Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Galima tada avansa pervesti,jei tikrai zino ka ydeda.As nuo pirmadienio ateinancias 2sav busiu tarp kaktusu,toli ir be interneto.Tina ar palauksi/uzdesi uz mane,jei imtaisi viso reikalo.,ir cekas atrasytu iki man gryztant......
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 07, 15:33)
Klausė jau ir manęs čekas, ką nusprendžiau

Taip supratau, jis netiki, kad Lietuva yra EU ir vis tiek nori avanso, tada reikia jam pervesti.
Atsakyti
aš sutinku pervesti
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 07, 18:35)
Kaktusine, o didele ten suma, daug zmoniu? as pernai is UK organizavau uzsakyma, susirinkau avansus, problemu nebuvo su nei vienu zmoguciu. O cekas isstatys saskaita uz tuos kaktusus, kuriuos tikrai ides? gal ir apsiimciau test tavo darba, net nezinau...

Tiksliai neskaičiavau 10-12 tūkst kronų, žmonių 19.
Jis įdeda sąskaitą už esamus kaktusus, kartu ir pakavimo suma ir siuntimo.
Tada aš jam parašyčiau, kad vietoj manęs kreipsis kitas žmogus.
Atsakyti
[quote=rima.maniukiene,2012 04 06, 19:11]norėčiau parduot štai tokį augaliuką turiu juos 2 vienodus pernai žydėjo žiedas buvo didelis kreminės spalvos labai gražus My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rima.maniukiene: 07 balandžio 2012 - 20:31
[quote=rima.maniukiene,2012 04 07, 21:29]
[quote=rima.maniukiene,2012 04 06, 19:11]norėčiau parduot štai tokį augaliuką turiu juos 2 vienodus pernai žydėjo žiedas buvo didelis kreminės spalvos labai gražus My Webpage
[/quote]
man vistiek neatidaro nuotraukos paziureti , ar as nemoku ko nors .
Atsakyti
Manyčiau, kad visos avansą pervestumėm, kad tik imtųsi kas šio reikalo, darbo tai oho doh.gif
Atsakyti
O neisdurs tas cekas? As nenoreciau likt kalta. Jei iki siol jam tu avansu nereikedavo g.gif Kitas klausimas - ar galima jam apmoket per paypal?
Atsakyti
Pasikartosiu 4u.gif nes nezinau ka daryti, kaip gelbeti verysad.gif
Ateinu prasyti pas Jus pagalbos 4u.gif pastebjau ant kaktusiuku keliu tokius labai mazus rudus taskelius blink.gif kazkodel manau, kad jie nieko gero kaktusiukams mano neatnes, kaip juos naikinti, ka daryti? Actara laistyti? g.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2012 04 07, 21:34)
man vistiek neatidaro nuotraukos paziureti , ar as nemoku ko nors .

Bandau dar kartą
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 08, 15:12)
O neisdurs tas cekas? As nenoreciau likt kalta. Jei iki siol jam tu avansu nereikedavo  g.gif Kitas klausimas - ar galima jam apmoket per paypal?

Kad jau kiek metų nedūrė, tai nemanau, kad šį kartą turėtų.
yra jų psl ir apie paypal, tai ko gero galima.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 04 08, 14:50)
Pasikartosiu 4u.gif  nes nezinau ka daryti, kaip gelbeti verysad.gif
Ateinu prasyti pas Jus pagalbos 4u.gif  pastebjau ant kaktusiuku keliu tokius labai mazus rudus taskelius blink.gif  kazkodel manau, kad jie nieko gero kaktusiukams mano neatnes, kaip juos naikinti, ka daryti? Actara laistyti? g.gif  verysad.gif

is ,,oro,, sunku patarti,butu neblogai foto,tada ir patarimu sulauksite.Gal kas pasidalins patirtimi.
Atsakyti