Mano pernai viena rebutija visa nukepė, dar turiu, bet jokios gyvybės, stovi vietoj visa pilka, jaučiu jau reik mest
Neišmečiau kolkas, pastačiau nelaimėlių atskirą krūvelę šalia visų, gaila, viena rebutia visas net augimo viduriukas tas sukepė, tai šitai taip jaučiu kad šakės, kitos šonai parudavę.
Aš kadangi linkusi augalus laikyti iki pat pat jau tikrosios jų mirties, tai lauksiu dabar
stebuklo
Užuojauta saulėkaitos neištvėrusiems
Pamoka mums visoms, kad reikia saugotis ne tik pačioms, bet ir dygliuočius "pakeravoti"
Būkit geros, pasakykit, kas čia toks? Ar iš Mammillarijų giminės?

Mano naujokas Tephrocactus articulantus papyracanthus, ačiū Lora11

O čia, įkarščio pagauta, pasišvaisčiau su peiliu ir nutempiau į darželį mamytėms, tegul visos augina, kodėl aš viena turiu vargt?

Likę gyvi: http://public.fotki....te/kaktusiukai/
Pamoka mums visoms, kad reikia saugotis ne tik pačioms, bet ir dygliuočius "pakeravoti"
Būkit geros, pasakykit, kas čia toks? Ar iš Mammillarijų giminės?

Mano naujokas Tephrocactus articulantus papyracanthus, ačiū Lora11

O čia, įkarščio pagauta, pasišvaisčiau su peiliu ir nutempiau į darželį mamytėms, tegul visos augina, kodėl aš viena turiu vargt?

Likę gyvi: http://public.fotki....te/kaktusiukai/
Ir aš savo svilėsiuko nemetu, gaila man labai dar gyvybės tikiuosi, persodinau nabagiuką, žiūrėsiu kas gausis.
vija zemaite, bandai kuo daugiau žmonių kaktusais ,,užkrėst'', ot šelmė
vija zemaite, bandai kuo daugiau žmonių kaktusais ,,užkrėst'', ot šelmė
Bandau, bandau, ir gaunasi
Jau kiek iškeliavo - be skaičiaus. Sąžinė neleidžia mesti lauk, pirkt nieks neperka, o žiūrėt, kaip tįso ant palangės lyg agurkai nebegaliu... Va, nunešiau mamytėms, auklėtoja užmatė, capt vieną ir nešasi.
Dar jei kokia draugė nori pomidoro daigo ar baziliko, įsūdau ir mammilarijų.
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 02, 15:17)
Bandau, bandau, ir gaunasi
Jau kiek iškeliavo - be skaičiaus. Sąžinė neleidžia mesti lauk, pirkt nieks neperka, o žiūrėt, kaip tįso ant palangės lyg agurkai nebegaliu... Va, nunešiau mamytėms, auklėtoja užmatė, capt vieną ir nešasi.
Na visai gerai isikure
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 02, 14:17)
labai smagu skaityti.
Žiedeliai kaip maloniai nuteikia...
Žmogiukai,mielieji,sad norit,žadat ir planuojat dalyvauti parodoje,pasakykit man,būkit geri,man labai labai reikia
Ir daugiau informacijos rasite čia
Žmogiukai,mielieji,sad norit,žadat ir planuojat dalyvauti parodoje,pasakykit man,būkit geri,man labai labai reikia
Nu bet aš ir nelaimėlė iš tikrųjų, arba šiemet saulė žiauri
rytoj jau sakiau kišiu viską po skėčiu arba net nežinau, paslėpsiu visus kaktusus kur po balkonu. Kaip gaila negaliu, sakiau daugiau nieko nebeauginsiu