Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(caralaite @ 2012 03 27, 21:23)
Badu mirsti kad jausmas neapleidzia? Nepakenciu tokiu kalbu ir verkslenimu, net iš Kaprio negalejau patyleti.

Reziuomuoju savo pastebejima is tamstos postu - visgi esat arogantiska persona.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 28, 06:48)

drinks_cheers.gif Aš čia dažnai skaitinėju ir dar dažniau susilaikau nuo komentarų jos atžvilgiu, bet kartais tiesiog šlykštu skaityt. Labai jai tinka tas avataras "tik man, tik mano, tik aš". Ir tik jos nuomonė apskritai yra teisinga, kiti gali nesivargindami net nesiginčyti. Ir keista, kad kitos narės kažkodėl nusileidžia, sutinka. Tikra princesė, kurios nevalia judinti ir užgauti. Dėl jos ne tokių ir retų išsišokančių pastabų man knygų tema tapo visiškai nemaloni. Atsiprašau, bet aš irgi nebegalėjau susilaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
LINAMOG, *NU* ačiū 4u.gif
Nes vakar jau taip pasigailėjau lindus į temą...
Tikrai įtikėjau padarius kažką nepataisomai bloga blush2.gif . O juk nenorėjau, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2012 03 28, 09:15)
LINAMOG, *NU* ačiū 4u.gif
Nes vakar jau taip pasigailėjau lindus į temą...
Tikrai įtikėjau padarius kažką nepataisomai bloga blush2.gif . O juk nenorėjau, tikrai.

Jusu atsiliepimas man patiko, irgi skaiciau visa trilogija, atgijo prisiminimai. 4u.gif O jusu aliuzijos nestebina, kai paminejot, kad dirbate toje srityje.
Atsakyti
sveikos smile.gif
vėl grįžau skaityti - K. Rose Mirk dėl manęs. nu, kokia kraupi blink.gif net už T. GEritsen Mefisto klubą kraupesnė... o lavonų, o žudymo išmanų doh.gif net sapnavau šiąnakt. rekomenduoju kraupių detektyvų mėgėjoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 03 28, 10:48)
sveikos smile.gif
vėl grįžau skaityti - K. Rose Mirk dėl manęs. nu, kokia kraupi  blink.gif net už T. GEritsen Mefisto klubą kraupesnė... o lavonų, o žudymo išmanų doh.gif net sapnavau šiąnakt. rekomenduoju kraupių detektyvų mėgėjoms  4u.gif

As ir galvoju, lyg girdetas pavadinimas. Ir prisiminiau, kad neseniai skaiciau. Visai vykusiai uzmegzta detektyvine intriga kraupiai gadino ipinta meiles-geismo muiline linija. Man rodos, ir komentavau as ja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 28, 10:06)
As ir galvoju, lyg girdetas pavadinimas. Ir prisiminiau, kad neseniai skaiciau. Visai vykusiai uzmegzta detektyvine intriga kraupiai gadino ipinta meiles-geismo muiline linija. Man rodos, ir komentavau as ja.

gali būti, bet kurį laiką nesekiau temos, tai nemačiau komentaro.
iš bibliotekos parsinešiau ją. kažin dar ko nors yra tos autorės? biblioteka neturi, reiks pagooglint.
Atsakyti
QUOTE(*NU* @ 2012 03 28, 08:12)
Ir tik jos nuomonė apskritai yra teisinga, kiti gali nesivargindami net nesiginčyti. Ir keista, kad kitos narės kažkodėl nusileidžia, sutinka.

mes nenusileidžiam,tiesiog kiekvienas turi savo nuomonę,jei ji taip galvoja,jos bėda,bent jau aš nekreipiu dėmesio rolleyes.gif

Laba diena smile.gif

pavasaris...kažkaip nelabai noris ką ir skaityti, po truputį skaitinėju Mario Puzo Kvailiai miršta . g.gif nors pats rašytojas buvo labai patenkintas šia knyga,man ji neprilygs "Krikštatėviui".

Bandžiau skaityti Šerelytės Mėlynbarzdžio vaikai,seniai tokių kliedesių neskaičiau.Nesuprantu,kodėl lietuvių literatūroj tiek daug depresyvumo,kas jų galvose tūno g.gif
Atsakyti

QUOTE(muminukas @ 2012 03 28, 09:48)
sveikos smile.gif
vėl grįžau skaityti - K. Rose Mirk dėl manęs. nu, kokia kraupi  blink.gif net už T. GEritsen Mefisto klubą kraupesnė... o lavonų, o žudymo išmanų doh.gif net sapnavau šiąnakt. rekomenduoju kraupių detektyvų mėgėjoms  4u.gif

Suintrigavai,kazkodel maniau siaip sau ji bus.Ieskosiu pirktis dabar smile.gif
QUOTE(muminukas @ 2012 03 28, 10:23)
gali būti, bet kurį laiką nesekiau temos, tai nemačiau komentaro.
iš bibliotekos parsinešiau ją. kažin dar ko nors yra tos autorės? biblioteka neturi, reiks pagooglint.

Suskaiciuok iki desimties dar yra,sita turiu,bet neskaiciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 03 28, 13:26)

niu, žinok, ir mama, ir brolienė perskaitė ir klausė, ar kitos bibliotekoj nėra. knygos gale radau, kad dar bent viena lietuviškai yra thumbup.gif tik reiks rasti smile.gif
žudynės pakraupintos ir jų daug. dar gal tiek nė nebuvau skaičius...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 28, 07:48)

Kas kalba biggrin.gif.
Del nuomoniu apie knygas - nepamenu kad kam buciau pirsus savo. Bet gal tai patogi atmintis smile.gif.
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne į savo temą lendu 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2012 03 28, 15:26)

Luiziana, tiesiog įmetu savo seną atsiliepimą apie "Suskaičiuok iki dešimties"
O aš baigiau skaityti Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties" - tiesą pasakius, nelabai patiko, bet ne todėl, kad knyga būtų bloga, o grynai dėl asmeninių nusistatymų (nemėgstu, kai rašoma apie skriaudžiamus, prievartaujamus vaikus). Knyga įtraukia, nors nuo pirmo puslapio žinome, kodėl žudikas degina namus ir nuo knygos vidurio daugmaž aišku, kas yra žudikas, bet skaitymo malonumo tai nesumažina. Knyga žiauroka, nors kartu ir poetiška Ir visos siužeto linijos knygos pabaigoje gražiai išsisprendžia. Toks trilerio ir meilės romano mišinys, tik labiau vykęs negu Sandros Braun. Knygos veiksmas, intriga, herojų aprašymai įdomūs, įtaigūs. Nepatiko, tik pasirinkta tema. Trilerių gerbėjoms rekomenduoju Išskyrus SAINTLINĄ - tau nepatiks
Luiziana, "Suskaičiuok iki dešimties" be serijos. O "Mirk dėl manęs" pirmoji iš Daniel Vartanian trilogijos, bet tikrai neskaitysiu, kol visos trys dalys nebus išverstos, jeigu išvis bus išverstos

Ir dar galiu dabar pridurti, kad "Mirk dėl manęs" galima drąsiai skaityti, kaip atskirą knygą. Tiesa, mielai paskaityčiau, kaip Sofijai toliau gyvenimas susiklostė, bet... neišvers, tai neišvers. O trileris geras. Rekomenduoju 4u.gif Tikrai maniau, kad esu rašiusi atsiliepimą ir apie šią knygą, bet... nerandu.
Išsiliejau ax.gif
Atsakyti