Keliu tema su klausimu- gal kas sasagas darote?

Aš tai žadu draugui greitu metu daryt, sidabrines tokias su elektroninėm detalėm, mat ans elektrikas, tai jam bus kaip tik

mano vyras su radijo detalemis nenoretu nesiot , nors ir radiotechnikas
Na bet jis ir aplamai jokiu nenesiotu

Nebeprisimenu, rodziausi cia ar ne, bet... Senokai daryta, bet nesenai i dienos sviesa iskelta
Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin, bet vis sioks toks vaizdelis bus, nes pastaruoju metu cia ziauriai tylu...

QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 13, 15:49)
Nebeprisimenu, rodziausi cia ar ne, bet... Senokai daryta, bet nesenai i dienos sviesa iskelta
Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin, bet vis sioks toks vaizdelis bus, nes pastaruoju metu cia ziauriai tylu...

Ax tai cia bjauruska, kuria norejau musti uz bloga foto

Aha uztilo, visos i FB persimete. nu gerai ir as paspalvinsiu nors FB jau matet

Bjauruska, kažkas iš fantastikos pasaulio
tokie vasariški, žiūriu ir negaliu atsižiūrėti

Ziit, nesimusk
Fotografuota naturalioje sviesoje, bet fonas suteikia ta geltonuma... Nu neturiu as kur fotkinti, neturiu
Gyvenu ne pas save namie, tai visko susitempt ner galimybes. Vat ir sukuosi su tuo, ka turiu.
O ziedukas labai dailus, as ji jau anksciau FB nuziurejau ir palaikinau
labanaktukee, aciu

O ziedukas labai dailus, as ji jau anksciau FB nuziurejau ir palaikinau

labanaktukee, aciu

Pamirsau parasyti..
Ziit, tie burbuliukai ten stikliniai, sidabro spalvos

QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 13, 22:49)
Juvelyrikos cia minimumas, daugiau resin
ach, štai kur liejinius pradėjai rodyti

žavūs drugio sparnai

QUOTE(ziit @ 2012 05 14, 01:28)
o ko tu resin vis guma vadini, nu blogiausiu atveju tai plastmase

ziit , o kodėl tas "resin " netinka

o gal turi omenyje, kad priimtiniau vadinti iš karto liejinių - na,pvz epoxy casting ...
ai, vis bandau kažkaip tiksliau įvardinti lietuviškai technikos pavadinimą

na, kaip ten pas jus tai vadinasi ?

žiedas spalviškai turtingas

FB nemačiau

aš FB pasiklystų tarp gausybės ir ne visados pastebiu

Aliete, as nekalta! Man kai kas FB i sedimaja svelniai ispyre, tai ir atkeliavau pasirodyti

nu nespyre tau
o pakviete
matai, kai nuotrauka s.., tai ir iziureti geru daiktu negali
as kalbejau apie naturalia sviesa turedama omeny - lauke, kambario sviesa kaip taisykle geltonuma duoda. galima kartais photoshope nuimti, bet nevisada, o kai fone geltona spinta
tuo labiau
aliete as ir sakau, kad cia resin-derva, o ne guma. nu taip, maciau, kad panos vis ice resin vadina, bet tu teisi ir tai tik firminis zenklas. Pas mus
bendras vardas -resin, o paskui jau visi firminiai vardai pridedami. Liejiniu
nezinau, man kazkaip tai labiau asociuojasi su dideliais darbais arba tik is dervos kazkas darytas. Kiek maciau juvelyrikoj, tai paprasciausiai raso, kad pvz silver, resin, t.y. medziagos , kokios naudotos.

as kalbejau apie naturalia sviesa turedama omeny - lauke, kambario sviesa kaip taisykle geltonuma duoda. galima kartais photoshope nuimti, bet nevisada, o kai fone geltona spinta

aliete as ir sakau, kad cia resin-derva, o ne guma. nu taip, maciau, kad panos vis ice resin vadina, bet tu teisi ir tai tik firminis zenklas. Pas mus