Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Tu matai, o mano patirtis su anglo echinopsiais kuo geriausia. Auga, bujoja, net tie, kurie buvo super maziukai. Pfu pfu pfu. Gaila tik uzlenkto Easter Parade.

Gal turit minciu, kas cia tokie g.gif

[attachmentid=221870]

[attachmentid=221871]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 12, 12:29)

Gal turit minciu, kas cia tokie  g.gif

Pirmas tai turbūt Notocactus buiningii

o antras Melocactus kažkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 12, 12:29)
Tu matai, o mano patirtis su anglo echinopsiais kuo geriausia. Auga, bujoja, net tie, kurie buvo super maziukai. Pfu pfu pfu. Gaila tik uzlenkto Easter Parade.

Gal turit minciu, kas cia tokie  g.gif

Aš irgi tą pirmą pirkau prieš porą savaičių, įdomus pasirodė, imiau kaip Notocactusą.
Atsakyti
sveikutes smile.gif as tai pasigirt noriu blush2.gif nusipirkau kaktusu seklyciu is maximos, nieko labai nesitikedama pasejau, palaisciau ir uzdengiau celofanu, po 1-2 sav paziuriu ogi 4daigeliukai bigsmile.gif bigsmile.gif labai nudziugau, idomu kokie bus, o gal kokiu patarimu apie tokius is seklyciu mazucius augancius? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LaPeLis>: 12 gegužės 2012 - 18:20
Del pirmo tai sutinku, nes ir pati taip maniau drinks_cheers.gif o antras negali but lobivia arba kokia nors matucana rusis? I melo man kazkaip visai nepanasus g.gif Tokio dydzio paprastai jau buna su "kepure".
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 12, 23:24)
Del pirmo tai sutinku, nes ir pati taip maniau  drinks_cheers.gif o antras negali but lobivia arba kokia nors matucana rusis? I melo man kazkaip visai nepanasus  g.gif Tokio dydzio paprastai jau buna su "kepure".

Panašus?

Čia dar...
Atsakyti
Na yra panasumo bigsmile.gif

@asta, gal kas is parodos dalyviu / organizatoriu vaziuotu pro mano puse kuria diena, iduociau kelis vazonelius. Dar mano sesuo gal duos labai grazia mammi. Jei ne, tai bandysiu pati vakare atvezt. Iki keliu jus ketvirtadieni ten darbuosites? nes as tik paciam vakare atvezciau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 13, 20:31)

@asta, gal kas is parodos dalyviu / organizatoriu vaziuotu pro mano puse kuria diena, iduociau kelis vazonelius. Dar mano sesuo gal duos labai grazia mammi. Jei ne, tai bandysiu pati vakare atvezt. Iki keliu jus ketvirtadieni ten darbuosites? nes as tik paciam vakare atvezciau.

Iš mūsiškių lygtais nieko nėra,nuo tavo pusės.Man irgi labai nepakeliui,reiktų organizuotis ekipažą. Jei atvežtum pati būtų labai gerai,kad ir vėliau,nes ketvirtadienį mes kogero iki vėlumos ruošimės. Sesės mammi irgi paimk,liuks,tik į AŽ man jos pavardę ir vardą parašyk 4u.gif
Atsakyti
Ok, tai bandysiu prasyt vyro po darbo, kad atveztu mane su augalais iki Megos ketvirtadieni.
Atsakyti
Rebutia eos wub.gif

[attachmentid=221918]
Atsakyti
Pavydziu
Atsakyti
Pamirsau visai per ta univera, pagirti vakarvakare nare 4u.gif
Kaip visada - geras, nuosirdus ir labai dosnus zmogutis.
Kokybe ne kokia, bet, vaizdas susidarys.
Aciu blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti