Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(krisstynka @ 2012 04 05, 16:01)
Bet čia matyt tik dėl to, kad neturėjau porcelianinio indelio, į stiklainį merkiau  g.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(zebrina @ 2012 04 05, 16:06)
Su svyrančiom reikia daugiau kantrybės mirksiukas.gif  smile.gif esu ir mėnesį laukus šaknų(bet sulaukiau)irgi merkiu į vandenį,į paprastą stiklainį..

jolki palki blink.gif cia dar ir nuo indo priklauso?.... doh.gif
Kristolas tinka? g.gif lotuliukas.gif Ruby Rosebud pamerkus i kristoline stikline. Laukiu kada pasirodys saknys. Nesiskundzia ji kolkas smile.gif

Esposa, kaip faina ziedeliai wub.gif
Mano viena svyranciu naujokiu neuzilgo turetu prasiskleisti. Pastebejau, kad jos labai greitai krauna pumpurus - net pacios maziausios. O tarkim karaliskos mano pernykstes-lapuojasi lapuojasi ir dar nei vienos uzuominos apie ziedus. Trasu paberus joms. Laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ela... @ 2012 04 05, 17:20)
Ruby Rosebud pamerkus i kristoline stikline

Na, net neabejoju - neužilgo sodinsite lotuliukas.gif

Na jei rimtai, juokavau aš ten apie tuos indus, bet.... gal visgi maniškėms gražuolėms pernai kažkoks stiklainis nuo marinuotų agurkų per prastas reikalas pasirodė g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu žinokit, manau, kad nuo indo priklauso..pvz skintos gėlės greičiau vysta skaidriuose, o laikosi ilgiausiai tamsiuose sunkiuose moliniuose induose - net eksperimentavau, molio vazose to paties skynimo gėlės ilgiau likdavo nenuvytę nei skaidraus stiklo...

o pelargonijas šaknydinau ir mažuose stiklainėliuose nuo garstyčių, bet kadangi jų neužteko...tai panaudojau kaip tam reikalui tinkamas krikštolines šampano taures...na, iš pradaužytų blush2.gif tai man jos labai tiko, aukštos, siauros..ir jose šaknys greičiau išlindo gal net kokiom 5 dienom, bet aš tai sieju ne su indu, o su veisle... bet indai visais atvejais buvo skaidrūs stikliniai...taigi manau, kad šaknydinasi greičiau skaidriuose, o skintos gėlės skaidriuose greičiau vysta...bet čia pastebėjimas grynai iš praktikos...
Atsakyti
mano saknydyjasi nuo mineralinio arba limonado buteliuose nukirptuose blush2.gif ax.gif ir gerai visai nukirptos pries 3 sav jau nemazas sakneles turi ax.gif o va rudeni pavogtos sunkiau saknydyjos bet rudeni ir saules maziau ir silumos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 05 balandžio 2012 - 20:22
na o mano vienkartinėse skaidriose plastiko stiklinėse tikrai nenori šaknydintis. va kame reikalas, toms gražuolėms reikia prabangos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 06, 08:56)
na o mano vienkartinėse skaidriose plastiko stiklinėse tikrai nenori šaknydintis. va kame reikalas, toms gražuolėms reikia prabangos  lotuliukas.gif

Aha, kai skinam daigelius, nagai turi būti nulakuoti ta pačia spalva, kaip ir pelargonija (mano atveju, bent ne juoda panagių spalva). Nebuvo saulutės šįmet, šilumos, kokį gegužės mėnesį, gal prisidauginsim. Vakar senukose buvau, kokių neišvaiždžių augaliukų parduoda, siaubas. O kainos oho, dar neaišku, kas iš jų užaugs. Pernai pirkau 3 spalvų pelargonijų - visos buvo vienodos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 04 06, 11:12)
Aha, kai skinam daigelius, nagai turi būti nulakuoti ta pačia spalva, kaip ir pelargonija

Nu čia tai suskėlei, apsiverkiau iš juoko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 04 06, 13:12)
Aha, kai skinam daigelius, nagai turi būti nulakuoti ta pačia spalva, kaip ir pelargonija (mano atveju, bent ne juoda panagių spalva). Nebuvo saulutės šįmet, šilumos, kokį gegužės mėnesį, gal prisidauginsim. Vakar senukose buvau, kokių neišvaiždžių augaliukų parduoda, siaubas. O kainos oho, dar neaišku, kas iš jų užaugs. Pernai pirkau 3 spalvų pelargonijų - visos buvo vienodos spalvos g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar tokio bajerio negirdejau
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 04 06, 12:12)
Aha, kai skinam daigelius, nagai turi būti nulakuoti ta pačia spalva, kaip ir pelargonija (mano atveju, bent ne juoda panagių spalva).

Jeigu panagės juodos, tada pasigaus juodąją kojelę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2012 04 06, 13:52)
Jeigu panagės juodos, tada pasigaus juodąją kojelę  lotuliukas.gif

Negąsdinkit, prie juodų panagių nusipirkau pačią tamsiausią svyrančią pelargoniją. Tik pagal pernykštę patirtį žinau, kad man parduoda tik baltai -ružavas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 04 06, 16:01)
Negąsdinkit, prie juodų panagių nusipirkau pačią tamsiausią svyrančią pelargoniją. Tik pagal pernykštę patirtį žinau, kad man parduoda tik baltai -ružavas.  schmoll.gif

parodyk ka... bigsmile.gif
as vakar tai balta nusipirkau ir sviesiai violetine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 04 06, 14:06)
parodyk ka... bigsmile.gif
as vakar tai balta nusipirkau ir sviesiai violetine  blush2.gif

Tai kad ji tik peveiksliuke buvo tamsiai bordinė, vos ne juoda, o natūroje - tikra neužauga. Ką čia parodysi, neaišku, kada pražys. Kaip rusiškoj frazej „ot grecha podalše“ patariu laikyti baltą ir violetines pelargonijas skirtingose vietose. Gal man pernai balta, ružava ir raudona ir buvo visos baltai -ružavos, kad laikiau ant vieno lango visas. Jau esu čia rašiusi, kad kažkada dvi svyrančių pelargonijų viršunėles - raudona ir ružavą pamerkiau į vieną stiklinę - abi buvo raudonos, kai pas mane pražydo. Pernai net nepagalvojau, kad susiženyti gali ir šalia stovėdamos. O gal jau pirkau suženytas g.gif
Atsakyti