Uztruko mano skaitymas del netiketu ivykiu gyvenime,bet vistik pomazu bandau atsitiesti ir grizti i kasdienybe,gyventi toliau...tad skaitymas vel isibegeja...Pabaigiau ir as ta paslaptingaja knyga
Tana French "Miskuose".Kaip ir daugumai zinoma kliuvo nebaigtumas,vistik tikiuosi,kad bus tesiniu ir kazkada ta neatskleista paslaptis bus atskleista...nors kitaip pamascius juk ne viskas ir gyvenime buna isaiskinta,gal sitaip netgi idomiau,naujoviskiau,nei visada happy endai ir aiskios pabaigos,dalele paslapaties,mistikos ir daro kurini ypatingu,kitokiu ir issiskirianciu is visu trileriu.Mums tik reikia laiko priprasti prie to,kad nevisada patenkinamas smalsumas

Knyga kauste kasdien vis labiau ir labiau,bet vistik ja ivertinau stipriam ketvertukui,nes ir toji isaiskinta siuzeto linija man irgi buvo per silpna,bent jau lyginant su tuo vedimu link atomazgos,ant kiek jis kauste demesi ir kaip skystokai uzsibaige,na ir zinoma del to,kad viena mus dominanti linija vistik liko paslaptyje,nesakau,kad tai didelis minusas,bet vistik dar neiprasta...Rasau dabar ir manau,kad gal per anksti rasau atsiliepima siai knygai,reikia gal po kokio menesio ar daugiau,nes jauciasi,kad tai bus toji knyga,kuri tik su laiku mintyse subresta ir ima vis labiau ir labiau patikti tos knygos klaustukai,mistika,nezinomybe,bet kartu ir paprasti dalykai ,kurie po tuom uzslepti,tik reik ismastyti,pamatyti,suprasti.Man taip buvo su knyga "Kuzdesiu sala",knyga patiko neiskarto,tik veliau supratau,kad ji gera ir stipri .
Dabar isitraukiau i naujaja
Simon Beckett knyga "Irasyta kauluose" (rusu kalba).
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2012 03 11, 16:50)

Aciu,o tai jau neramu darese,kad namuose trileriu atsargos baigesi

Einu ,ko gero,uzsisakinet
Nu nejaugi visai nebeturi neskaitytu trileriu

,perbek per mano megiamu knygu sarasiuka,jei kurios neskaitei,rekomenduoju,nes kiek supratau skoniai atitinka
http://www.suknyga.l...stamiausios/200,nors isties tai papildyti jau reiktu,nesurandu tam laiko ir noro tik...
Ar uzsisakei ta?