Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na ačiū visoms už patarimus, medetkų tepalą būtinai reiks pabandyt.
Atsakyti
Linkejimai visoms, visiems nuo Burbancios bigsmile.gif Ana vel prisidirbo, tai pati parasyt kuri laika negali biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 05 15, 11:38)
Linkejimai visoms, visiems nuo Burbancios bigsmile.gif  Ana vel prisidirbo, tai pati parasyt kuri laika negali  biggrin.gif  doh.gif

g.gif biggrin.gif ir ka prisidirbo dabar?
Atsakyti
kas ja zino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 05 15, 19:28)
kas ja zino  cool.gif

nesuprasi cia su tais blokavimais... as irgi sedejau 20 d. uzblokuota, va tik uzvakar atgavau balso teise unsure.gif o padaryt mano akimis nieko nepadarau... jei panos is interneto ikelia foto su kazkieno kito logotipu tai tipo ok, o jei as ikeliu su savo logo - tai tipo reklama! nu zodziu, ne visiem viskas lygiai... reik zinot matyt su kuo draugaut doh.gif
ir siaip itariu kad konkurentes "mielosios" mane ir is Facebook'o sugebejo istrinti... liudna buvo kai viena diena opa - ir esi uzblokuotas, kur tavo klientu kontaktai, uzsakymai guli ant stalo ir t.t. blush2.gif
aj, kas musu nenuzudo - padaro stipresniais thumbup.gif
Atsakyti
nu nieko sau doh.gif doh.gif
o siaip , jei is kito laptopo duoda o is tavo ne, tai gal cia problema kompjuteryje? juk kai pries pora menesiu visus blokavo irgi manem, kad cia musu problema, o pasirodo SM virusa turejo. ir tokie "proting"kaip as, kurie sugebejo ta apeiti, paskui s.. sedejo, nes ta virusa parsisiunte rolleyes.gif
pabandyk praskanuoti savo kompa, gal kokiu virusu ir trojanu yra ir paprasciausia SM i tai reaguoja? su FB tai net nesupratau, kaip tave gali kazkas neileisti i tavo nuosava FB? as suprantu i kieno nors , bet savo? jei takie dalykai pasikartos parsyk email FB client support. man irgi savo dublio nesigavo istrinti, tai jie patys tai padare.
Atsakyti
Ziit, ji turi omenyje ne loptopa, o logotipa . Bet nelabai suprantu, ka tai reiskia ir kur negalima tokiu nuotrauku deti blush2.gif Gal avatara turi omeny?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 16 gegužės 2012 - 16:50
na čia viskas kažkaip labai nutilo
Atsakyti
Labas visiems. Nu ka- baigiu isirengti dirbtuveles namo sklepe, nes teko is sodo namelio kraustytis. Isisuko grybas i nameli, pradejo augti baravykai ant lubu biggrin.gif , tai nesiau kudasiu mygom is ten. Nors su juvelyrika dabar sunkiai man- kasdien lakstau i kursus, keiciu gyvenimo krypti, taip sakant biggrin.gif, ieskau valdisko darbo nuo skambucio iki skambucio... biggrin.gif
O jus su visam aptilot. Netvarka!
Atsakyti
Vasara biggrin.gif

Sveika pargrizus, Burbanti tongue.gif
Atsakyti
naca ,as stebiuosi tavimi. Kaip tu suspeji viska? Man dasidejo suo ir viskas sustojo, dar gi darbo paieskos, kursu lankymas. Iki juvelyrikos nedaeinu .Jau ne tik as primirsau kokius uzsakymus dar turiu padaryti, bet turbut ir uzsakytojai jau pamirso ko manes prase pries n menesiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 gegužės 2012 - 14:20
jos didelis pliusas-neturi suns lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tavo uzsakovai kantrus biggrin.gif nu bet paskui grazi staigmena bus lotuliukas.gif as irgi pradejau kurti savo bizni(nesurista su menu) tai irgi mano projektai sustojo pusiaukelyje, vis praeinu pro sali uzmetu zvilgsni ir sakau vakare prisesiu lotuliukas.gif :rolleyes:pasiziuriu i nacos grozius pasiziuriu ir irgi sakau vakare prisesiu lotuliukas.gif rolleyes.gif aha, taip va jau menuo rolleyes.gif
Atsakyti