Reeeee, čia rožiažiedės? jei taip, Rosebud Supreme jei domina, tai galiu keist į kokią kitą

Veiksmas tai Vilniuje.
QUOTE(Violeta* @ 2012 03 07, 10:33)
Partizane, aš manau, kaip tik sumedėjusi dalis leis naujas šakas, ir jei nupjautas ties ta dalim ūglis, tarkim, bus daiginamas vandenyje, mažiau šansų, kad jis ims puvinėt, nei stiebas kuris dar minkštas ir pilnas vandens..

prisimink tik, kaip staigiai apipuvo tie jauni švediški daigiukai, o va senos sumedėjusios pelargonijos tai dar kiek gyvuotų...
apžiūrėjau ta proga savaitgalį genėtas švedes, kaip tik genėjau ties sumedėjusiom vietom, jau yra net po 3-4 būsimų išsišakojimų užuomazgėles miniatiūrines, taigis, šakosis ir valio, nė viena švedė nesustreikavo ir mirti nesiruošia..
sakai

kažkaip pernai man žymiai geriau greičiau įsišaknydavo žali stiebukai, jau net teoriją išvedžiau, kad jie pilni augimo syvo, švieži tokie, užtat įsišaknyja geriau.
nes kai kurios sumedėjusios man taip ir liko be šaknų, ta medinė dalis kažkaip ėmė ir nupuvo žemėj.
bet gerai, bandysiu dabar ir sumedėjusias, nes kai kur kitaip ir neišeina. pernai naujai gautas bijojau skabyt, tai šiemet liko tokie keisti raiziginiai. ant ilgo sumedėjusio pliko koto tik pačiam viršuje ima šakotis vainikas. kaip medis čiut ne