QUOTE(anril @ 2012 05 10, 01:44)
Echinopsis Betsy iš anglo.
Ui koks grazus skanus raudonis

QUOTE(EljaRo* @ 2012 05 10, 11:32)
Anril,ar tai echinopsis?
Pas anglą visi echinopsiais vadinami, bet šitas skleidėsi ryte. Gal būt priklauso, su kuo kryžmintas

Kaip manot senukuose parduodami kaktusai su priklijuotais ziedais netikrais, jiems klijai labai kenkia?

QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 10, 20:20)
Kaip manot senukuose parduodami kaktusai su priklijuotais ziedais netikrais, jiems klijai labai kenkia? 

Ten dažniausiai tie žiedai įsmeigti su adatom tokiom ilgom, manau, kad kenkia. Aš kaip nueinu ten bandau vis po kelis ištraukt, gelbėju

Dengiau su skėčiu vieną dieną, kitą dieną su audeklais, paskui atidengiau ir vsio, va grįžau po savaitės, nebėra daugiau naujų nudeginų, tik tie patys, išgyvensiu jau

QUOTE(Tina* @ 2012 05 10, 12:45)
Gal nauju turi

Sveikutes
Noriu paklausti patarimo tikru zinoviu...Siaip kaktusus labai myliu , visa palange turiu..Nesenai nupirkau kaktusiuka (pavad.nezinau)bekraunanti ziedus . Namuose suzydo neapsakomo grozio ziedu (raudonos spalvos). Bet ,- pats kaktusas pasodintas i labai maza vazoneli , is sonu zemes net nesimato , palaistyti iseina tik is apacios , kaip ir reiktu persodinti , bet jis dar 2 ziedus krauna...jauciu kol nesuzydes visi ziedai jo liest negalima
, kaip jus manot ?

Noriu paklausti patarimo tikru zinoviu...Siaip kaktusus labai myliu , visa palange turiu..Nesenai nupirkau kaktusiuka (pavad.nezinau)bekraunanti ziedus . Namuose suzydo neapsakomo grozio ziedu (raudonos spalvos). Bet ,- pats kaktusas pasodintas i labai maza vazoneli , is sonu zemes net nesimato , palaistyti iseina tik is apacios , kaip ir reiktu persodinti , bet jis dar 2 ziedus krauna...jauciu kol nesuzydes visi ziedai jo liest negalima

QUOTE(
Šypsenėlė (: @ 2012 05 11, 07:11)

Sveikutes
, kaip jus manot ?

nežinau kaip patars tikros žinovės, bet esu atsargiai nuo panašaus "numovusi" mažą vazonėlį ir nejudindama šaknų įtupdžiusi į didesnį žydėjimo metu ir nieko nenutiko. Bet...

QUOTE(n/a @ 2012 05 11, 00:02)
Man tai irgi is jo augalai

QUOTE(JuzTea @ 2012 05 10, 21:40)
Ten dažniausiai tie žiedai įsmeigti su adatom tokiom ilgom, manau, kad kenkia. Aš kaip nueinu ten bandau vis po kelis ištraukt, gelbėju

Tai va, kad dazniausiai... Kelis maciau tokius grazius ir ziuriu prie netikru ziedu gausokai kliju

O pas mane iš 4 anglo echinopsnių išliko tik vienas. Nemigdžiau žiemą, nes labai jau maži buvo, tai per žiemą vienas nusilenkė, ir pavasarį dar du. Ir iš to vieno kažkaip žiedų nesitikiu, nes jis vos pusės nykščio dydžio 
Papildyta:
Ai va dar, pamiršau parodyti kaip mano svilėsis sužydėjo
lopelis

Papildyta:
Ai va dar, pamiršau parodyti kaip mano svilėsis sužydėjo