QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 15:30)
BT matuojama makštyje, išeinamoje angloje arba burnoje. Bet jeigu ir po pažastim vietoje įprastų 36.6 - 37, tai jau viltis įsižiebia...

Po 3-4 dienų gali jau nėštumo testą pabandyti
O manoji viltis blėsta, nes ovuliacijos testai mano - kurčnebyliai visai, neturiu LH visai, turbūt...
Nieko, kitą ciklą kaaaip kibsim į darbus, tai jau kibsim....
Paprašiau kad draugas gryždamas po darbo nupirktų NT,jame buna 2 testai,tai vieną gal rytoj pabandysiu,jai bus vienas I,tai kitą bandysiu daug vėliau,kai baigsis O. O iki to laiko sąžiningai darysim ND
O tau linkiu sėkmės

beje kiek laiko planuojat lelių?
Papildyta:
QUOTE(Stada @ 2012 03 23, 15:37)
BT matuojama ryte, tik pabudus, visada tuo paciu termometru, tuo paciu laiku, toje pacioje vietoje, kuo maziau judant. Sekti reiketu visa cikla ir ne viena, tada jau galima daryti isvadas. BT matuojama po liezuviu, makstyje arba isangeje.
BT itakos turi, persalimas, blogas miegas, alkoholis, rukimas, vaistai...
OT taip pat siulyciau daryti visada panasiu metu, tada jau galima lyginti.
Kitas pasiulymas-neieskokit nestumo pozymiu anksciau laiko

man jie atsirado tik 7sav. Taip pat netingekit su ND bet ir nepersistenkit
BT aukstumas neparodo nestumo, nebent ji laikosi pakilusi 18 DPO .
Ziurekit i BT kaip pagalbine priemone savo kuno pazinimui. Labai geras dalykas yra isskyros, jos taip pat parodo kada reikia rimciau padirbeti
Jei BT labai sokineja, reiketu issitirti hormonus
Tai taip savo BT aš ir matuoju makštyje,stengiuos panašiu laiku,viskas tvarkoje su mano BT.Ji nešokinėja,manau normaliai viskas vyksta.
Aš turėjau omeny kad šiandien dar ir šeip pasimatavau savo pačios temperatūra pažastyje,ir ji buvo 37,tai galvoju kodel ji pakilusi,gi nei sergu nei ka.. O visada ji būna maždaug 36,5.. na niekis,lauksiu tolimesnių OT parodymų ir dirbsim su ND