Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(San* @ 2012 03 23, 13:11)
Ji raše kad šuds,nei menkiausio vaiduokliuko,tai ta prasme atsirado tik ta kontroline juostele ties C,o ties T nieko? buvo tuščia? Klausiu nes mano visi ovuliacijos testai rodo dvi juosteles,tai ir nesuprantu kaip čia dabar... Šakes kaip sunku su tais testais  doh.gif

Tie testai būna skirtingo jautrumo. Jeigu jautrus ovuliacijos testas - vaiduoklį, faktiškai, visuomet rodys.
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 13:27)
fotki.com

Štai mano testukai,tikiuos kad rodys  4u.gif

Slaptažodžio reikalauja. smile.gif Užrakinai
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 13:12)
Tie testai būna skirtingo jautrumo. Jeigu jautrus ovuliacijos testas - vaiduoklį, faktiškai, visuomet rodys.
Papildyta:
Slaptažodžio reikalauja. smile.gif Užrakinai

na dabar atrakinau

oj,kol išmoksiu aš čia viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 14:46)
na dabar atrakinau
oj,kol išmoksiu aš čia viską  doh.gif

nu 21d.,10 cd(pats virsutinis) tai tikrai tikrai teigiamas, nu bet ,kad ir sios dienos sakyciau "beveik" teigiamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 23 kovo 2012 - 13:52
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 14:46)
na dabar atrakinau
oj,kol išmoksiu aš čia viską  doh.gif

Panašu, kad pas tave tikrai anktyva ovuliacija g.gif
Pagal 10 dienos testuką išeitų, kad ovuliavai 11 dieną, o pagal grafiką - kad 9-10... g.gif

Bet ovuliacijos testukai, panašu, per jautrūs šitie tau. Gal ryte daraisi?.. reikėtų popiet...

Šiaip pagal temperatūros aukštį ir testukus net ir nėščia galėtum būti... g.gif

Turbūt, reikia sekti toliau - kuo toliau, tuo aiškiau darysis. Kitą-trečią ciklą jau aiškiai dėsningumus matysi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 23, 13:50)
nu 21d.,10 cd(pats virsutinis) tai tikrai tikrai teigiamas, nu bet ,kad ir sios dienos sakyciau "beveik" teigiamas  g.gif

Jo,21d 10 CD testukas tikrai labai ryskios abi juosteles,bet pagal visą skaičiavimą ovuliacija turetų būti tik 25d,na sakau sunku čia suprasti smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 14:03)
Panašu, kad pas tave tikrai anktyva ovuliacija  g.gif 
Pagal 10 dienos testuką išeitų, kad ovuliavai 11 dieną, o pagal grafiką - kad 9-10...  g.gif

Bet ovuliacijos testukai, panašu, per jautrūs šitie tau. Gal ryte daraisi?.. reikėtų popiet...

Šiaip pagal temperatūros aukštį ir testukus net ir nėščia galėtum būti...  g.gif 

Turbūt, reikia sekti toliau - kuo toliau, tuo aiškiau darysis. Kitą-trečią ciklą jau aiškiai dėsningumus matysi.  4u.gif

Gal tikrai per jautrūs g.gif na dabar užsisakiau iš ebay testukus,jų ten 30 bus tai galėsiu stebėti,nes lietuvoje tų testukų kosminės kainos doh.gif O testukus darausi ne su rytiniu šlapimu,o truputi vėliau,bet skysčių negeriu tik pavalgau,o ant tų testukų parašytas yra laikas,kad ir apie 12 h dariausi ir apie 15.00h ,nėra jau taip baisiai nuo ryto rolleyes.gif O nėščia tai nežinau,aiškių požymių nėra,tik va vakar labai pykino vakare,ir draugas iš darbo gryžęs sako kažkokia tu netokia blink.gif
Atsakyti
man asmeniskai, tai 30 mIU jautrumo geriausi, karta, net 40 mIU turejau, tai praktiskai, vos ne ta pacia diena vyksta O, po teigiamo testuko mirksiukas.gif
Atsakyti
išryškėjo

Pasiskaičius čia,nuėjau paižiūrėti į savo šiandienos testuką,ir žiūriu išryškėjusios juostelės,jau nebesuprantu aš.. schmoll.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 23, 14:28)
man asmeniskai, tai 30 mIU jautrumo geriausi, karta, net 40 mIU turejau, tai praktiskai, vos ne ta pacia diena vyksta O, po teigiamo testuko mirksiukas.gif

O kur aš galėčiau pasižiūrėti kokio jautrumo yra mano? ant dėžutės nėra,o ir instrukcijoj apie nerašo g.gif

Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 23, 14:28)

Va radau internete,nes esu smalsuolė blush2.gif OvuCard testų jautrumas yra 25 mIU/ml, šie testai apie 35% jautresni, nei kiti rinkoje esantys ovuliacijos testai su 40mIU/ml jautrumu. Tai va mano šio testo jautrumas yra 25mIU/ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 14:39)
išryškėjo
Pasiskaičius čia,nuėjau paižiūrėti į savo šiandienos testuką,ir žiūriu išryškėjusios juostelės,jau nebesuprantu aš..  schmoll.gif  g.gif
Papildyta:
O kur aš galėčiau pasižiūrėti kokio jautrumo yra mano? ant dėžutės nėra,o ir instrukcijoj apie nerašo  g.gif

Papildyta:
Va radau internete,nes esu smalsuolė  blush2.gif  OvuCard testų jautrumas yra 25 mIU/ml, šie testai apie 35% jautresni, nei kiti rinkoje esantys ovuliacijos testai su 40mIU/ml jautrumu.  Tai va mano šio testo jautrumas yra 25mIU/ml  smile.gif

o dabar ir mano pačios kūno temperatūra pažastyje turiu omeny yra 37,0.. hm.kaip keistai čia viska,esu girdėjus kad nėščių moterų kūno temperatūra būna aukštesnė nei visada,tai mano kalusimas o ją matuoti pažastyje reikia ne makštyje,taip?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 16:00)
o dabar ir mano pačios kūno temperatūra pažastyje turiu omeny yra 37,0.. hm.kaip keistai čia viska,esu girdėjus kad nėščių moterų kūno temperatūra būna aukštesnė nei visada,tai mano kalusimas o ją matuoti pažastyje reikia ne makštyje,taip?

BT matuojama makštyje, išeinamoje angloje arba burnoje. Bet jeigu ir po pažastim vietoje įprastų 36.6 - 37, tai jau viltis įsižiebia... 4u.gif Po 3-4 dienų gali jau nėštumo testą pabandyti mirksiukas.gif

O manoji viltis blėsta, nes ovuliacijos testai mano - kurčnebyliai visai, neturiu LH visai, turbūt... schmoll.gif

Nieko, kitą ciklą kaaaip kibsim į darbus, tai jau kibsim.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 15:00)

BT matuojama ryte, tik pabudus, visada tuo paciu termometru, tuo paciu laiku, toje pacioje vietoje, kuo maziau judant. Sekti reiketu visa cikla ir ne viena, tada jau galima daryti isvadas. BT matuojama po liezuviu, makstyje arba isangeje.
BT itakos turi, persalimas, blogas miegas, alkoholis, rukimas, vaistai...
OT taip pat siulyciau daryti visada panasiu metu, tada jau galima lyginti.

Kitas pasiulymas-neieskokit nestumo pozymiu anksciau laiko wink.gif man jie atsirado tik 7sav. Taip pat netingekit su ND bet ir nepersistenkit wink.gif

BT aukstumas neparodo nestumo, nebent ji laikosi pakilusi 18 DPO .
Ziurekit i BT kaip pagalbine priemone savo kuno pazinimui. Labai geras dalykas yra isskyros, jos taip pat parodo kada reikia rimciau padirbeti wink.gif

Jei BT labai sokineja, reiketu issitirti hormonus
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 15:30)
BT matuojama makštyje, išeinamoje angloje arba burnoje. Bet jeigu ir po pažastim vietoje įprastų 36.6 - 37, tai jau viltis įsižiebia...  4u.gif  Po 3-4 dienų gali jau nėštumo testą pabandyti  mirksiukas.gif

O manoji viltis blėsta, nes ovuliacijos testai mano - kurčnebyliai visai, neturiu LH visai, turbūt...  schmoll.gif

Nieko, kitą ciklą kaaaip kibsim į darbus, tai jau kibsim....  blush2.gif

Paprašiau kad draugas gryždamas po darbo nupirktų NT,jame buna 2 testai,tai vieną gal rytoj pabandysiu,jai bus vienas I,tai kitą bandysiu daug vėliau,kai baigsis O. O iki to laiko sąžiningai darysim ND blush2.gif

O tau linkiu sėkmės mirksiukas.gif beje kiek laiko planuojat lelių? nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Stada @ 2012 03 23, 15:37)
BT matuojama ryte, tik pabudus, visada tuo paciu termometru, tuo paciu laiku, toje pacioje vietoje, kuo maziau judant. Sekti reiketu visa cikla ir ne viena, tada jau galima daryti isvadas. BT matuojama po liezuviu, makstyje arba isangeje.
BT itakos turi, persalimas, blogas miegas, alkoholis, rukimas, vaistai...
OT taip pat siulyciau daryti visada panasiu metu, tada jau galima lyginti.

Kitas pasiulymas-neieskokit nestumo pozymiu anksciau laiko wink.gif man jie atsirado tik 7sav.  Taip pat netingekit su ND  bet ir nepersistenkit wink.gif

BT aukstumas neparodo nestumo, nebent ji laikosi pakilusi 18 DPO .
Ziurekit i BT kaip pagalbine priemone savo kuno pazinimui. Labai geras dalykas yra isskyros, jos taip pat parodo kada reikia rimciau padirbeti wink.gif

Jei BT labai sokineja, reiketu issitirti hormonus

Tai taip savo BT aš ir matuoju makštyje,stengiuos panašiu laiku,viskas tvarkoje su mano BT.Ji nešokinėja,manau normaliai viskas vyksta.
Aš turėjau omeny kad šiandien dar ir šeip pasimatavau savo pačios temperatūra pažastyje,ir ji buvo 37,tai galvoju kodel ji pakilusi,gi nei sergu nei ka.. O visada ji būna maždaug 36,5.. na niekis,lauksiu tolimesnių OT parodymų ir dirbsim su ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 17:02)
Paprašiau kad draugas gryždamas po darbo nupirktų NT,jame buna 2 testai,tai vieną gal rytoj pabandysiu,jai bus vienas I,tai kitą bandysiu daug vėliau,kai baigsis O. O iki to laiko sąžiningai darysim ND  blush2.gif

San*, šiaip aukštoka tavo temperatūra kaip iki ovuliacijos, bet gal ji pakilusi dėl kokios kitos priežasties - gal sirguliuoji nežymiai. Taip kad ND darykite, o nėštumo testą rytoj dar ankstoka bandyti, bus neigiamas net jeigu pastojai, tad geriau negadink, pasaugok, kol bus bent 10 dienų po ovuliacijos - tuomet bent mažą vaiduokliuką yra tikimybė pamatyti.
Atsakyti