Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O cia ji pati seja ir sejinukais prekiauja? Tikrai dailus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 14, 23:17)
O cia ji pati seja ir sejinukais prekiauja? Tikrai dailus.

Pati dar savų sėjinukų neužauginau tongue.gif kai kurie mano kaktusų vaikai. O šiaip tiesiog perteklių parduodu,kurių jau turiu po kelis,retinu kolekciją, kad liktų tik po vieną augaliuką,o ne po kelis ir atsirastų vietos kitiems:)
Atsakyti
Tada saunus perteklius 4u.gif as tai jau truputi apsiretinau, bet vis dar turiu kelis laukiancius nauju namu ax.gif
Atsakyti
buvo laikas,kai visų po du pirkdavau,kad jei vienas numirtų,liktų kitas biggrin.gif tai db trūksta vietos reik retinti ir talpiau susodinti. Tik gaila laiko šiemet laisvo mažoka, mažas mano kaktusiukas-rankinukas nenori kad aš kitais išlepusiais kaktusais domėčiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 14, 23:50)
Pati dar savų sėjinukų neužauginau tongue.gif kai kurie mano kaktusų vaikai. O šiaip tiesiog perteklių parduodu,kurių jau turiu po kelis,retinu kolekciją, kad liktų tik po vieną augaliuką,o ne po kelis ir atsirastų vietos kitiems:)

Tu tą perteklių į parodos turgelį atvežk. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jo jo, atvežkit viską ką turit nereikalingo į parodą ir pardavinėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 15, 10:10)

Atvažiuosi pirkt? biggrin.gif O kodėl dalyvaut nenori?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 05 15, 09:34)
Tu tą perteklių į parodos turgelį atvežk.  drinks_cheers.gif

QUOTE(JuzTea @ 2012 05 15, 10:10)

Tai kad nėra nei kaip, nei kada ax.gif
Atsakyti
Man internetu irgi patogiau pertekliu realizuot, nes tas amzinas laiko trukumas, kai 2.gif namie.

vakarvakare, gal dar turi ka gero is tu kur po du? biggrin.gif gali man AZ parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 15, 11:25)
Tai kad nėra nei kaip, nei kada ax.gif

Nu vo, pareklamavau jus. 4u.gif
Pirkeju daugiau bus....
Bet, aisku, man pirmenybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 05 15, 11:19)
Atvažiuosi pirkt?  biggrin.gif  O kodėl dalyvaut nenori?

Atvažiuosiu pasižiūrėt į visus grožius, nei vienais metais nepraleidžiu šitos parodos biggrin.gif o dėl dalyvavimo, neet nežinau, nelabai aš turių ką įspudingo parodyt, niekas nežydi pas mane šiuo metu ir apdegėlių daug, gal kai visi užsienietiški kaktusai bus dideli kada dalyvausiu rolleyes.gif
Atsakyti
vakarvakare, o iš kur žinoti ką jūs parduodate? ar tiesiog klausti?
Atsakyti