Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(luiziana @ 2012 03 10, 17:00)
Ar kas nors skaitet sita knyga: https://www.knygos.l...odytas-kraujas/ ? Creed,tau bus idomu wink.gif

Ir gal yra tokiu,kurios uzsakinejot is cia knygas,ar patikima?

bigsmile.gif Aciu,o tai jau neramu darese,kad namuose trileriu atsargos baigesi biggrin.gif Einu ,ko gero,uzsisakinet blush2.gif
Atsakyti
Vilnietės, senokai jau buvom susibėgę 4u.gif Tinkamės kitą sekmadienį (03.18) Akropolyje prie Pegaso (kas turit kitokiu minčių dėl vietos, siūlykit, bet Europa jau pabodo tongue.gif )
Atsakyti
Aš už Panoramą, nes sekmadienį dirbu kitą, tai jei panoramoj tiktumėtės, ateičiau bent jau knygų atiduoti ir pasilabinti 3 minutėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man 18 d. tinka,Akropolis irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Man geriausia Akropoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 03 11, 18:04)
Vilnietės, senokai jau buvom susibėgę 4u.gif Tinkamės kitą sekmadienį (03.18) Akropolyje prie Pegaso (kas turit kitokiu minčių dėl vietos, siūlykit, bet Europa jau pabodo tongue.gif )

Man nėra esminio skirtumo. Nors Akropolis patogiau blush2.gif
Atsakyti
Ech, gaila, neatlėksiu niekaip, man darbas nuo 12val. iki 6val. Panoramoje. rolleyes.gif

Beje, pradėjau skaityti „Katalonijai pagerbti“. Šiaip tokios tematikos fanė nesu, tačiau skaitosi gerokai geriau nei koks Remarkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 11 kovo 2012 - 23:40
Uztruko mano skaitymas del netiketu ivykiu gyvenime,bet vistik pomazu bandau atsitiesti ir grizti i kasdienybe,gyventi toliau...tad skaitymas vel isibegeja...Pabaigiau ir as ta paslaptingaja knyga Tana French "Miskuose".Kaip ir daugumai zinoma kliuvo nebaigtumas,vistik tikiuosi,kad bus tesiniu ir kazkada ta neatskleista paslaptis bus atskleista...nors kitaip pamascius juk ne viskas ir gyvenime buna isaiskinta,gal sitaip netgi idomiau,naujoviskiau,nei visada happy endai ir aiskios pabaigos,dalele paslapaties,mistikos ir daro kurini ypatingu,kitokiu ir issiskirianciu is visu trileriu.Mums tik reikia laiko priprasti prie to,kad nevisada patenkinamas smalsumas biggrin.gif Knyga kauste kasdien vis labiau ir labiau,bet vistik ja ivertinau stipriam ketvertukui,nes ir toji isaiskinta siuzeto linija man irgi buvo per silpna,bent jau lyginant su tuo vedimu link atomazgos,ant kiek jis kauste demesi ir kaip skystokai uzsibaige,na ir zinoma del to,kad viena mus dominanti linija vistik liko paslaptyje,nesakau,kad tai didelis minusas,bet vistik dar neiprasta...Rasau dabar ir manau,kad gal per anksti rasau atsiliepima siai knygai,reikia gal po kokio menesio ar daugiau,nes jauciasi,kad tai bus toji knyga,kuri tik su laiku mintyse subresta ir ima vis labiau ir labiau patikti tos knygos klaustukai,mistika,nezinomybe,bet kartu ir paprasti dalykai ,kurie po tuom uzslepti,tik reik ismastyti,pamatyti,suprasti.Man taip buvo su knyga "Kuzdesiu sala",knyga patiko neiskarto,tik veliau supratau,kad ji gera ir stipri .

Dabar isitraukiau i naujaja Simon Beckett knyga "Irasyta kauluose" (rusu kalba).
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2012 03 11, 16:50)
bigsmile.gif Aciu,o tai jau neramu darese,kad namuose trileriu atsargos baigesi biggrin.gif Einu ,ko gero,uzsisakinet blush2.gif

Nu nejaugi visai nebeturi neskaitytu trileriu blink.gif ,perbek per mano megiamu knygu sarasiuka,jei kurios neskaitei,rekomenduoju,nes kiek supratau skoniai atitinka ax.gif ax.gif http://www.suknyga.l...stamiausios/200,nors isties tai papildyti jau reiktu,nesurandu tam laiko ir noro tik... blush2.gif
Ar uzsisakei ta?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 03 12, 11:30)
1.Dabar isitraukiau i naujaja Simon Beckett knyga "Irasyta kauluose" (rusu kalba).
2.Nu nejaugi visai nebeturi neskaitytu trileriu  blink.gif ,perbek per mano megiamu knygu sarasiuka,jei kurios neskaitei,rekomenduoju,nes kiek supratau skoniai atitinka  ax.gif  ax.gif http://www.suknyga.l...stamiausios/200,nors isties tai papildyti jau reiktu,nesurandu tam laiko ir noro tik... blush2.gif
3.Ar uzsisakei ta?

1.Oi kaip as laukiu sitos lietuviskai bigsmile.gif

2.Lietuviskai neturiu,rusiskai-nesbo manes laukia,bet ten reikia susikaupimo,siek tiek sunkoka skaityti biggrin.gif vakar viena pradejau,taip norisi greitai greitai suzinoti kas ir kaip ten,bet neiseina taip greitai skaityti rolleyes.gif O is tavo lentynos tik poros neskaiciusi,uzsirasiau,siandien i biblioteka eisiu,tai pasiieskosiu biggrin.gif

3. Uzsisakiau,ir ziuriu,kad gerai padariau-siandien si knyga jau brangesne biggrin.gif Dar kartu ir sia uzsisakiau,manau,kad turetu man patikti,senokai isleista,bet kazkaip niekur jos nemaciau g.gif http://www.rasyk.lt/...alsai/3414.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 12 kovo 2012 - 11:27
QUOTE(Creed @ 2012 03 12, 11:26)
1.Oi kaip as laukiu sitos lietuviskai bigsmile.gif

2.Lietuviskai neturiu,rusiskai-nesbo manes laukia,bet ten reikia susikaupimo,siek tiek sunkoka skaityti biggrin.gif vakar viena pradejau,taip norisi greitai greitai suzinoti kas ir kaip ten,bet neiseina taip greitai skaityti rolleyes.gif O is tavo lentynos tik poros neskaiciusi,uzsirasiau,siandien i biblioteka eisiu,tai pasiieskosiu biggrin.gif

3. Uzsisakiau,ir ziuriu,kad gerai padariau-siandien si knyga jau brangesne biggrin.gif  Dar kartu ir sia uzsisakiau,manau,kad turetu man patikti,senokai isleista,bet kazkaip niekur jos nemaciau g.gif  http://www.rasyk.lt/...alsai/3414.html

1. Kuriu neskaitei?
2. Kokia ten tokia jau idomia pradejai ? biggrin.gif
3.Nu va,pabrango,as prazioplinau,nes irgi masciau uzsisakyti,eisiu ziuret ar ant daug pabrango....O Balsai as turiu,regis buvau kazkada pradejus,bet atgal padejau,nesiskaite...nepamenu tiksliai jau nieko apie ja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 12 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(luiziana @ 2012 03 12, 12:29)
1. Kuriu neskaitei?
2. Kokia ten tokia jau idomia pradejai ? biggrin.gif
3.Nu va,pabrango,as prazioplinau,nes irgi masciau uzsisakyti,eisiu ziuret ar ant daug pabrango....O Balsai as turiu,regis buvau kazkada pradejus,bet atgal padejau,nesiskaite...nepamenu tiksliai jau nieko apie ja

Neskaiciau B.Aubert, M.T. Sulivan.

Lietuviskai gal butu "Be liudesio" ? g.gif

Nedaug pabrango biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2012 03 12, 11:45)
Neskaiciau B.Aubert, M.T. Sulivan.

Lietuviskai gal butu "Be liudesio" ? g.gif

Nedaug pabrango biggrin.gif

O tai neskaitei paciu idomiausiu biggrin.gif
Atsakyti