Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(San* @ 2012 03 23, 18:02)
Paprašiau kad draugas gryždamas po darbo nupirktų NT,jame buna 2 testai,tai vieną gal rytoj pabandysiu,jai bus vienas I,tai kitą bandysiu daug vėliau,kai baigsis O. O iki to laiko sąžiningai darysim ND  blush2.gif

O tau linkiu sėkmės  mirksiukas.gif  beje kiek laiko planuojat lelių?  nestuke.gif
Papildyta:
Tai taip savo BT aš ir matuoju makštyje,stengiuos panašiu laiku,viskas tvarkoje su mano BT.Ji nešokinėja,manau normaliai viskas vyksta.
Aš turėjau omeny kad šiandien dar ir šeip pasimatavau savo pačios temperatūra pažastyje,ir ji buvo 37,tai galvoju kodel ji pakilusi,gi nei sergu nei ka.. O visada ji būna maždaug 36,5.. na niekis,lauksiu tolimesnių OT parodymų ir dirbsim su ND  blush2.gif

Kelinta tau ciklo diena ar jau buvo ovuliacija , o cia foto idetos ovuliacijos testo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 16:14)
San*, šiaip aukštoka tavo temperatūra kaip iki ovuliacijos, bet gal ji pakilusi dėl kokios kitos priežasties - gal sirguliuoji nežymiai. Taip kad ND darykite, o nėštumo testą rytoj dar ankstoka bandyti, bus neigiamas net jeigu pastojai, tad geriau negadink, pasaugok, kol bus bent 10 dienų po ovuliacijos - tuomet bent mažą vaiduokliuką yra tikimybė pamatyti.

Na šeip tai taip tavo tiesa,bet aš tokia smalsi blush2.gif Na tikrai nesirguliuoju net nejaučiu kad yra temperatūra,ir jokių sirguliavimo požymių tikrai nejaučiu. O tai kaip man vertint šios dienos testuką?Jai teigiamas tai reikškia kad ovuliacija rytoj,ar jau šiandien kibti į darbus? 4u.gif

tai kai jį vertint?
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 16:25)
Kelinta tau ciklo diena ar jau buvo ovuliacija , o cia foto idetos ovuliacijos testo  4u.gif

Šiandien yra 12 CD,nežinau kaip vertint palei tuos testukus ar buvo ar ne,bet pagal skaičiuoklę tai man ovuliacija turėtų būti 14CD..

va čia jai idomu mano tetukai čia
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 17:30)
Na šeip tai taip tavo tiesa,bet aš tokia smalsi  blush2.gif  Na tikrai nesirguliuoju net nejaučiu kad yra temperatūra,ir jokių sirguliavimo požymių tikrai nejaučiu. O tai kaip man vertint šios dienos testuką?Jai teigiamas tai reikškia kad ovuliacija rytoj,ar jau šiandien kibti į darbus?  4u.gif

Geras lytinis aktas dar niekam nepakenkė blush2.gif Testas teigiamas: gali būti, kad tai dar ne pikas, ir ryt būtų dar ryškesnis, o gali būti, kad rytoj jau vyks ovuliacija ir šiuo metu pats laikas mėgautis kūniškais malonumais blush2.gif Bet kokiu atveju, ta ovulacija ne už kalnų, ir jau laikas.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 16:34)
Geras lytinis aktas dar niekam nepakenkė  blush2.gif  Testas teigiamas: gali būti, kad tai dar ne pikas, ir ryt būtų dar ryškesnis, o gali būti, kad rytoj jau vyks ovuliacija ir šiuo metu pats laikas mėgautis kūniškais malonumais  blush2.gif Bet kokiu atveju, ta ovulacija ne už kalnų, ir jau laikas.

Supratau,tada reikės pasidarbuoti manau kelias dieneles iš eilės,tikiuos bus geri rezultatai wub.gif o jūs kokius vitaminus geriat?
Atsakyti
labutis,stai mano grafikelis tik si karta rodau BP

http://www.talpykla.com/?di=DOOD
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 16:38)
Supratau,tada reikės pasidarbuoti manau kelias dieneles iš eilės,tikiuos bus geri rezultatai  wub.gif  o jūs kokius vitaminus geriat?

nono.gif cia BT tema ir ne plepesiai , prasom neisiplesti apie pasalinius reikalus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2012 03 23, 17:01)
nono.gif  cia BT tema ir ne plepesiai , prasom neisiplesti apie pasalinius reikalus wink.gif

aišku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 18:30)
Na šeip tai taip tavo tiesa,bet aš tokia smalsi  blush2.gif  Na tikrai nesirguliuoju net nejaučiu kad yra temperatūra,ir jokių sirguliavimo požymių tikrai nejaučiu. O tai kaip man vertint šios dienos testuką?Jai teigiamas tai reikškia kad ovuliacija rytoj,ar jau šiandien kibti į darbus?  4u.gif

tai kai jį vertint?
Papildyta:
Šiandien yra 12 CD,nežinau kaip vertint palei tuos testukus ar buvo ar ne,bet pagal skaičiuoklę tai man ovuliacija turėtų būti 14CD..

va čia jai idomu mano tetukai čia

Tai dar tau tik ovuliacija kam tada tuos nt daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 17:41)
Tai dar tau tik ovuliacija kam tada tuos nt daryti  g.gif

Nes jau nebesuprantu nieko,pirmas testas buvo teigiamas 10CD,siandien 12CD jis vel teigiamas,na tai kada ta ovuliacija... g.gif o NT daryt,hm nezinau is smalsumo,nes nenustygstu vietoj kaip noriu ka nors sužinot blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

Gal kas galit pasakyti kokia BT per mmm? blush2.gif

Ar čia normalu, kad pas mane 37,5? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekarita: 23 kovo 2012 - 19:31
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 17:41)
Tai dar tau tik ovuliacija kam tada tuos nt daryti  g.gif

tai kaip tik per ovuliacija atlikti ND ir yra veiksmingiausi! kaip tai kam nt daryt? unsure.gif

QUOTE(nekarita @ 2012 03 23, 19:22)
sveikos merginos  smile.gif

Gal kas galit pasakyti kokia BT per mmm?  blush2.gif

Ar čia normalu, kad pas mane 37,5?  g.gif  blush2.gif

nors per tas dienas nematuoju, bet manau tikrai normalu, nes joms baigiantis (kai jau matuoju) dar buna kazkiek pakilusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 20:17)
Nes jau nebesuprantu  nieko,pirmas testas buvo teigiamas 10CD,siandien 12CD jis vel teigiamas,na tai kada ta ovuliacija...  g.gif  o NT daryt,hm nezinau is smalsumo,nes nenustygstu vietoj kaip noriu ka nors sužinot  blush2.gif

San*, tu geriau ilgiau stebėk organizmą. 10 cd būtų žiauriai ankstyva ovuliacija pagal tavo ciklą. BT tavo kažkodėl labai aukšta (kiek prisimenu, jeigu gerai prisimenu), lyg po ovuliacijos, tačiau gali būti, kad matuoji kaip nors neteisingai - gal jau pasivarčiusi lovoje būni be miego ar arbatą geri iš vakaro...

Net jeigu tavo ovuliacija būtų įvykusi 10 ciklo dieną, be 20-osios ciklo dienos tau nėštumo testas nieko nerodys - ar tu būtum nėščia, ar nenėščia, tik testas į balą.

Atsakyti