Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

o kas yra jauni daigeliai, neseniai iš sėklų užaugintos ar pirkti daigai?
Iš sėklų pas save dar neradau jokių žiedynų užuomazgų, tačiau įšaknydintos ar pirktinės visai tikėtina.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 03 03, 12:37)
dėkui labai uz patarimus. o tai jau buvau susiruosusi kist i vandeniir laikyt ant saules  biggrin.gif

galima ir taip, tikrai. čia jau pajautimo reikalas, kaip kam labiau patinka. man kažkaip atrodo kad žemėj ir šiltnamy geriau viskas vyksta. bet tai tik atrodo

aš jau galiu dar vienu užėjimu rožiažiedes skabyt, ryt eisiu prisiruošti, o tai šiandien jau tiek dirbai kad net galva sukasi nuo laikymo žemyn (kai dar negalima taip daryt, tai trūkst plyšt ir padarau)

na tai va, kadangi turėjau tris lovius nuo pernai peržiemojusius su leipenom leisgyvėm tokiom (nu žodžiu nelaisčiau aš normaliai kaip žmogus), tai šiandien Ermitaže dasipirkau Bergpalais, šlamučio ir verbenų. tai vazone gausis taip: persikinė bergpalais (2) , violetinė verbena (2) ir šlamutis, na ir dar likutis kokios tai svyrančios neaiškia spalva. na tokia pamišraininta versija, bet pas draugę buvo gražu. tiesa, su visiškai raudona. tačiau negalėjau atsilaikyt berpalais. bėriau trąšų ilgalaikių ir sodinau į senas žemes. jau kaip yra, taip yra. patręšiu dar ir laistydama blush2.gif

dar persodinau, tiksliau išpikiavau sėtas Big Red ir vieną margą. bet tos sėtos mažuliukės visai... su trim tikrais lapeliais. kada ta brangenybė užaugs...?
Atsakyti
Užaugs, namie juk šilta mirksiukas.gif
Maniškės iš sėklų paskutiniu metu taip suriebėjo, kad gražu žiūrėt. Tiesa, dar pirkau vienas, spalva feličitava, turės draugauti su (ne)rožiažiedėmis apple blossom ir candy rose'mis. Susiskaičiavau, šiandien turiu 49 štukes blush2.gif
Atsakyti
Šį vakarą esu gyvas eksperimentas. bigsmile.gif Trumpinau Jeronimą,tai liko lapų,apdėjau jais kelio sąnarį,per dieną nuvargusį,ir riešą,tikrinsiu,ar nors truputį spaudimą numuš ax.gif
Ieškojau informacijos apie nuovirus,radau Violetos surinktas žinias gausiai, tai ir į Jeronimų temą nunešiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 16:55)
o kas yra jauni daigeliai, neseniai iš sėklų užaugintos ar pirkti daigai?
Iš sėklų pas save dar neradau jokių žiedynų užuomazgų, tačiau įšaknydintos ar pirktinės visai tikėtina.

na pirkau juos gal pries dvi savaites. is Senuku Oliseviciaus geles. kaip auginti dauginti nezinau. turbut dauginiais g.gif ikeliu foto

https://lh6.googleus...12/IMG_4347.jpg

https://lh5.googleus...20/IMG_4348.jpg
Atsakyti
na, turi 6 gražius lapelius, augaliukas į labai jauną nepanašus. Galima išskint, nors aš tai pasilikčiau, bent jau sužinoti ar norima žiedų spalva bus ir pradėt laistyt žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis wink.gif
Atsakyti
aciu taip ir padarysiu smile.gif nes tikrai cekava ar nusipirkau tai ko norejau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi leisčiau jau žydėt, gana tvirti daigai, tegul žydi... 4u.gif
Atsakyti
Parodau savas,rudenį draugė davė priskabiusi,ši nėra kažko ypatinga,bet tegul žydi
user posted image
Labai laukiu šios žiedų,įdomu kokie bus
user posted image
Visi rudeniniai plencai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 06, 11:59)
Labai laukiu šios žiedų,įdomu kokie bus
user posted image
Visi rudeniniai plencai ax.gif

manau bus labai gražūs žiedai, daigeliai nuostabūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit, o jei nukerpi ties suragėjusia vieta stiebą, jisai sunkiau įsišaknyja taip? ar motina iš suragėjusio koto išaugins naujų atšakų, nors iki tol neaugino? g.gif
tai geriau nerizikuot ar kaip?

pažiejau, kad šiandien jau pilnatis prasidėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 kovo 2012 - 21:57
Priminkit, su kuo ten turėjau keistis pelargonijom? Nes jau leidžia lapukus naujus augaliukai. biggrin.gif sklerozė... nes turiu porą augalukų, dar dauginti žadu. user posted image
Atsakyti