Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 23, 21:39)
tai kaip tik per ovuliacija atlikti ND ir yra veiksmingiausi! kaip tai kam nt daryt?  unsure.gif
nors per tas dienas nematuoju, bet manau tikrai normalu, nes joms baigiantis (kai jau matuoju) dar buna kazkiek pakilusi wink.gif

tai reik sulaukti bent mmm dienos ir tada daryti nt o ne viduri ciklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 20:03)
San*, tu geriau ilgiau stebėk organizmą. 10 cd būtų žiauriai ankstyva ovuliacija pagal tavo ciklą. BT tavo kažkodėl labai aukšta (kiek prisimenu, jeigu gerai prisimenu), lyg po ovuliacijos, tačiau gali būti, kad matuoji kaip nors neteisingai - gal jau pasivarčiusi lovoje būni be miego ar arbatą geri iš vakaro...

Net jeigu tavo ovuliacija būtų įvykusi 10 ciklo dieną, be 20-osios ciklo dienos tau nėštumo testas nieko nerodys - ar tu būtum nėščia, ar nenėščia, tik testas į balą.

na gerai supratau,NT geriau negadinti..Na o BT matavimus atlieku ką tik pabudus,iškart čiumpu termometrą ir matuoju 7 min.Na lyg ir viskasteisingai,o arbatų iš vakaro nelabai geriu nes tada iki kol užmiegu dažnai į wc einu,maža pūslytė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 20:27)
tai reik sulaukti bent mmm dienos ir tada daryti nt o ne viduri ciklo  biggrin.gif

Daug mamų pastojo iškart po mėnesinių,nejau niekur apie tai negirdėjai? taip kad nieko cia tokio jai NT padaromas ir vidury ciklo,jai būsimamamytė labai tikisi manau čia nieko blogo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 20:27)
tai reik sulaukti bent mmm dienos ir tada daryti nt o ne viduri ciklo  biggrin.gif

uoj, mano klaida, susipainiojau, pagalvojau, kad kalbama apie ND, o ne NT blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 22:34)
na gerai supratau,NT geriau negadinti..Na o BT matavimus atlieku ką tik pabudus,iškart čiumpu termometrą ir matuoju 7 min.Na lyg ir viskasteisingai,o arbatų iš vakaro nelabai geriu nes tada iki kol užmiegu dažnai į wc einu,maža pūslytė  biggrin.gif
Papildyta:
Daug mamų pastojo iškart po mėnesinių,nejau niekur apie tai negirdėjai? taip kad nieko cia tokio jai NT padaromas ir vidury ciklo,jai būsimamamytė labai tikisi manau čia nieko blogo  tongue.gif

Tai as ir nesakau kad kas blogo , tiesiog juokinga pasirode kai dar tik ovuliacija o jau kalbama apie nt bigsmile.gif
Beje tas pastojimas iskart po menesiniu 1 % is simto ir netikiu kad imanoma pastoti kai dar net ovuliacijos nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 21:34)

Daug mamų pastojo iškart po mėnesinių,nejau niekur apie tai negirdėjai?

Kiek gi tas daug? biggrin.gif Aš nieko apie tai negirdėjau, nebent savaitė po mėnesinių yra "iš karto". mirksiukas.gif Esi vaisinga tik 2-3, maksimum 5 dienas per ciklą. Ir tos dienos, esant vidutiniam ciklui - būna ciklo vidury. Esant ilgam ciklui - vaisingos dienos išpuola antroje ciklo pusėje, esant trumpam (na, mažiau nei 25 dienos) - praėjus kelioms dienoms po mėnesinių.

Ovuliacija (vaisingumo pikas) įvyksta likus 10-16 dienų iki mėnesinių. Taigi, jeigu ciklas - 20 dienų, galima pastoti iš karto po mėnesinių, bet nemanau, kad "daug mamų" tokį ciklą turi.

San*, patarčiau daugiau pasidomėti, straipsnių pasiskaityti ar prisiminti biologijos pamokas tiesiog... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 20:58)
Kiek gi tas daug?  biggrin.gif  Aš nieko apie tai negirdėjau, nebent savaitė po mėnesinių yra "iš karto".  mirksiukas.gif  Esi vaisinga tik 2-3, maksimum 5 dienas per ciklą. Ir tos dienos, esant vidutiniam ciklui - būna ciklo vidury. Esant ilgam ciklui - vaisingos dienos išpuola antroje ciklo pusėje, esant trumpam (na, mažiau nei 25 dienos) - praėjus kelioms dienoms po mėnesinių.

Ovuliacija (vaisingumo pikas) įvyksta likus 10-16 dienų iki mėnesinių. Taigi, jeigu ciklas - 20 dienų, galima pastoti iš karto po mėnesinių, bet nemanau, kad "daug mamų" tokį ciklą turi.

San*, patarčiau daugiau pasidomėti, straipsnių pasiskaityti ar prisiminti biologijos pamokas tiesiog...  doh.gif

Na labai negražiai tu čia.. bet niekis,o daug manau tikrai ne 1% iš 100%,pasiskaityk temoje ''per mėnesines ir iškart po jų'' ten tikrai daug mamų pastojo per mmm arba iš karto po jų,ir po jų reiškia ne dvi savaites po jų...
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 20:58)
Tai as ir nesakau kad kas blogo , tiesiog juokinga pasirode kai dar tik ovuliacija o jau kalbama apie nt  bigsmile.gif
Beje tas pastojimas iskart po menesiniu 1 % is simto ir netikiu kad imanoma pastoti kai dar net ovuliacijos nebuvo  bigsmile.gif

Bet būna pasidomėk mamų klube straipsnyje ''per mėnesines ir iš kart po jų'' ne iš piršto laužti pasisakymai..Noriu būti gera ir draugiška bet manau ne į tą forumą pataikiau...
Papildyta:
[quote=San*,2012 03 23, 21:32]
Na labai negražiai tu čia.. bet niekis,o daug manau tikrai ne 1% iš 100%,pasiskaityk temoje ''per mėnesines ir iškart po jų'' ten tikrai daug mamų pastojo per mmm arba iš karto po jų,ir po jų reiškia ne dvi savaites po jų...
Papildyta:
Bet būna pasidomėk mamų klube straipsnyje ''per mėnesines ir iš kart po jų'' ne iš piršto laužti pasisakymai..Noriu būti gera ir draugiška bet manau ne į tą forumą pataikiau...
[/quote

beje ten rašo,kad viena pastojo 3-4CD nors jos ciklas 28 dienos,kita 6CD,jos ciklas 26dienos,taip kad yra visokių atvejų ir patariu jums daugiau pasiskaitinėt apie tai,o ne iškarto užsipulti kad daugiau skaityti ar tiesiog biologijos atsiminti...
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 23:32)
Papildyta:

Na nereik taip pykti , tiesiog issakiau savo nuomone , nesu pamisus del BT , testu ir t.t.t. mes patys planuojame taciau negyvenam vien ta mintim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 21:37)
Na nereik taip pykti , tiesiog issakiau savo nuomone , nesu pamisus del BT , testu ir t.t.t. mes patys planuojame taciau negyvenam vien ta mintim  mirksiukas.gif

Aš nepykstu tik šeip nelabai maloniai pasijuntu kai taip nemaloniai nuomonė išliejama dėl nieko..Na matai aš ir nepamišus bet turiu daug laisvo laiko,tai noriu susiplanuoti,ir viską seku,žiūriu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 23:42)
Aš nepykstu tik šeip nelabai maloniai pasijuntu kai taip nemaloniai nuomonė išliejama dėl nieko..Na matai aš ir nepamišus bet turiu daug laisvo laiko,tai noriu susiplanuoti,ir viską seku,žiūriu ir t.t.

Mes jau cia ne i tema plepam , bet patariu negyvenk vien ta mintim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 23, 21:47)
Mes jau cia ne i tema plepam , bet patariu negyvenk vien ta mintim  mirksiukas.gif

Jo ne ta tema,aš negyvenu,juk man dar tik pirmas ciklas kai bandom tai manau normalu kas stengiuos viską padaryt kuo galima geriau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 23, 22:59)
Jo ne ta tema,aš negyvenu,juk man dar tik pirmas ciklas kai bandom tai manau normalu kas stengiuos viską padaryt kuo galima geriau..  smile.gif

oj, tai tik atsipalaiduokit ir megaukites 4u.gif gal jums net nereikia jokiu testu ir pan. ir viskas paavyks is pirmo karto mirksiukas.gif 4u.gif

as pirmais ciklais net zalio supratimo neturejau apie tas santraupas kaip OT BT FF ar ND lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 03 24, 13:26)
oj, tai tik atsipalaiduokit ir megaukites  4u.gif gal jums net nereikia jokiu testu ir pan. ir viskas paavyks is pirmo karto  mirksiukas.gif  4u.gif

as pirmais ciklais net zalio supratimo neturejau apie tas santraupas kaip OT BT FF ar ND lotuliukas.gif

Matai mes 5 mėnesius bandėm be jokių testų , be BT natavimo tai nieko ir nasigavo,o va sį ciklą noriu pabandyt su viskuo kuo galima blush2.gif
Papildyta:
13 CD testukai

Štai mano visi testukai,šiandien 13 CD,ir testas vėl labai ryškus,kaip ir 12 CD,tik gal nuotraukoje ne taip ryškiai matosi..hm kaži ko čia tikėtis ax.gif o čia mano BT matavimo grafikėlis.

http://www.fertility...com/home/3bff01
Atsakyti