Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(Aguonytė @ 2012 03 06, 00:08)
baudžiau visas įmanomas variacijas...  unsure.gif reiks gal jų pačių užklaust kodėl nėra tvarkos  g.gif

Man atrodo, kad aš irgi visaip bandžiau vesti g.gif šiandien turiu laisvesnę dieną, užsuksiu į biblioteką paklaust g.gif šiandien irgi neprisijungiu doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos! gal turite ka parekomenduoti is lietuviskos literaturos kuri butu anglu kalba? smile.gif arba literaturos apie lietuva taip pat anglu kalba. smile.gif buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
sveiki, ieskau Stieg Larsson 2 ir 3 dalies. Gal kas turite pigiau parduoti? lauksiu
Atsakyti
Niekuo man nepadėjo bibliotekoj, išvis ten susikalbėt neįmanoma biggrin.gif pasakė, kad pas juos registruojant vedama vardas.pavarde, nu bet man ir taip neprisijungia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Bandyk kitoj naršyklėj. Aš firefoxe vienu metu irgi neprisijungdavau, o su exploreriu buvo gerai.
Atsakyti
Prisijungiau ir užsisakiau kelias knygas, pasiilgau skaitymo kažkaip jau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos skaitytojos smile.gif gal parekomenduotumet kokiu romanu graziu tarkim panasiu i siu autoriu : Jude Deveraux, Nora Roberts ax.gif
Atsakyti
Sveikos. As pasikartosiu su prasymu. Tuo paciu aciu visoms uz rekomendacijas. Viska jau perskaiciau.

Jei skaitydamos sutiksit knygoje kazka apie kulinarinius paprocius, gaminima ar pan. Pvz "Kaip vanduo sokoladui", Moteru kupe"", "Virtuve slaptai". Brukstelkit. Tebunie ten meiles ir gyvenimo daugiau negu maisto, bet vistiek idomu.
Aciu

Atsakyti
Sveikos,gal jau kas skaitet nauja knyga Sesuo?

Creed,ka tu paskutinem dienom skaitei,gal kazka is naujienu?
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 03 04, 10:59)
Gal nesupyksit jei pertrauksiu tokį svarbų pokalbį, nes neturiu patarimų kaip kam gyventi savo gyvenimą, ir papasakosiu apie knygą biggrin.gif.

Atsiprašau, įsijaučiau per daug ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 05, 10:43)
Beje, Dori, tau pagyros nuo mano pusseserės, seka tavo blog'ą, sakė labai patinka  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 01, 20:20)
Laaaaaaaabas Katilina  bigsmile.gif  4u.gif jau galvojau nieks su manim nesnekes biggrin.gif tai zinai, jei kokia kita knyga butu manau nebuciau taip reagavus.. bet del tos knygos  wub.gif svaigau sitiek metu..

Aš galiu pašnekėt, nes pati dar labiau paklydus nei tu lotuliukas.gif šiaip metais nieko neskaičiau doh.gif būsiu tuoj išmesta matyt iš forumo po šių žodžių, bet šiandien keliaju į biblioteką naujų lobių ax.gif

Praėjusią savaitę pažiūrėjau „Miegančių drugelių tvirtovę“ ir užsimaniau pakartotinai knygą paskaityti, nėra niekur namie, skolinau kelioms draugėms pamenu, matyt ir liko pas kažkurią doh.gif tai rezervavausi bibliotekoj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 kovo 2012 - 07:31
Sveikos 4u.gif

As,kadangi sergu vaikiska liga-vejaraupiais doh.gif tai guliu namuose ir skaitau ir baigineju visa savo knygu muges turta perskaityti verysad.gif
QUOTE(luiziana @ 2012 03 07, 17:53)
Sveikos,gal jau kas skaitet nauja knyga Sesuo?

Creed,ka tu paskutinem dienom skaitei,gal kazka is naujienu?

Skaiciau jau naujienu ir jau vel nauju knygu laukiu biggrin.gif "Sesuo" perskaiciau,patiko,nors ir tas pirmas asmuo maisesi doh.gif Pats stilius toks keistas ir neiprastas detektyvui-parasyta laisko forma.Viena sesuo aiskinasi,kas ir kodel nutiko jos mirusiai seseriai ir raso jai laiska,taip pamazu ir atsiskleidzia viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 08 kovo 2012 - 11:42