[quote=amarrile,2012 03 11, 19:10]
Laukinė mėta.
o jus pirmenybe mainams teikiat ar nusipirkti butu galima? nes labai roziaziedziu noriu, bet kad neauginu nieko mandro

QUOTE(Violeta* @ 2012 03 11, 18:33)
Aha, aš irgi galėčiau mainyt Bornholm į Ungarisk...nes mano neišgyveno po siuntimo...bet vis vien, reikia laukt šiltesnio meto, kita vertus, ir daigeliai jau bus didesni..

Papildyta:
QUOTE(xaos @ 2012 03 11, 18:41)
Pas mane bus keli daigeliai Swanland Pink, Bornholm ir Happy Appleblossom. Domina iš serijos: Appleblossom Rosebud, Westdale Appleblossom, Ungarisk Appleblossom ir kt. 

Happy Appleblossom galėsime mainyti į Ungarisk Appleblossom

Sveikutės, manau nepavėlavau į mainų turgelį
turiu: rosebud supreme, scarlet rambler ir ruby rosebud, domina visos kitos rožiažiedės

labai norėčiau Harlequine ir Appleblossom Rosebud. jei kas tiks iš maniškių, tai prašom: Pink Rosebud, Rosebud Supreme, Orange Bud, Ungarisk. kiek vėliau turėsiu ir Denise
mane taip pat domina ir kitos rūšys
graž4
čia ta liaudiškai vadinama cimbžieda.
kažkam buvau žadėjusi Westdale appleblossom, bet deja ji vienintelė žiemos neišgyveno...
mane taip pat domina ir kitos rūšys

QUOTE(amarrile @ 2012 03 11, 17:10)
graž4

kažkam buvau žadėjusi Westdale appleblossom, bet deja ji vienintelė žiemos neišgyveno...

Maniškės sėtos jau tokio dydžio kad reikia persodinti iš daigyklos, nes užstoja vienos kitas savo lapais... O jau kokio stipraus kvapo... man tai jis patinka
Sėjau mixą. Kai kurios matosi turės raštą ant lapų... O senosios svyrančios raudonos jau apsipynė žiedais ir tuos duos gražumų. Pagaliau nors kažkas žydės namie

QUOTE(Freke @ 2012 03 11, 19:03)
o jus pirmenybe mainams teikiat ar nusipirkti butu galima? nes labai roziaziedziu noriu, bet kad neauginu nieko mandro 

gražiai krūmiuojasi, iki vasaros bus gausūs kupstai.
ech, vėl nostalgija apėmė
dėl rožiažiedžių, tai kol kas pirmenybė keitimuisi pas daugelį, nes toks nuo pradžių ir buvo susitarimas, kad užsisakom skirtingų, kad galėtume keistis. bet jau rudeniop manau atsiras ir parduosiančių. visai neseniai Neili siūlė ir pardavimui jei teisingai pamenu
ech, vėl nostalgija apėmė

dėl rožiažiedžių, tai kol kas pirmenybė keitimuisi pas daugelį, nes toks nuo pradžių ir buvo susitarimas, kad užsisakom skirtingų, kad galėtume keistis. bet jau rudeniop manau atsiras ir parduosiančių. visai neseniai Neili siūlė ir pardavimui jei teisingai pamenu