QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 07, 15:33)
Klausė jau ir manęs čekas, ką nusprendžiau
Taip supratau, jis netiki, kad Lietuva yra EU ir vis tiek nori avanso, tada reikia jam pervesti.
aš sutinku pervesti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 07, 18:35)
Kaktusine, o didele ten suma, daug zmoniu? as pernai is UK organizavau uzsakyma, susirinkau avansus, problemu nebuvo su nei vienu zmoguciu. O cekas isstatys saskaita uz tuos kaktusus, kuriuos tikrai ides? gal ir apsiimciau test tavo darba, net nezinau...
Tiksliai neskaičiavau 10-12 tūkst kronų, žmonių 19.
Jis įdeda sąskaitą už esamus kaktusus, kartu ir pakavimo suma ir siuntimo.
Tada aš jam parašyčiau, kad vietoj manęs kreipsis kitas žmogus.
[quote=rima.maniukiene,2012 04 06, 19:11]norėčiau parduot štai tokį augaliuką turiu juos 2 vienodus pernai žydėjo žiedas buvo didelis kreminės spalvos labai gražus My Webpage
[quote=rima.maniukiene,2012 04 07, 21:29]
[quote=rima.maniukiene,2012 04 06, 19:11]norėčiau parduot štai tokį augaliuką turiu juos 2 vienodus pernai žydėjo žiedas buvo didelis kreminės spalvos labai gražus My Webpage
[/quote]
man vistiek neatidaro nuotraukos paziureti , ar as nemoku ko nors .
[/quote]
Manyčiau, kad visos avansą pervestumėm, kad tik imtųsi kas šio reikalo, darbo tai oho

O neisdurs tas cekas? As nenoreciau likt kalta. Jei iki siol jam tu avansu nereikedavo
Kitas klausimas - ar galima jam apmoket per paypal?

Pasikartosiu
nes nezinau ka daryti, kaip gelbeti
Ateinu prasyti pas Jus pagalbos
pastebjau ant kaktusiuku keliu tokius labai mazus rudus taskelius
kazkodel manau, kad jie nieko gero kaktusiukams mano neatnes, kaip juos naikinti, ka daryti? Actara laistyti?

QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2012 04 07, 21:34)
Bandau dar kartą
QUOTE(Tina* @ 2012 04 08, 15:12)
O neisdurs tas cekas? As nenoreciau likt kalta. Jei iki siol jam tu avansu nereikedavo
Kitas klausimas - ar galima jam apmoket per paypal?

Kad jau kiek metų nedūrė, tai nemanau, kad šį kartą turėtų.
yra jų psl ir apie paypal, tai ko gero galima.
QUOTE(Wilmaw @ 2012 04 08, 14:50)
Pasikartosiu
nes nezinau ka daryti, kaip gelbeti
pastebjau ant kaktusiuku keliu tokius labai mazus rudus taskelius
kazkodel manau, kad jie nieko gero kaktusiukams mano neatnes, kaip juos naikinti, ka daryti? Actara laistyti?

is ,,oro,, sunku patarti,butu neblogai foto,tada ir patarimu sulauksite.Gal kas pasidalins patirtimi.