QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 04 13, 12:25)
Mano namų lentynos vėl pasipildė nauja gyventoja -
Zypanna Zatelh "Grįžtantys su vilkų šviesa"
**Katzenbach'ui esu prisiekus amžiną meilę

tačiau iš skaitytų trijų jo knygų geriausia man taip ir liko "Ne tas žmogus". "Kilnus tikslas" man būtų antroje vietoje, o va "Analitikas" kažkaip nelabai patiko. Liko dar neskaityta "Pamišėlio istorija".
***Dėkui už gerą žodį

Tik niekaip dabar neprisiruošiu parašyti atsiliepimo, nes galva tiesiog dūzgia nuo kitų reikalų ir minčių, susijusių su išvažiavimu į Vokietiją. Po savaitės emigruoju

tik nežinia kuriam laikui

Tai dabar tik skaitau, paprasčiausiai mėgaudamasi pačiu skaitymo procesu, kad nuvyti jaudulį ir visokias baimes dėl būsimos kelionės.
Opapa

Kaip liūdna, kai žmonės palieka Lietuvą, šią vargo ir ašarų šalį
Tikiuosi nepamirši mūsų ir apsilankysi SM

Negražu ir nepatogu man klausinėti, bet ar emigruoji vien dėl darbo? Atleisk, bet vat smalsumą man reikia gydyti, tik kad vaistų vaistinėje sakė neturi

Bet kokiu atveju linkiu sėkmės ir energijos bei ryžto. Ten spėju atėjęs tikras pavasaris, gal gėlės jau žydi. Labai nepergyvenk, juk Vokietija visai arti LT

Pati, jei tik mokėčiau kalbą, gal senai būčiau ten
Zypanna Zatelh "Grįžtantys su vilkų šviesa" esi skaičiusi? Kažkaip vis man ji praslysta bibliotekoje pro akis, bet iki jos niekaip neprisikapstau per kitas knygas, kurias būtinai noriu perskaityti.
Nepasisekė man bibliotekoje, pasirodo Miserere nebėra, kažką sumakalavo bibliotekininkė programoje. Tai parsitempiau
Katzenbach - Analitikas, nes kitokių jo knygų nebuvo

Dar prigriebiau
Anne Rice - Kastratai. Suintrigavo