Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Wilmaw @ 2012 04 08, 16:50)
Pasikartosiu 4u.gif  nes nezinau ka daryti, kaip gelbeti verysad.gif
Ateinu prasyti pas Jus pagalbos 4u.gif  pastebjau ant kaktusiuku keliu tokius labai mazus rudus taskelius blink.gif  kazkodel manau, kad jie nieko gero kaktusiukams mano neatnes, kaip juos naikinti, ka daryti? Actara laistyti? g.gif  verysad.gif

Nusipirk NeemAzal, jis nuo erkuciu tinka. http://www.litagra.l...ex.php?cid=4967

QUOTE(Kaktusine @ 2012 04 08, 18:34)
Kad jau kiek metų nedūrė, tai nemanau, kad šį kartą turėtų.
yra jų psl ir apie paypal, tai ko gero galima.

Tai jei merginos pasizada tvarkingai avansus pervest, gal ir apsiimsiu. Aisku
nenoreciau apsiimti pinigines atsakomybes uz tai ko neides ir pan. Bet turbut jis taip nedaro ar ne? Su anglu tai buvo kazkuriai, kad dedule pora kaktusu pamirso, bet paprasiau ir atsiunte antru kartu.
Atsakyti
Tik pasakykit kur ir kiek ir iš karto pervedu avansą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2012 03 16, 14:17)
Čeko atsakymas.

Большой благодарность взамен вашей заявку.Очень вас прошу о внесение платы авансы порядка половины стоимости (5000, - чешская крона) заблаговременно.  Тем способом себя разделить о риск.Стала себя мне то есть неприятность.  Посылать состою растения в Bmlorusi.  Органы посылка заняли а растения уничтожить.  Не знаю каковы являются условия в Lithuana. Прошу о отчёт а заблаговременно большое благодаря –Павел

Kažkaip tas avansas manęs nepradžiugino. Dar pusės nelabai suprantu, ką jis čia parašė.

perskaičiau dar kartą ir tikrai nusistebėjau, juk tiek metų organizuodavot tą siuntimą, visada viskas gražiai, o čia staiga kažkokie jam neaiškūs pašto reikalai su konfiskavimu. Gal kas pasikeitė ES viduje siuntų klausimu. mastau.gif Gal tikrai verta dar kartą su juo susisiekti ir priminti kas esame. mastau.gif

Avansą sutinku siųsti ax.gif
Atsakyti
Ir as,tik nuo rytojaus manes eteryje nebus 2sav. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 08, 20:13)

Tai jei merginos pasizada tvarkingai avansus pervest, gal ir apsiimsiu. Aisku
nenoreciau apsiimti pinigines atsakomybes uz tai ko neides ir pan. Bet turbut jis taip nedaro ar ne? Su anglu tai buvo kazkuriai, kad dedule pora kaktusu pamirso, bet paprasiau ir atsiunte antru kartu.

Avansą sutinku pervesti, bet nebūsiu Lietuvoje ir prie i-neto nuo balandžio 11 iki 17d.
Atsakyti
Merginos, jei konfiskuos - as nuostoliu neatlyginsiu. Sutinku viska perimt su sia salyga. Kaktusine, gali atsiust man reikalinga info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 08, 20:56)
Ir as,tik nuo rytojaus manes eteryje nebus 2sav. unsure.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2012 04 09, 02:12)
Avansą sutinku pervesti, bet nebūsiu Lietuvoje ir prie i-neto nuo balandžio 11 iki 17d.

Butu gerai kazkaip spet jums paskaiciuot g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir pas mane pirmais metais rebutia sezoną atidarė thumbup.gif

user posted image

Avansą sutinku ir aš pervesti smile.gif
Atsakyti
labai gražus žiedelis smile.gif
Atsakyti
o čia mano kaktusai ir kitos kambarinės gėlytės mano gėlės
Atsakyti
QUOTE(rima.maniukiene @ 2012 04 09, 21:19)

o čia mano kaktusai ir kitos kambarinės gėlytės  mano gėlės

Rima, matau, kad rimtai apsirgot gėliomanija g.gif Sunkiai pagydoma ... Pamačiau Jūsų gėlyne daugelį ir mano kažkada augintų ir numarintų augalų, tokia nostalgija suėmė rolleyes.gif O tai kurias parduodat? Ankstesnėj žinutėj taip ir nepavyko pamatyti
Atsakyti
Man laaabai reikia pagalbos. Gavau va šituos du gražuolius, aplipusius vaikais. Juos nuėmiau, ir pastebėjau kad jie negražiai nuaugę, kaip man juos dabar gražiai pasodinti? Jei kotai bus po žemem bijau kad supus... Dar jei kas juos įvardintų, būt super, žinau kad vienas žydi rusvai kitas baltai. kažkas iš echinopsių...
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=vija zemaite,2012 04 09, 20:45]
[/quote]

Rima, matau, kad rimtai apsirgot gėliomanija g.gif Sunkiai pagydoma ... Pamačiau Jūsų gėlyne daugelį ir mano kažkada augintų ir numarintų augalų, tokia nostalgija suėmė rolleyes.gif O tai kurias parduodat? Ankstesnėj žinutėj taip ir nepavyko pamatyti
[/quote]
parduodu šitą kaktusėlį bet jau užsiprašiusi viena mama kaktusas ir dar bilbergijos norėčiau truputį apmažint nes nebetelpa į vazoną bilbergija o šiaip tai jau gėliomanija kai vaikai užauga reikia juk kažkuo rūpintis
Atsakyti