Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Bjauruska , labai graziai ziurisi wub.gif

Ziit, pasakiskas tas tavo ziedas, nemaciau jo fb rolleyes.gif
Atsakyti
Naca, aciu blush2.gif
Atsakyti
Bjauruska, žavingi sparneliai rolleyes.gif
ziit, negaliu akių atitraukti nuo žiedelio wub.gif ir FB prie jo vis grįžtu biggrin.gif
naca, tavieji vėžliukai ir drugeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 14 gegužės 2012 - 15:16
aciukas, Rene. Na drugeliu tai as nemegstu daryti, tai ir ne prie sirdies jie man biggrin.gif

Sie sesei, kolekcionuojanciai vezliukus

user posted image

O sis ziedelis su nediduke skruzdelyte, net nezinau, kaip as ja sugraibiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rene, aciu smile.gif
Naca, vezliukai tikrai zavingi, as jau FB juos nuziurejau ax.gif
Atsakyti
nacyt, jau su tais širdžiais mielais "personažais" tai ir man tas pats. Ar prie širdies ar ne, bet drugeliai vistiek žavingai atrodo biggrin.gif
O tas skuzdėliukas nuostabuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu g.gif rasiau rasiau , o matau, kad nera g.gif rolleyes.gif visa galva aptirpo, tikriausiai nepaspaudziau reikiamos knopkes rolleyes.gif doh.gif
notworthy.gif notworthy.gif uz komplimentus
naca tau reikia zoo tema sukurti ir pavadinti "zoo myletojoms" lotuliukas.gif o ko tie drugeliai blogi? as tai neiziurejau vezliu rolleyes.gif tik pagalvojau, kad naca i filigrina pasidave ir ne naciski biggrin.gif paskui tik paskaiciau, kad cia spec zakazas lotuliukas.gif o va skruzde naciska isejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 05 14, 16:49)
Sie  sesei, kolekcionuojanciai vezliukus

vajezau kaip grazu!!! As be galo megstu tokius papuosalus... Cini-mini skruzdelyte labai labai smile.gif jei Naca kazka padarysi su drambliais, galiu turet tau kliente zinok. Tik ji tokius irgi is smulkesniu megsta smile.gif jei kada uzplausk noras, atsiusk ir man pasiziuret - perduosiu draugei - gal susidomes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 15 gegužės 2012 - 06:23
Iš tiesų labai mieli nacos darbeliai, o aš dar šiaip klausimėlį ne į temą turiu, ką darot su rankom? Mano letenėlės tai nuo dirbtuvių labai nekaip atrodo, nes ir metalo dulkės visokios ir į rūgštį netyčia gaunasi įkišt, tai kaip senos bobulytės susiraukšlėjusios ir išdžiuvusios, o su pirštinėm kažkaip labai jau nepatogu dirbt, gal kas kokias priemones naudojat geras, nes aš kiek jau ten visokių kremų rankoms išbandžius nelabai kas padeda.
Atsakyti
Ziit, kad ant lapo uzdejau tai jau naciska tongue.gif

Aciu, mergaites, uz komplimentus bigsmile.gif

agnera_jewellery, drambliai man per dideli, nelabai galvoje telpa lotuliukas.gif

katėsakis, baisus ir mano pirstai, kartais net zaizdeles atsiranda. nemanau, kad cia kazka padarysi, reikia gal tik geru kremu g.gif
Atsakyti
naca, vežliukai - nuostabuoliai wub.gif

o nudirbtos biggrin.gif rankos -problema doh.gif , iš mano įvairių išbandytų kremų , praktiškai kosmetikos parduotuvėse pirkti nelabai tiko ,patiko ..., na gal būt dar vadinamasis sviestas kūnui , mat jis prie riebesnių , tai bent sausumą nuima ..., bet nusipirkau vaistinėje medetkų tepalo ir naudoju jį kaip rankų kremą biggrin.gif , jis turi ir gydomųjų savybių tai oda nuramina ...tiesa rankos būna lyg vazelinu išsiterlinus biggrin.gif , bet teigiamą poveikį jaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 05 15, 07:17)
Ziit, kad ant lapo uzdejau tai jau naciska  tongue.gif

aha tongue.gif ir dar jie labai jau svarus ir blizgantys lotuliukas.gif

man kazkaip tos problemos nera, nes su moliu dirbant rankas su aliejum tepti reikia lotuliukas.gif bet siaip pagalvojau, kaip aliete sako gerai istepti,bet paskui uzsideti pirstines(gumines, vanilines,...) ir duoti rankom jose pabuti. kaip ir silumos/riebalu vonele joms padaryti g.gif tiesa gerai butu pries tai jas gerai nuplauti su grubiu muilu (ta kur veidui naudojam su smeliu ir cukrum) arba paprasciausia skyta muila su soda ir cukrum sumaisyti, kad grubumas butu
Atsakyti