Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(jediara @ 2012 03 14, 08:13)
Kai baigsis delčia supjaustysiu auginukus ir pasodinsiu, gal dar koks prigis

aciuks.gif assa.gif wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif biggrin.gif
na, supratai žodžiu mano džiaugsmą

aš ir laukiu kada ta delčia praieis, jau karpysiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 14, 09:13)
Kai baigsis delčia supjaustysiu auginukus ir pasodinsiu, gal dar koks prigis

Oi kaip lauksime vaikuciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 14, 02:29)
laba merginos 4u.gif nu kaip man patinka tokios spalvingos palanges.o kazi is kur gaut tu baltu svyranciu geliu g.gif
as ir turiu pelargoniju blush2.gif

Cia bakopos. Seniuose, Ermitaze, Zalioj stoteles, visur pardavineja jas.
Stiprios gelytes. Nors velu rudeni nebezydi, bet sakeles vistiek zaliuoja thumbup.gif
Atsakyti
Mano dar viena pražydo
user posted image
Prie Norfos rudenį pavogiau šakelę
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pernai pasisodinau tris skirtingu spalvu svyrancias pelargonijas i viena vazona, bet girdejau, kad po kiek metu ju spalva gali suvienoti (perimti kazkurios vienos spalva), tai galvoju gal reikia persodinti, isskirstyti...
Gal pakomentuosit, kazin cia tiesa, teoriskai gal tai ir imanoma..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 14, 12:32)
Mano dar viena pražydo
user posted image

bet čia tokia primenanti rožiažiedę
Atsakyti
QUOTE(krisstynka @ 2012 03 14, 13:05)
Sveikos 4u.gif

Pernai pasisodinau tris skirtingu spalvu svyrancias pelargonijas i viena vazona, bet girdejau, kad po kiek metu ju spalva gali suvienoti (perimti kazkurios vienos spalva), tai galvoju gal reikia persodinti, isskirstyti...
Gal pakomentuosit, kazin cia tiesa, teoriskai gal tai ir imanoma..?  ax.gif

Neįtikėtina, bet man taip buvo. Būdama poilsio namuose pamačiau labai gražias svyrančias pelargonijas -rūžavas ir raudonas. Augo skirtingose vietose. „Pasiskolinau“ blush2.gif po vieną šakelę abiejų. Pamerkiau į vieną stiklinę, pasodinau į atskirus vazonus, greit prigyjo ir pražydo - abi raudonos.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 03 14, 13:22)
Neįtikėtina, bet man taip buvo. Būdama poilsio namuose pamačiau labai gražias svyrančias pelargonijas -rūžavas ir raudonas. Augo skirtingose vietose. „Pasiskolinau“ blush2.gif po vieną šakelę abiejų. Pamerkiau į vieną stiklinę, pasodinau į atskirus vazonus, greit prigyjo ir pražydo - abi raudonos.

Va va va... apie tai aš ir kalbėjau g.gif
Bendradarbė kažkada minėjo, kad jos mamai kažkas tokio buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 03 14, 13:52)
Cia bakopos. Seniuose, Ermitaze, Zalioj stoteles, visur pardavineja jas.
Stiprios gelytes. Nors velu rudeni nebezydi, bet sakeles vistiek zaliuoja thumbup.gif

as turejau kazkada,bet man nudziuvo verysad.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 14, 14:32)

nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 14, 12:32)
Mano dar viena pražydo

wub.gif

As siandien vel buvau medzioklej lotuliukas.gif Dar pora nusipirkau daigiuku pelargoniju, bakopu, slamuti. O Fitonia kazin tinka i lauko kompozicijas? Siaip kambarine gele... unsure.gif

Dar pasidziaugti noriu koki vazona nukoviau augintinems su didele nuolaida thumbup.gif Prie iejimo pasistatysiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ela... @ 2012 03 14, 14:15)
Dar pasidziaugti noriu koki vazona nukoviau augintinems su didele nuolaida  thumbup.gif Prie iejimo pasistatysiu:

thumbup.gif tik į jį vis tik reiks įtiest polietileną ir truputį subadyt, nes pro tuos kokoso plaušus bėgs vanduo ant grindinio. Nei gėlės bus palaistytos, nei švaru po apačia wink.gif
Čia Senkuose didelės nuolaidos, visiems vazonas? Ir kiek proc?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 14:18)
thumbup.gif  tik į jį vis tik reiks įtiest polietileną ir truputį subadyt, nes pro tuos kokoso plaušus bėgs vanduo ant grindinio. Nei gėlės bus palaistytos, nei švaru po apačia wink.gif
Čia Senkuose didelės nuolaidos, visiems vazonas? Ir kiek proc?

Aha, zinau sita drinks_cheers.gif
Ne, cia Ermitaze. Vakar ir siandien 25% nuolaida visoms prekems, plius neikertu as ten tos sistemos su Aciu kortele-dar nemazai nusibrauke. Bendrai gavosi ~40% pigiau smile.gif
Atsakyti