Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Keliu tema su klausimu- gal kas sasagas darote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai žadu draugui greitu metu daryt, sidabrines tokias su elektroninėm detalėm, mat ans elektrikas, tai jam bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
mano vyras su radijo detalemis nenoretu nesiot , nors ir radiotechnikas lotuliukas.gif Na bet jis ir aplamai jokiu nenesiotu tongue.gif
Atsakyti
Labas, čia kas manes ieško dėl poliruoklio gamybos smile.gif) žinokit neturiu dabar visai laiko nes bakalauro rašymas, ginimas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 12 gegužės 2012 - 12:20
Nebeprisimenu, rodziausi cia ar ne, bet... Senokai daryta, bet nesenai i dienos sviesa iskelta biggrin.gif Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin, bet vis sioks toks vaizdelis bus, nes pastaruoju metu cia ziauriai tylu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 13, 15:49)
Nebeprisimenu, rodziausi cia ar ne, bet... Senokai daryta, bet nesenai i dienos sviesa iskelta biggrin.gif Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin, bet vis sioks toks vaizdelis bus, nes pastaruoju metu cia ziauriai tylu...

Ax tai cia bjauruska, kuria norejau musti uz bloga foto biggrin.gif kas ten sake FB "mokyk jus ir mokyk" biggrin.gif pabandyk naturalioje sviesoje, kaip aliete kartais daro. Man atrodo graziau ziuresis. Labai fainai tie burbuliukai sustingo. Man kaip taisykle , jeigu reikia - jie prapuola, jei ne - pasilieka rolleyes.gif burbanti , o ko tu resin vis guma vadini, nu blogiausiu atveju tai plastmase lotuliukas.gif
Aha uztilo, visos i FB persimete. nu gerai ir as paspalvinsiu nors FB jau matet
user posted image
Atsakyti
Bjauruska, kažkas iš fantastikos pasaulio wub.gif tokie vasariški, žiūriu ir negaliu atsižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Ziit, nesimusk biggrin.gif Fotografuota naturalioje sviesoje, bet fonas suteikia ta geltonuma... Nu neturiu as kur fotkinti, neturiu doh.gif Gyvenu ne pas save namie, tai visko susitempt ner galimybes. Vat ir sukuosi su tuo, ka turiu.

O ziedukas labai dailus, as ji jau anksciau FB nuziurejau ir palaikinau ax.gif

labanaktukee, aciu 4u.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti.. doh.gif Ziit, tie burbuliukai ten stikliniai, sidabro spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 13, 22:49)
Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin

ach, štai kur liejinius pradėjai rodyti biggrin.gif
žavūs drugio sparnai thumbup.gif

QUOTE(ziit @ 2012 05 14, 01:28)
o ko tu resin vis guma vadini, nu blogiausiu atveju tai plastmase lotuliukas.gif
Aha uztilo, visos i FB persimete. nu gerai ir as paspalvinsiu nors FB jau matet

ziit , o kodėl tas "resin " netinka g.gif , juk suvokiama ir verčiama kaip derva , o ne kaip guma g.gif , guma lyg ir " rubber" ..., ir kažkaip ant dervų pakuočių rašoma -resin...,
o gal turi omenyje, kad priimtiniau vadinti iš karto liejinių - na,pvz epoxy casting ...
ai, vis bandau kažkaip tiksliau įvardinti lietuviškai technikos pavadinimą biggrin.gif ,nes iš tiesų kaip dabar pas mus paplito vadinti -ice resin , manau netikslu , nes tai prekės ženklas...
na, kaip ten pas jus tai vadinasi ? biggrin.gif

žiedas spalviškai turtingas wub.gif
FB nemačiau biggrin.gif , tai čia pasigrožėjau bigsmile.gif ,
aš FB pasiklystų tarp gausybės ir ne visados pastebiu blush2.gif

Atsakyti
Aliete, as nekalta! Man kai kas FB i sedimaja svelniai ispyre, tai ir atkeliavau pasirodyti ax.gif
Atsakyti
nu nespyre tau schmoll.gif biggrin.gif o pakviete biggrin.gif matai, kai nuotrauka s.., tai ir iziureti geru daiktu negali tongue.gif
as kalbejau apie naturalia sviesa turedama omeny - lauke, kambario sviesa kaip taisykle geltonuma duoda. galima kartais photoshope nuimti, bet nevisada, o kai fone geltona spinta tongue.gif tuo labiau lotuliukas.gif
aliete as ir sakau, kad cia resin-derva, o ne guma. nu taip, maciau, kad panos vis ice resin vadina, bet tu teisi ir tai tik firminis zenklas. Pas mus smile.gif bendras vardas -resin, o paskui jau visi firminiai vardai pridedami. Liejiniu g.gif nezinau, man kazkaip tai labiau asociuojasi su dideliais darbais arba tik is dervos kazkas darytas. Kiek maciau juvelyrikoj, tai paprasciausiai raso, kad pvz silver, resin, t.y. medziagos , kokios naudotos. g.gif
Atsakyti