Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(San* @ 2012 03 23, 22:37)
Na labai negražiai tu čia.. bet niekis,o daug manau tikrai ne 1% iš 100%,pasiskaityk temoje ''per mėnesines ir iškart po jų'' ten tikrai daug mamų pastojo per mmm arba iš karto po jų,ir po jų reiškia ne dvi savaites po jų...

San*, nori pasakyti, kad tos moterys kartą per mėnesį gal su vyrais savo mylėjosi, kad tiksliai nustatė, kurią dieną pastojo? Yra objektyvūs procesai, kurių bile kaip nepakoreguosi.

Nemanau, kad netgi akylai sekanti savo ciklą moteris gali tiksliai pasakyti, kada būtent pastojo, nes mylimasi vis tik dažnai, ir neretai ne po kartą vaisingu laikotarpiu.

Niekas su tavimi negražiai nekalba, bet tu šaudai iš oro, kad neva galėtum pastoti bile kada. Nu nepastosi tu bile kada.

O šiaip, jeigu nenori domėtis - tiesiog mylėkitės su vyru dažniau, ir po to, 20 kartų per ciklą pasisamginusi su vyru, galėsi visoms pasakoti, kad lemtingasis kartas buvo iš karto po mėnesinių, nors vaisiaus amžius to ir neatitiktų.

Visos čia geranoriškai nori padėti vienos kitoms sėkmingai susilaukti vaikučių, nereikia čia jau tokių įsižeidimų.

Atsiprašau už off topiką, rodausi:
http://www.fertility...com/home/3909ee

Skrendu vis aukštyn, bet nėščia, deja, nesijaučiu sad.gif nei kiek, jokių požymių. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 03 24, 15:36)
Matai mes 5 mėnesius bandėm be jokių testų , be BT natavimo tai nieko ir nasigavo,o va sį ciklą noriu pabandyt su viskuo kuo galima  blush2.gif
Papildyta:
13 CD testukai

Štai mano visi testukai,šiandien 13 CD,ir testas vėl labai ryškus,kaip ir 12 CD,tik gal nuotraukoje ne taip ryškiai matosi..hm kaži ko čia tikėtis  ax.gif  o čia mano BT matavimo grafikėlis.
http://www.fertility...com/home/3bff01

Na, pagal BT kol kas atrodo, kad temperatūros šuolis buvo atsitiktinis. Manau, testų juostelė dar turėtų paryškėti pas tave, ir ovuliacija ne už kalnų, turbūt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 24, 15:19)
San*, nori pasakyti, kad tos moterys kartą per mėnesį gal su vyrais savo mylėjosi, kad tiksliai nustatė, kurią dieną pastojo? Yra objektyvūs procesai, kurių bile kaip nepakoreguosi.

Nemanau, kad netgi akylai sekanti savo ciklą moteris gali tiksliai pasakyti, kada būtent pastojo, nes mylimasi vis tik dažnai, ir neretai ne po kartą vaisingu laikotarpiu.

Niekas su tavimi negražiai nekalba, bet tu šaudai iš oro, kad neva galėtum pastoti bile kada. Nu nepastosi tu bile kada.

O šiaip, jeigu nenori domėtis - tiesiog mylėkitės su vyru dažniau, ir po to, 20 kartų per ciklą pasisamginusi su vyru, galėsi visoms pasakoti, kad lemtingasis kartas buvo iš karto po mėnesinių, nors vaisiaus amžius to ir neatitiktų.

Visos čia geranoriškai nori padėti vienos kitoms sėkmingai susilaukti vaikučių, nereikia čia jau tokių įsižeidimų.

Atsiprašau už off topiką, rodausi:
http://www.fertility...com/home/3909ee

Skrendu vis aukštyn, bet nėščia, deja, nesijaučiu sad.gif nei kiek, jokių požymių. sad.gif
Papildyta:
Na, pagal BT kol kas atrodo, kad temperatūros šuolis buvo atsitiktinis. Manau, testų juostelė dar turėtų paryškėti pas tave, ir ovuliacija ne už kalnų, turbūt.  mirksiukas.gif

Aš ir nesakau kad galiu pastot bile kada,bet sakau kad visko būna. mirksiukas.gif
šakes nebūkit tokios piktos,gal dėl to ir nesiseka jum su tais leliukais,kad nuotaikos tokios..
Papildyta:
Viskas,nebesipykim 4u.gif nieko blogo nenoriu tik noriu paprašyt kad nebūtumėt tokios šaltos naujokėms.

Na, pagal BT kol kas atrodo, kad temperatūros šuolis buvo atsitiktinis. Manau, testų juostelė dar turėtų paryškėti pas tave, ir ovuliacija ne už kalnų, turbūt

o dėl šito tai,tu manai kad dar nebuvo ovuliacijos išvis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 24, 17:37)
Aš ir nesakau kad galiu pastot bile kada,bet sakau kad visko būna.  mirksiukas.gif
šakes nebūkit tokios piktos,gal dėl to ir nesiseka jum su tais leliukais,kad nuotaikos tokios..
Papildyta:
Viskas,nebesipykim  4u.gif  nieko blogo nenoriu tik noriu paprašyt kad nebūtumėt tokios šaltos naujokėms.

Na, pagal BT kol kas atrodo, kad temperatūros šuolis buvo atsitiktinis. Manau, testų juostelė dar turėtų paryškėti pas tave, ir ovuliacija ne už kalnų, turbūt

as ir taip manau , nes BT dar to nerodo ...............
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 24, 16:37)
Aš ir nesakau kad galiu pastot bile kada,bet sakau kad visko būna.  mirksiukas.gif

Aš išreiškiu nuomonę ir tiek, o nuotaika mano puiki. "Visko būna" yra kas kita negu "daug moterų pastoja po mėnesinių". procentaliai tokių pastojimų yra labai nedaug, ir, jeigu sekamas ciklas - tas netikėtas ovuliacijas taip pat galima nuspėti ir pamatyti.

Manau, kad taip. Tik ovuliacijos testai tau yra kiek per jautrūs, todėl nelabai aiškiai rodo, ir tas BT pakilimas, ko gero, trukdys pamatyti aiškiai ovuliacijos momentą. Tad, manau, šį ciklą tau nepavyks tiksliai nustatyti, kada gi "jau". Tačiau bandyti dabar, manyčiau, tikrai yra prasmės, nes ir testai vis dar teigiami ir BT nerodo, kad ovuliacija jau būtų praėjusi ir šis ciklo periodas teoriškai pagal bendrą schemą turėtų būti vaisingiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 24 kovo 2012 - 17:56
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 24, 17:55)
Aš išreiškiu nuomonę ir tiek, o nuotaika mano puiki. "Visko būna" yra kas kita negu "daug moterų pastoja po mėnesinių". procentaliai tokių pastojimų yra labai nedaug, ir, jeigu sekamas ciklas - tas netikėtas ovuliacijas taip pat galima nuspėti ir pamatyti.
Manau, kad taip. Tik ovuliacijos testai tau yra kiek per jautrūs, todėl nelabai aiškiai rodo, ir tas BT pakilimas, ko gero, trukdys pamatyti aiškiai ovuliacijos momentą. Tad, manau, šį ciklą tau nepavyks tiksliai nustatyti, kada gi "jau". Tačiau bandyti dabar, manyčiau, tikrai yra prasmės, nes ir testai vis dar teigiami ir BT nerodo, kad ovuliacija jau būtų praėjusi ir šis ciklo periodas teoriškai pagal bendrą schemą turėtų būti vaisingiausias.

Dėkui už atsakymus,žiūrėsim ką rytoj rodys BT ir paskutinis mano ovuliacijos testukas. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nebesuprantu, kas cia man yra- krentu unsure.gif

http://www.fertility...com/home/29057a

Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 25, 07:58)
Labas rytas 4u.gif
Nebesuprantu, kas cia man yra- krentu  unsure.gif

Galima implantacija mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif Su GANDRO DIENA, visas planiukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mano BT neįtakoja laiko skirtumas rolleyes.gif matavausi 6, užmigau, po to 8 ir vistiek vienodai rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 25, 06:58)
Labas rytas 4u.gif
Nebesuprantu, kas cia man yra- krentu  unsure.gif

jungiuosi prie taves verysad.gif kartojasi praeito ciklo desningumas.. ryt dar pakrisiu, o poryt jau ir su mmm bendrausiu doh.gif

QUOTE(Puk @ 2012 03 25, 08:31)
Galima implantacija mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif Su GANDRO DIENA, visas planiukes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mano BT neįtakoja laiko skirtumas rolleyes.gif matavausi 6, užmigau, po to 8 ir vistiek vienodai rodo ax.gif

sauniai laikaisi! thumbup.gif

gal tik atsitiktinai taip, nes as ir esu bandzius ir anksciau ir veliau, tai jei visa valanda skirtumas, tikrai pridejus/atemus tiek ir yra wink.gif

kurgi tas gandras?! siemet dar nemaciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 25 kovo 2012 - 08:44
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 25, 09:43)
kurgi tas gandras?! siemet dar nemaciau  ax.gif

Taigi tik šiandien parskrenda, tai dairyyyyyykis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=erdeige:),2012 03 25, 09:43]
jungiuosi prie taves verysad.gif kartojasi praeito ciklo desningumas.. ryt dar pakrisiu, o poryt jau ir su mmm bendrausiu doh.gif

kad as visai nebesuprantu.....man tai mmm tik po savaites turetu parsivilkt unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 25 kovo 2012 - 11:06
Labas rytas,šiandien vėl pakilau smile.gif tik jau nebesuprantu gerai čia ar ne g.gif

14CD
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 25, 12:11)
Labas rytas,šiandien vėl pakilau  smile.gif  tik jau nebesuprantu gerai čia ar ne  g.gif 

14CD

jeigu ir toliau kilsi, tai gali buti, kad O buvo 13 CD g.gif
Atsakyti