" ir esu siaubingai pikta, jau ta Alydė, va būtent tokia moteris, kokia pavaizduota ant viršelio - šalta, bejausmė, rūsti ir savanaudė, su tuo piktos ir žiaurios bobos žvilgsniu. Nerašysiu dabar atsiliepimo, nes dar įspūdžiai per švieži ir emocijos per aštrios.
tris kartus bandžiau paimti šią knygą į rankas ir niekaip schmoll.gif nelimpa nors tu ką doh.gif
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 28, 19:02)
Aš jau gavau žinutę, kad AL išsiuntė knygą

aš jau irgi greit gausiu 4u.gif

O aš pagalvojau, kad noriu kažko lengvo, iš pusseserės pasiėmiau Kinselos parduotuvių manjakę, bet ...... tokia a la tuštučių knyga...pakolkas nieko gero neradau apart kelių situacijų, kurios mane priminė lotuliukas.gif bet šiaip tai ......

Nors ir pavėluotai, bet AMBER, NERINHA ir TIBE, su gimadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 29 kovo 2012 - 09:53
Labas visiems,
Retai beužeinu, bet knygas vis dar skaitau, ir temą kartas nuo karto perskaitau, o va į kai kurias žinutes tiesiog neįmanoma nepasisakyti, pvz. apie mano mylimą "Baden Badeną" smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2012 03 28, 19:02)
Aš jau gavau žinutę, kad AL išsiuntė knygą, šį kartą išsirinkau J. Picoult "Paprast tiesa". O perskaičiau U. Radzevičiūtės "Baden Badeno nebus". Tiek daug  tikėjausi, o gavau šnipštą. Pačios istorijos tiesiog neįdomios, patiko tik rašymo stilius.

Kaip įdomu, kaip skiriasi mūsų visų skoniai, man "Baden Badenas" labai patiko. Ir rašymo stilius ir pačios istorijos. Na labai fainos tokios, trumpos, geros, ir gerai parašytos. Man pati knyga tikrai labiau patiko nei Sabaliauskaitės knygos, nors jos, žinoma, net nelygintinos, tik tiek, kad abi buvo siūlomos Metų knygos rinkimuose.

O dėl skonių... Tai pirmą kartą numečiau nebaigusi skaityti knygos.. Po kažkur 100 psl. Joseph Heller. 22 išlyga. Visiškai neskaitoma. Kažkas panašaus į Samuel Shem Dievo namai, Vargo kalnas, turėtų būti juokinga, bet man pasirodė kažkas klaikaus. Bet gal nuotaika ne ta. Bet esu skaičiusi, kad ta knyga nuostabi, viena geriausių knygų apie karą... Nusivyliau baisiai.

O del Picoult, va, va, dėl ko aš nebegavau! Doriforė šį kartą pasiėmė (jei kartais po to pardavinėti norėtum, mielai nupirkčiau).
Aš šį kartą net nežinau... Laukiu Drugelio ryto, ir Daujotytės „Marcinkevičiaus žemės“ ax.gif

Dabar skaitau vokišką knygą iš serijos mano vyras iš rytų, pagrobė mano vaiką... Tai kadangi tokių knygų esu skaičiusi vieną vienintelę "Tik su dukra", tai šioji labai patinka, labai gerai, įtraukiančiai parašyta, stilius tip top Picoult, o svarbiausiai, pati kalba tai ką aš žinau, labai paprasta, bet koks mokinukas galėtų perskaityti ir pasijusti tobulai mokantis vokiečių kalbą smile.gif. Smagumėlis. smile.gif

Ir beje, visam gausiam jubiliačių būriui - Su Gimimo diena! Tegul jūsų skaitomos knygos niekada jūsų nenuvilia. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 03 29, 19:56)
O dėl skonių... Tai pirmą kartą numečiau nebaigusi skaityti knygos.. Po kažkur 100 psl. Joseph Heller. 22 išlyga. Visiškai neskaitoma.

O del Picoult, va, va, dėl ko aš nebegavau! Doriforė šį kartą pasiėmė (jei kartais po to pardavinėti norėtum, mielai nupirkčiau).
Aš šį kartą net nežinau... Laukiu Drugelio ryto, ir Daujotytės „Marcinkevičiaus žemės“  ax.gif

O aš taip noriu paskaityti "22 išlyga ". Daugelyje TOP knygų sąrašuose figūruoja, tai intriguoja, kas ten tokio rašomo. Bet jau ne pirmą kartą girdžiu, kad sunkiai skaitoma ir neįdomi g.gif

Aš manau, kad ne po vieną knygą jie skiria, bent kelias tas pačias aptarti skirtingiems žmonėms. Nes "Kodėl vyrai myli kales" tikrai kelios iš mūsų skaitė g.gif

Aš šiuo metu užbaiginėju "Vėtrų kalnas". Labai patinka bigsmile.gif Kai pripranti prie to laikmečio knygų stiliaus, tai ši visiškai iškrenta iš konteksto, net nesitikėjau.

Ar žinojot, kad Vagos knygyne pavasarinės nuolaidos iki 65 proc. Nepasakyčiau, kad labai kas įdomaus schmoll.gif Bet 12 knygų įsigijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 29, 21:11)
O aš taip noriu paskaityti "22 išlyga ". Daugelyje TOP knygų sąrašuose figūruoja, tai intriguoja, kas ten tokio rašomo. Bet jau ne pirmą kartą girdžiu, kad sunkiai skaitoma ir neįdomi  g.gif

Aš manau, kad ne po vieną knygą jie skiria, bent kelias tas pačias aptarti skirtingiems žmonėms. Nes "Kodėl vyrai myli kales" tikrai kelios iš mūsų skaitė  g.gif

Ar žinojot, kad Vagos knygyne pavasarinės nuolaidos iki 65 proc. Nepasakyčiau, kad labai kas įdomaus  schmoll.gif Bet 12 knygų įsigijau  biggrin.gif

Picoult ir aš šiandien gavau.

O būsiu prie tų, kuriems "22 išlyga" nepadarė gero įspūdžio. Bet man būdinga - amžinai nepatinka knygos, kurios standartiškai laikomos labai geromis. Bet seniai ją skaičiau, dabar gal net ir aš jau visai kitoks žmogus, labiau ciniška ir man ten viskas daug labiau patiktų.

Šiandien slėpiausi "vagoje" nuo krušos. Nemačiau nieko pirktino prie išpardavimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 03 28, 18:41)

Gal pasikeis nuomonė permąsčius, parašyk prašau, nes aš jos niekaip negaunu, o esu įsirašiusi į must read sąrašiuką ir tikiuosi gero veikalo... g.gif
O tas Alydės įvaizdis - toks kaip sakai, bet juk tai knygos įdomumui netrukdo?(Wassmo Dina irgi oi, ne pyragaitis buvo, o man iš galvos neišeina..)
Atsakyti
Man "Valymas" labai patiko ir visiems rekomenduoju perskaityti ax.gif

O Vagoj, tai kas neturi, yra "Katalonijai pagerbti", "Anansio vaikai", "Nortangerio abatija", tos pačios Žaltvykslės knygų serijos, kurias jau keli metai pardavinėja. Aš dar nusipirkau "Jaunosios savižudės", "Parmos vienuolynas", "Įtemptas laukimas", "Sielos paslaptys".
O ne iš akcijinių, už tikrą kainą pirkau Gerritsen "Relikvija", R. Šepetys "Tarp pilkų debesų", "S. Rossi "Studentė prostitutė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 29 kovo 2012 - 20:36

Sveikos mirksiukas.gif

Visai nėr nei laiko, nei sveikatos šiandien plačiau ką rašyt, tai trumpai tik.

QUOTE(Stikliukė @ 2012 03 29, 09:50)
tris kartus bandžiau paimti šią knygą į rankas ir niekaip schmoll.gif nelimpa nors tu ką doh.gif
Aš, šiek tiek žinodama jos tematiką ir aprašomą laikmetį bei vietoves, neketinau tos knygos net į rankas imti, bet va vieną dieną pamačiau ją, pasiūliau mainus ir knyga jau buvo pas mane. Perskaičiau per du prisėdimus, nors galvojau, kad truksiu ilgiau ir kankinsiuos labiau.

QUOTE(bellete @ 2012 03 29, 20:23)
Gal pasikeis nuomonė permąsčius,  parašyk prašau, nes aš jos niekaip negaunu, o esu įsirašiusi į must read sąrašiuką ir tikiuosi gero veikalo... g.gif
O tas Alydės įvaizdis - toks kaip sakai, bet juk tai knygos įdomumui netrukdo?(Wassmo Dina irgi oi, ne pyragaitis buvo, o man iš galvos neišeina..)
Nuomonė apie Alydę tokia pat pikta biggrin.gif nors bandau ir ją suprasti, bet tam tikrų jos poelgių nu niekaip negaliu pateisinti, tuo labiau, kad tie poelgiai buvo paskatinti labai banalaus dalyko. Platesnį atsiliepimą bandysiu sukurpti rytoj, jei niekas nesutrukdys surankiot minčių biggrin.gif
Atsakyti