Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Anril,ar tai echinopsis?
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 05 10, 01:44)
Echinopsis Betsy iš anglo.

Ui koks grazus skanus raudonis wub.gif thumbup.gif o simet rasysim anglui ar jau gana? rolleyes.gif cekas tai zadejo issiust po 05.25 augalus - kantriai laukiam.
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 05 10, 11:32)
Anril,ar tai echinopsis?

Pas anglą visi echinopsiais vadinami, bet šitas skleidėsi ryte. Gal būt priklauso, su kuo kryžmintas g.gif
Atsakyti
Kaip manot senukuose parduodami kaktusai su priklijuotais ziedais netikrais, jiems klijai labai kenkia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 10, 20:20)
Kaip manot senukuose parduodami kaktusai su priklijuotais ziedais netikrais, jiems klijai labai kenkia? ax.gif

Ten dažniausiai tie žiedai įsmeigti su adatom tokiom ilgom, manau, kad kenkia. Aš kaip nueinu ten bandau vis po kelis ištraukt, gelbėju biggrin.gif

Dengiau su skėčiu vieną dieną, kitą dieną su audeklais, paskui atidengiau ir vsio, va grįžau po savaitės, nebėra daugiau naujų nudeginų, tik tie patys, išgyvensiu jau biggrin.gif Nors rebutijų ir vėl nebeturiu, pasidžiaugiau kokius 3 mėnesius jom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 10, 12:45)
o simet rasysim anglui ar jau gana?  rolleyes.gif

Gal nauju turi g.gif ,as mielai prisijungciau. rolleyes.gif Visi gauti is jo kaktusai kol kas gyvi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti patarimo tikru zinoviu...Siaip kaktusus labai myliu , visa palange turiu..Nesenai nupirkau kaktusiuka (pavad.nezinau)bekraunanti ziedus . Namuose suzydo neapsakomo grozio ziedu (raudonos spalvos). Bet ,- pats kaktusas pasodintas i labai maza vazoneli , is sonu zemes net nesimato , palaistyti iseina tik is apacios , kaip ir reiktu persodinti , bet jis dar 2 ziedus krauna...jauciu kol nesuzydes visi ziedai jo liest negalima g.gif , kaip jus manot ?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 05 11, 07:11-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 05 11, 07:11)
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti patarimo tikru zinoviu...Siaip kaktusus labai myliu , visa palange turiu..Nesenai nupirkau kaktusiuka (pavad.nezinau)bekraunanti ziedus . Namuose suzydo neapsakomo grozio ziedu (raudonos spalvos). Bet ,- pats kaktusas pasodintas i labai maza vazoneli , is sonu zemes net nesimato , palaistyti iseina tik is apacios , kaip ir reiktu persodinti , bet jis dar 2 ziedus krauna...jauciu kol nesuzydes visi ziedai jo liest negalima  g.gif , kaip jus manot ?

nežinau kaip patars tikros žinovės, bet esu atsargiai nuo panašaus "numovusi" mažą vazonėlį ir nejudindama šaknų įtupdžiusi į didesnį žydėjimo metu ir nieko nenutiko. Bet... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2012 05 11, 00:02)
Gal nauju turi g.gif ,as mielai prisijungciau. rolleyes.gif Visi gauti is jo kaktusai kol kas gyvi biggrin.gif

Man tai irgi is jo augalai thumbup.gif auga. Itariu sia vasara ne pas viena augintoja jo kaktusai jau zydes. Galim parinkt uzsakyma. Tik pirmiau reiks su ceku susitvarkyt, ech greiciau ta jo minima 25 d.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 10, 21:40)
Ten dažniausiai tie žiedai įsmeigti su adatom tokiom ilgom, manau, kad kenkia. Aš kaip nueinu ten bandau vis po kelis ištraukt, gelbėju biggrin.gif

Tai va, kad dazniausiai... Kelis maciau tokius grazius ir ziuriu prie netikru ziedu gausokai kliju blink.gif neturi ka veikt turbut tuose senukuose jei prideda tu netikru ziedu g.gif
Atsakyti
Juk ne jie,o tiekejas ar tikrasis pardavejas stampuoja tuos ziedus,kad pirktu geriau,juk daznas apsigauna,dziaugiasi zydinty augalely nupirkes.
Atsakyti
O pas mane iš 4 anglo echinopsnių išliko tik vienas. Nemigdžiau žiemą, nes labai jau maži buvo, tai per žiemą vienas nusilenkė, ir pavasarį dar du. Ir iš to vieno kažkaip žiedų nesitikiu, nes jis vos pusės nykščio dydžio biggrin.gif
Papildyta:
Ai va dar, pamiršau parodyti kaip mano svilėsis sužydėjo biggrin.gif lopelis

user posted image
Atsakyti