Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 09, 22:09)
Man laaabai reikia pagalbos. Gavau va šituos du gražuolius, aplipusius vaikais. Juos nuėmiau, ir pastebėjau kad jie negražiai nuaugę, kaip man juos dabar gražiai pasodinti? Jei kotai bus po žemem bijau kad supus... Dar jei kas juos įvardintų, būt super, žinau kad vienas žydi rusvai kitas baltai. kažkas iš echinopsių...

Nelabai čia ką padarysi, nebent nupjauti ploną dalį ir vėl įšaknydinti. Ar akmenukus kokius padėti, kad mažiau matytūsi. Aš nuo echinopsių vaikų nenuiminėju - vistiek prileis naujų. O įvardijami jie - echinopsis sp. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 07, 21:12)
Tiksliai neskaičiavau 10-12 tūkst kronų, žmonių 19.
Jis įdeda sąskaitą už esamus kaktusus, kartu ir pakavimo suma ir siuntimo.
Tada aš jam parašyčiau, kad vietoj manęs kreipsis kitas žmogus.

Tai čia taip išeina jis visą sumą parašys. Tai ir nusiunčiam visą. Šiaip visur tai ir reikia mokėti prieš išsiuntimą.
Atsakyti
Aš sutardavau mokėti po gavimo. O čia gaunasi pusę sumos kažkur avansas. Pabandysiu greit viską persiųsti Tinai.
O tu jam parašyk gal, kad iš manęs perimi užsakymą, gal patikimiau žiūrės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 10 balandžio 2012 - 07:02
QUOTE(anril @ 2012 04 10, 01:21)

Tai čia taip išeina jis visą sumą parašys. Tai ir nusiunčiam visą. Šiaip visur tai ir reikia mokėti prieš išsiuntimą.

galiu mokėti kad ir visą sumą iš kart smile.gif
Atsakyti
Kristina, parašyk jam šiandien, nes jis rašo, jog paskutinė diena, paminėk mane.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 10, 07:58)
Aš sutardavau mokėti po gavimo. O čia gaunasi pusę sumos kažkur avansas. Pabandysiu greit viską persiųsti Tinai.
O tu jam parašyk gal, kad iš manęs perimi užsakymą, gal patikimiau žiūrės smile.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 10, 12:58)
Kristina, parašyk jam šiandien, nes jis rašo, jog paskutinė diena, paminėk mane.

Ok, tuoj sumetu i excel uzsakyma ir issiunciu jo patvirtinimui, patikslinimui ir saskaitos isstatymui.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 04 09, 12:41)
Pagaliau ir pas mane pirmais metais rebutia sezoną atidarė thumbup.gif

user posted image

Avansą sutinku ir aš pervesti smile.gif

ech... pavasaris... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nusiunciau cekui uzsakyma. Paprasiau, kad tiksliai suziuretu ka turi ir isstatytu saskaita visai sumai, nes man taip patogiau, sumokesiu vienu kartu per paypal. Kai zinosiu kas ir uz kiek yra - visu paprasysiu pinigu. Avansu dalimis rinktis nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 balandžio 2012 - 16:21
Na va, cekas man atsake, dabar laukiu jo sandelio kalkuliaciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 10, 22:29)
Na va, cekas man atsake, dabar laukiu jo sandelio kalkuliaciju  biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tina, aš iš šito čeko gavau sėklas. Susimokėjau per Pay Pala. Jokiu problemų su juo nebuvo ir nebudavo.
Ach tiesa, dežutė su sėklomis atkeliavo su anspaudėliu, kad tikrinta muitinėje. Kažin ka tai reiškia ?
Čia visada taip ?
Atsakyti
Gavau dar viena zinute is ceko, kad issius tik 05.25 ir tada saskaita isstays. Tai su pinigais dar neskubam, ramiai laukiam tolimesniu jo veiksmu. Uzsakymas gautas, viskas juda i prieki mirksiukas.gif

Ortija, o tai kada cia taip buvo g.gif keista, tikrai keista...

Kaktusine tau kas nors panasiai budavo? kaip bebutu mokant paypalu, jei ivyksta nesklandumai, galima kelt byla per paypal ir susigrazint pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 balandžio 2012 - 21:55
Ačiū, Tina, už operatyviai nuveiktą darbą smile.gif Pas čeką yra kaktusėliai, kur kaina yra nuo-iki, priklausomai nuo mm (aš užsisakiau smile.gif ), todėl jis nežino, kokia bus sąskaita, kol jų nesudės į dėžę siuntimui (gal labai paaugs iki išsiuntimo biggrin.gif ) belieka kantriai laukti
Atsakyti