Sveikos
Megstu ir as tuos spyglius. Man kate nuverte viena toki kaktusa, nezinau jo pavadinimo. Ir nulauze kelias tokias kaip bulves. Jis visas toks , kaip is susiraukslejusiu bulvyciu, auganciu viena ant kitos. Galeciau norinciai atiduot, nes pakankamai daug liko, o ir nauju prisiaugina greitai. Ir foto neturiu. Kiek uzsuku i parduotuves, tai antra karta tokio pardavime nemaciau
Panevezyje jis.
Megstu ir as tuos spyglius. Man kate nuverte viena toki kaktusa, nezinau jo pavadinimo. Ir nulauze kelias tokias kaip bulves. Jis visas toks , kaip is susiraukslejusiu bulvyciu, auganciu viena ant kitos. Galeciau norinciai atiduot, nes pakankamai daug liko, o ir nauju prisiaugina greitai. Ir foto neturiu. Kiek uzsuku i parduotuves, tai antra karta tokio pardavime nemaciau
Panevezyje jis.
QUOTE(muffine @ 2012 04 12, 10:32)
Skydamaris greiciausiai. Actaros reikia. Jei butu erkute - NeemAzal, Vertimec.
QUOTE(muffine @ 2012 04 12, 09:32)
košmariukas
Na o man vistiek atrodo, kad skydamaris
ar nusikrapsto tos demeles? yra lipniu sulciu?
o man panašu į voratinklinę erkę
muffine, pasižvalgyk, gal ką rasi , nors jei tai gyvių darbas turėtum matyti mažus vabaliukus, tik reikia gerai įsižiūrėt
http://cactiguide.com/cactipests/
muffine, pasižvalgyk, gal ką rasi , nors jei tai gyvių darbas turėtum matyti mažus vabaliukus, tik reikia gerai įsižiūrėt
Pasidžiaukim žiedais, šalin visokias bjaurastis-skydamarius ir grybus, tegyvuoja karalienės su karūnom
Puikūs augaliukai
QUOTE(muffine @ 2012 04 12, 09:32)
Erke
Kai buna skydamaris, tai vis tiek geriau apziurejus rasi baltu vatos gumuliuku, o ir tie geltoni taskeliai grynu gryniausia erke, jei paziuretumet per padidinamaji stikla, tai greiciausia pamatytumet mazus mazus oranzinius vabaliukus begiojancius. Jei ne viena kaktusa auginate, tai butinai apziurekite ir kitus, ant kuriu tokiu demeliu gal dar ir nesimato, bet adatos durio didumo oranziniu vabaliuku jau gali buti atsirade.