QUOTE(San* @ 2012 03 23, 18:02)
Paprašiau kad draugas gryždamas po darbo nupirktų NT,jame buna 2 testai,tai vieną gal rytoj pabandysiu,jai bus vienas I,tai kitą bandysiu daug vėliau,kai baigsis O. O iki to laiko sąžiningai darysim ND
O tau linkiu sėkmės
beje kiek laiko planuojat lelių? 
Papildyta:
Tai taip savo BT aš ir matuoju makštyje,stengiuos panašiu laiku,viskas tvarkoje su mano BT.Ji nešokinėja,manau normaliai viskas vyksta.
Aš turėjau omeny kad šiandien dar ir šeip pasimatavau savo pačios temperatūra pažastyje,ir ji buvo 37,tai galvoju kodel ji pakilusi,gi nei sergu nei ka.. O visada ji būna maždaug 36,5.. na niekis,lauksiu tolimesnių OT parodymų ir dirbsim su ND

O tau linkiu sėkmės

Papildyta:
Tai taip savo BT aš ir matuoju makštyje,stengiuos panašiu laiku,viskas tvarkoje su mano BT.Ji nešokinėja,manau normaliai viskas vyksta.
Aš turėjau omeny kad šiandien dar ir šeip pasimatavau savo pačios temperatūra pažastyje,ir ji buvo 37,tai galvoju kodel ji pakilusi,gi nei sergu nei ka.. O visada ji būna maždaug 36,5.. na niekis,lauksiu tolimesnių OT parodymų ir dirbsim su ND

Kelinta tau ciklo diena ar jau buvo ovuliacija , o cia foto idetos ovuliacijos testo