Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

[quote=amarrile,2012 03 11, 19:10]
Laukinė mėta.
Atsakyti
Plectranthus purpuratus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 11, 17:33)
Plectranthus purpuratus  4u.gif

Tai reiškia cimžieda rolleyes.gif mastau.gif aciuks.gif
Atsakyti
o jus pirmenybe mainams teikiat ar nusipirkti butu galima? nes labai roziaziedziu noriu, bet kad neauginu nieko mandro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 03 11, 18:33)
Aha, aš irgi galėčiau mainyt Bornholm į Ungarisk...nes mano neišgyveno po siuntimo...bet vis vien, reikia laukt šiltesnio meto, kita vertus, ir daigeliai jau bus didesni..

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(xaos @ 2012 03 11, 18:41)
Pas mane bus keli daigeliai Swanland Pink, Bornholm ir Happy Appleblossom. Domina iš serijos: Appleblossom Rosebud, Westdale Appleblossom, Ungarisk Appleblossom ir kt. 4u.gif

Happy Appleblossom galėsime mainyti į Ungarisk Appleblossom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, manau nepavėlavau į mainų turgelį ax.gif turiu: rosebud supreme, scarlet rambler ir ruby rosebud, domina visos kitos rožiažiedės smile.gif
Atsakyti
labai norėčiau Harlequine ir Appleblossom Rosebud. jei kas tiks iš maniškių, tai prašom: Pink Rosebud, Rosebud Supreme, Orange Bud, Ungarisk. kiek vėliau turėsiu ir Denise
mane taip pat domina ir kitos rūšys 4u.gif

QUOTE(amarrile @ 2012 03 11, 17:10)

graž4 wub.gif čia ta liaudiškai vadinama cimbžieda.

kažkam buvau žadėjusi Westdale appleblossom, bet deja ji vienintelė žiemos neišgyveno... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 11 kovo 2012 - 19:49
Jediara, laikau po vieną daigelį Bornholm ir Happy Appleblossom, galėsime mainyti į UngariskAppleblossom 4u.gif Progai pasitaikius iškomandiruosiu Kaunan biggrin.gif
Atsakyti
Maniškės sėtos jau tokio dydžio kad reikia persodinti iš daigyklos, nes užstoja vienos kitas savo lapais... O jau kokio stipraus kvapo... man tai jis patinka biggrin.gif Sėjau mixą. Kai kurios matosi turės raštą ant lapų... O senosios svyrančios raudonos jau apsipynė žiedais ir tuos duos gražumų. Pagaliau nors kažkas žydės namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 03 11, 19:03)
o jus pirmenybe mainams teikiat ar nusipirkti butu galima? nes labai roziaziedziu noriu, bet kad neauginu nieko mandro blush2.gif

drinks_cheers.gif jei tik kuri praduotu as irgi noreciau nusipirkti roziaziedziu wub.gif
Atsakyti
Tuo paciu parodysiu kaip maniskes paaugo per pora savaiciu smile.gif (pernykstes)
user posted image
Atsakyti
gražiai krūmiuojasi, iki vasaros bus gausūs kupstai.

ech, vėl nostalgija apėmė ax.gif

dėl rožiažiedžių, tai kol kas pirmenybė keitimuisi pas daugelį, nes toks nuo pradžių ir buvo susitarimas, kad užsisakom skirtingų, kad galėtume keistis. bet jau rudeniop manau atsiras ir parduosiančių. visai neseniai Neili siūlė ir pardavimui jei teisingai pamenu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 11 kovo 2012 - 21:10