Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(JuzTea @ 2012 05 03, 21:06)
Nu bet aš ir nelaimėlė iš tikrųjų, arba šiemet saulė žiauri doh.gif rytoj jau sakiau kišiu viską po skėčiu arba net nežinau, paslėpsiu visus kaktusus kur po balkonu. Kaip gaila negaliu, sakiau daugiau nieko nebeauginsiu

Nenusiminkit 4u.gif
Isneskit sketuka lotuliukas.gif (rimtas bajeris)....
Mano dar vienas pagelto sukulentukas unsure.gif
o kaktusai.... ka tik duok tos sauuuuules blush2.gif
nieko, as guodziu save, kad paaugs ir nesimatyt ne rauksliu, ne rudumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 03, 20:06)
Nu bet aš ir nelaimėlė iš tikrųjų, arba šiemet saulė žiauri doh.gif rytoj jau sakiau kišiu viską po skėčiu arba net nežinau, paslėpsiu visus kaktusus kur po balkonu. Kaip gaila negaliu, sakiau daugiau nieko nebeauginsiu

apklok tinkline užuolaida
Atsakyti
Toliau zydi vis naujos rebutijos wub.gif

[attachmentid=221709]

Ir dar pradziugino echinopsis kermesina, atrodo pagaliau bus ziedu bigsmile.gif
Atsakyti
kažin kas ten iš čeko girdėti dėl kaktusų?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 05, 00:14)
Toliau zydi vis naujos rebutijos  wub.gif

Ir dar pradziugino echinopsis kermesina, atrodo pagaliau bus ziedu  bigsmile.gif

pasakiškas žiedas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 05 05, 08:28)
kažin kas ten iš čeko girdėti dėl kaktusų?

Kolkas tylu, reiks ji pakrutint kita savaite, primint apie mus. Juk jau geguze smile.gif
Papildyta:
Na o siandienai truputis geltonumo smile.gif

[attachmentid=221711]
Papildyta:
Tiesa, is @astos pirkta eos irgi tuoj zydes, labai laukiu jos ziedeliu.
Atsakyti
Prie graziu siedeliu, ateinu su beda verysad.gif
Kaip man elgtis su siuo kaktusiuku?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 05 gegužės 2012 - 18:44
QUOTE(Tina* @ 2012 05 05, 10:08)
Tiesa, is @astos pirkta eos irgi tuoj zydes, labai laukiu jos ziedeliu.

Manoji ir bunda biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė irgi krauna žiedus wub.gif Ir pirmą kartą žydės rebutia pygmaea ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 05, 19:43)
Prie graziu siedeliu, ateinu su beda verysad.gif
Kaip man elgtis su siuo kaktusiuku?

Nelabai ką bepakeisi. Nudėgė saulėje ane. Su laiku nuaugs,bet ta vieta tokia ir liks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 05 07, 17:01)
Papildyta:
Nelabai ką bepakeisi. Nudėgė saulėje ane. Su laiku nuaugs,bet ta vieta tokia ir liks  verysad.gif

Tai, kad nelabai galejo nudegti nuo saules manau, nes jis saule mato tik vakare leidziantis saulei g.gif jam pries tai buvo tas toks puvinukas, bet pastarosiomis dienomis jis padidejo.. Tai galvoju ar jis supus ar liks? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 07 gegužės 2012 - 16:25
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 07, 17:24)
Tai, kad nelabai galejo nudegti nuo saules manau, nes jis saule mato tik vakare leidziantis saulei g.gif  jam pries tai buvo tas toks puvinukas, bet pastarosiomis dienomis jis padidejo.. Tai galvoju ar jis supus ar liks? unsure.gif

Man pasirodė,kad nudegęs. rolleyes.gif

Kaip dabar ta vieta atrodo? Sausa,ar minkšta ir šlapiuojanti? Jei sausa,tai nesupus,jei šlapiuoja,tai visaip gali būti. Galima bandyt išpjaut tą vietą,pabarstyt angliuku ar cinamonu,bet ar verta... vaizdas bus jau sugadintas,o grusonių būna pas mus visai nebrangiai pirkti,gal geriau naują augintis nei šitą gelbėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 05 07, 17:46)
Man pasirodė,kad nudegęs. rolleyes.gif

Kaip dabar ta vieta atrodo? Sausa,ar minkšta ir šlapiuojanti? Jei sausa,tai nesupus,jei šlapiuoja,tai visaip gali būti. Galima bandyt išpjaut tą vietą,pabarstyt angliuku ar cinamonu,bet ar verta... vaizdas bus jau sugadintas,o grusonių būna pas mus visai nebrangiai pirkti,gal geriau naują augintis nei šitą gelbėt  ax.gif

Na ji sausa ir kieta, bet link pacios virsunes lyg ir minksciau unsure.gif paliksiu ziuresiu kas toliau bus is jo smile.gif
Atsakyti