Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Ortija @ 2012 04 28, 15:11)
Asta, kokie išmatavimai tavo rojaus kampelio ? Gal galėtum visą vaizdą " nutrafakuoti" ?

O aš jau begsiu kavos pagerti, o naujienas iš savo kiemo sukroviau į čia :
http://www.moliomintys.eu/ Užeikite smile.gif

kazin, ar neapsiriksiu pasakius, kad daugiau nei 1000 rusiu turit kaktusiuku, sukulentu blink.gif
geris. spejat viska? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 27, 23:24)
O ar patogu laistyti, kai taip aukstai?

Paskutiniu metu tingiu girtis ziedais, bet sitas pirma karta pas mane zydi ir dar uoga isaugino  bigsmile.gif
[attachmentid=221545]

Kad neaukštai unsure.gif Lentynos 1,50 m aukščio,ant viršaus kelis aukščiausius sudėjus.

Nerodo tavo žiedelio rolleyes.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2012 04 28, 00:58)
Asta, o tos lentynos neužstoja šviesos kitiems , kurie žemiau išdėlioti  g.gif ?

Neužstoja.Saulė šviečia kiaurą dieną iš skirtingų pusių. Kiekvienam pagal poreikius,nes pvz. Ferokaktusai bijo vidurdienio kaitros,o popiečio saule gali ir pasilepint smile.gif

QUOTE(Ortija @ 2012 04 28, 15:11)
Asta, kokie išmatavimai tavo rojaus kampelio ? Gal galėtum visą vaizdą " nutrafakuoti" ?

2,55 kvadrato. Plotis- 1,90,ilgis 1,30,aukštis 1,90

Štai toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 28 balandžio 2012 - 21:32
Geris yra turet toki siltnamiuka, ech ax.gif o as vis laukiu laukiu savojo ir atliekamu pinigu vis nera verysad.gif
Atsakyti
Jei jau giriates, tai ir as pasimaivysiu tongue.gif
[attachmentid=221553]
Atsakyti
Ojoj, negaliu prieš tokius baltus žiedelius atsilaikyt, grožis, lengvumas, trapumas...
Ortija, graži kolekcija, gražūs molio dirbiniai.
@asta, super šiltnamiukas, tiesiog svajonė.
Atsakyti
@asta ,kur pirkaisiltnamiuka?cia kur gyvenu jie nebrangus,galvoju parsivesti ir ar apsimoka g.gif palyginciau kainas.
Tina panasus ziedeliai y mano Rebutijos smile.gif
Ortija perskaiciau,esi saunuole!
Atsakyti
Lietuvoj tie šiltnamiai tikrai brangesni. lyginau tik žymiai didesnį
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 04 28, 15:58)
kazin, ar neapsiriksiu pasakius, kad daugiau nei 1000 rusiu turit kaktusiuku, sukulentu  blink.gif
geris. spejat viska?  bigsmile.gif

Ieva, jei mane kaltini 1000 rušių- tikrai ne.
Man atrodo, kad jų jau visai neturiu sad.gif
Ačiū Asta už nuotrauką ir visas tiesas apie šiltnamį. Ir dar tas puikias žinutes į AŽ.
Pilna vilties esu , kad viskas pavyks. Nesugebėjau viskuo pasidžiaugti vakar. Mane suėmė žemdirbinė isterija.

O mano bloge jau naujų nuotraukų yra. Gėriau kavytę... bet dar daug liko , kaip sakoma, už kadro verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 29, 21:35)
@asta ,kur pirkaisiltnamiuka?cia kur gyvenu jie nebrangus,galvoju parsivesti ir ar apsimoka g.gif palyginciau kainas.
Tina panasus ziedeliai y mano Rebutijos smile.gif
Ortija perskaiciau,esi saunuole!

Ačiū, man labai patinka, kai mane pagyria smile.gif
ax.gif
http://www.moliomintys.eu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 30 balandžio 2012 - 09:01
Ortija,o kam nepatiktu?Mane zavi zmones einantys y prieky,turintys hobi,besidomintys ir kitus svieciantys 4u.gif paniureliu ir abejingu as nenoriu sutikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 29, 22:35)
@asta ,kur pirkaisiltnamiuka?

Čia pirkau. Jei tik turi galimybę tai tik vežkis iš savo šalies,čia žymiai brangiau,nors šiemet kainos pakritę unsure.gif
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad šios žiemos netektys nieko gero nežada ir apie pačius metus doh.gif Kaip man nesiseka šiais metais net negaliu, apdegė nuo saulės ar nuo kenkėjų purškalų nežinau, bet 5 rebutios nusvilo, nors taip ieškojau pirkt, ir kai radau visų spalvų sustvėriau iš laimės, o dabar susvilo biggrin.gif nu šakės. Dar mažiukai keli irgi nusvilo. Ir nežinau dabar juos jau palaidot, ar jie atsigaus tik bus su randais? g.gif beje, aš net nežinau ar tai nusvilimas, nes pirmą kartą su tuo susiduriu, bet ta pusė kur į saulę šviesiai ruda pasidarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 01 gegužės 2012 - 08:42
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 01, 09:42)
Taip ir galvojau, kad šios žiemos netektys nieko gero nežada ir apie pačius metus doh.gif Kaip man nesiseka šiais metais net negaliu, apdegė nuo saulės ar nuo kenkėjų purškalų nežinau, bet 5 rebutios nusvilo, nors taip ieškojau pirkt, ir kai radau visų spalvų sustvėriau iš laimės, o dabar susvilo biggrin.gif nu šakės. Dar mažiukai keli irgi nusvilo. Ir nežinau dabar juos jau palaidot, ar jie atsigaus tik bus su randais? g.gif beje, aš net nežinau ar tai nusvilimas, nes pirmą kartą su tuo susiduriu, bet ta pusė kur į saulę šviesiai ruda pasidarė

oi, ma tas pats su sukulentu pasidare... palikau mamai "priziuret". padejo i saule tiesioge, griztu is univero, o ten - svilesis... (vietoj zalios, rudas). turiu toki pat klausima kaip ir Juste.
Atsakyti