Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Neili, aš norėsiu scarlet rambler (raudona) ir ruby rosebud (tamsi vyšninė), o tu rinkis iš maniškių: Pink Rosebud, Ungarisk Appleblossom, Orange Bud
Žinau žinau, kad Denises nori, bet kol kas neturi ataugų... kiek vėliau turės...

galėsim keitimą už mėnesio daryt 4u.gif tu dar Noel Gordon turi ane? ir šios norėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 12, 12:22)
Neili, aš norėsiu scarlet rambler (raudona) ir ruby rosebud (tamsi vyšninė), o tu rinkis iš maniškių: Pink Rosebud, Ungarisk Appleblossom, Orange Bud
Žinau žinau, kad Denises nori, bet kol kas neturi ataugų... kiek vėliau turės...

galėsim keitimą už mėnesio daryt  4u.gif  tu dar Noel Gordon turi ane? ir šios norėsiu  ax.gif

Gerai tinka man,norėsiu taviškiu visų 3 ir aš tada Noel gordon pridėsiu (kitoms mergaitėms nesiūlau nes turiu tik kelias labai sunkiai šaknydinasi0, tai 3 ant 3 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 03 12, 12:21)
o pernai metu gal ziedu spalvu turit? ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
o čia noel gordon
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 03 11, 20:43)
turiu: rosebud supreme, scarlet rambler ir ruby rosebud, domina visos kitos rožiažiedės  smile.gif

Neili, noriu visų, keitimui turiu Swanland Pink, Bornholm ir Happy Appleblossom 4u.gif
Atsakyti
čia arba Rosebud Supreme arba Pink Rosebud, bet speju kad Supreme
user posted image

Orange Bud
user posted image

nepamenu
user posted image

Denise
user posted image

ungarisk taip ir nežydėjo berods g.gif westadale tikrai nežydėjo, o žiemą ir mirė.
jei kas turite westdale, tai dūšią parduosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xaos @ 2012 03 12, 12:10)
Neili, noriu visų, keitimui turiu Swanland Pink, Bornholm ir Happy Appleblossom 4u.gif

happy appleblossom!!! rinkitės prašau ką mano norit.... biggrin.gif aciuks.gif 4u.gif assa.gif
Papildyta:
jei atvirai, tai tos rožiažiedės nuotraukose milijonus kartų geriau atrodo nei realybėje biggrin.gif nes realybej žiedynai mažučiai, toli joms iki įprastinių...
na bet reik tikėtis kad antrais metais kraus juos didesnius.
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2012 03 12, 13:10)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 12, 13:21)
jei atvirai, tai tos rožiažiedės nuotraukose milijonus kartų geriau atrodo nei realybėje biggrin.gif nes realybej žiedynai mažučiai, toli joms iki įprastinių...
na bet reik tikėtis kad antrais metais kraus juos didesnius.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pavasariniai žiedai,spalva nereali,tiesiog akina smile.gif
Atsakyti
Eina sau kokie grožiai wub.gif Ar čia visos tik mainotės, ar turi kuri ir pardavimui?
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jusu patarimo. As turiu UPRIGHT GERANIUM ir BACOPA. Noreciau jas susodinti i viena vazona, kaip manot, ar tiktu draugyste ir nesipjautu augaliukai? kiek suprantu, tai ta geranium nesvyranti, tai jeigu as jai paskabyciau virsunele, tai gal ji bent per vazono virsu issiplestu g.gif .
Atsakyti
Kaip suprantu upright yra kompaktinė? g.gif tai ji kerosis į šonus, viskas gerai.
deriniai su bakopom tikrai kad būna, kaimynės mano augina gan dažnai.
tik tiek, kad bakopoms gerti norisi daugiau nei pelargonijoms. na bet kompromisą tikrai galima rast belaistant

vat user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 12 kovo 2012 - 15:06
Partizane, aciu 4u.gif .
Pas mane bus bakopa melsva, truputi i violetinuma (norejau melynos, bet tik tokia gavau) ir pelargonija raudona g.gif , gal ziuresis biggrin.gif . Tai supratau, kad galiu skabyti smile.gif.
Atsakyti
Partizane, stoju į eilę prie Denise ax.gif

Tikrai turėsiu Swanland Pink, Rosebud Supreme, Appleblossom Rosebud ir Mielfield Gem. Ir Harlequine, nors ta sunkiausiai man dauginasi g.gif

Nu man vis tiek pati pačiausa Millfield Gem:

user posted image

Kažkuo panašios man jos su Denise, tokios tikros rožės wub.gif
Atsakyti