Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Doviliukep @ 2012 03 15, 18:15)
niu ka mano vicky ir red sybil jau krauna ziedelius clap.gif dziaugsmas neispasakytas is 5 seklyciu isdygo po viena tiktais na bet nors tiek drinks_cheers.gif

Tikrai džiaugsmas -lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 15, 17:34)
Tikrai džiaugsmas -lauksime foto mirksiukas.gif

kai tik suzydesime butinai atsiusiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Svekos, siandien nusipirkau lygtai Vickty palergonija is zalios stoteles, ziuresiu kaip ji man zydes http://www.plantmeno...-pac-vicky.aspx tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 22:41)
turėjau tik Peppermint Twist iš taškuotų
user posted image

user posted image

user posted image

O tie druska ir pipirai... kažkur kirba mintis apie tokias pelargonijas, tik niekaip nepavyksta rast paveiksliukų

aš įtariu salt & peper ir pepermint twist galėjo man tik galvoje tokie pavadinimai susimakaluoti biggrin.gif
graži margutė

QUOTE(girene @ 2012 03 15, 07:43)
sakot,o as jau ruosiaus apskabyt pumpuriukus,man perkant taip sake ax.gif tai gal palikt,tik,kad baisiai liauni dar augaliukai,mazuliukai

jei silpni ir liauni, ir jei atrodo, kad nereikia leist žydėt, tai taip ir darykit. maniškės antrametės

QUOTE(esposa @ 2012 03 15, 14:12)
user posted image
mano gelyte ax.gif

čia ryškiai ne Lietuvoj?

QUOTE(*Inga:) @ 2012 03 15, 16:08)
Švedijoj. Be bajerio.

dar Lenkijoj, kažkur toli ir giliai...
Atsakyti
o aš pasidžiaugsiu, kad iš mano genėtų šakelių, genėjau 03 04, šiandien jau matosi šaknelės lendančios, tai per 11 dienų ėmė šaknydintis, smagu kaip bigsmile.gif Čia vėl sparčiausios uleborgs universitat ir bornholm, jų šaknys po 0,5 cm kažkur, kitų tik vos kalasi...genėjau taip su rizika...bet dabar jau...kyla pagunda per motinines dar kartą prasilaužyt..jei įsišaknytų iki balandžio pr, tai vis tiek didesnės nei kokios iš sėklų sėtos bus.. g.gif ir nėžiūrėjau jokių mėnulių, tai džiaugiuos kaip mažas vaikas...Žodžiu, Partizane ir Jediara, bus jums bornholm įšaknydintos smile.gif iš Partizanės labai norėsiu Denise... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 03 16, 13:33)
o aš pasidžiaugsiu, kad iš mano genėtų šakelių, genėjau 03 04, šiandien jau matosi šaknelės lendančios, tai per 11 dienų ėmė šaknydintis, smagu kaip bigsmile.gif Čia vėl sparčiausios uleborgs universitat ir bornholm, jų šaknys po 0,5 cm kažkur, kitų tik vos kalasi...genėjau taip su rizika...bet dabar jau...kyla pagunda per motinines dar kartą prasilaužyt..jei įsišaknytų iki balandžio pr, tai vis tiek didesnės nei kokios iš sėklų sėtos bus.. g.gif ir nėžiūrėjau jokių mėnulių, tai džiaugiuos kaip mažas vaikas...Žodžiu, Partizane ir Jediara, bus jums bornholm įšaknydintos smile.gif iš Partizanės labai norėsiu Denise... blush2.gif

Denise bus vėliau, dobriai vėliau. kol kas nėra net ko nurėžti jai, bet turėsiu omeny, būtinai 4u.gif

kada galima pradėt trąšom laistyt daigelius iš sėklų? kad greičiu augtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 16, 14:11)
Denise bus vėliau, dobriai vėliau. kol kas nėra net ko nurėžti jai, bet turėsiu omeny, būtinai  4u.gif

kada galima pradėt trąšom laistyt daigelius iš sėklų? kad greičiu augtų  blush2.gif

stimuliatorium palaistyk tikrai veiksminga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2012 03 16, 16:29)
stimuliatorium palaistyk tikrai veiksminga. thumbup.gif

O trasos zydinciom gelem netiks? As irgi turiu 5 kompakt. daigelius, bet labai blozni tokie , galvoju kuom patrest, bet tik trasu siu turiu ir dar sanpauliju trasu, bijau sugadint, pirma pasisejau pelargonijas. Pirma karta pasisejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 16 kovo 2012 - 15:46
tai sveikinu su tuo pirmu kartu...aišku, galima paliet turimom trąšom...bet geriau skirtų žydintiems augalams ir mažesne koncentracija, nes tokie maži daigeliai ir nudegt gali...
Atsakyti
Aciu, palaistysiu silpnesniu skiediniu, tai gal pastambes, taip noriu uzaugint , kad prazystu siemet. Nors cia bus paprastutes, bet man jos grazios.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 16, 20:54)
Aciu, palaistysiu silpnesniu skiediniu, tai gal pastambes, taip noriu uzaugint , kad prazystu siemet. Nors cia bus paprastutes, bet man jos grazios.

aga tik labai silpnu skiediniu laistyk...kad nenukentetu augaliukai unsure.gif
Atsakyti
Kad nenudeginti šaknų, galima ryte truputį palaistyti paprastu vandeniu, o vakarop, kol žemė dar truputį drėgna, palieti su silpnu trašų skiediniu. Perdžiūvusios žemės nerekomenduojama laistyti su trašomis.
Atsakyti