Na ačiū visoms už patarimus, medetkų tepalą būtinai reiks pabandyt.
Linkejimai visoms, visiems nuo Burbancios
Ana vel prisidirbo, tai pati parasyt kuri laika negali

QUOTE(naca @ 2012 05 15, 11:38)
Linkejimai visoms, visiems nuo Burbancios
Ana vel prisidirbo, tai pati parasyt kuri laika negali

kas ja zino

QUOTE(naca @ 2012 05 15, 19:28)
nesuprasi cia su tais blokavimais... as irgi sedejau 20 d. uzblokuota, va tik uzvakar atgavau balso teise

ir siaip itariu kad konkurentes "mielosios" mane ir is Facebook'o sugebejo istrinti... liudna buvo kai viena diena opa - ir esi uzblokuotas, kur tavo klientu kontaktai, uzsakymai guli ant stalo ir t.t.

aj, kas musu nenuzudo - padaro stipresniais

nu nieko sau
o siaip , jei is kito laptopo duoda o is tavo ne, tai gal cia problema kompjuteryje? juk kai pries pora menesiu visus blokavo irgi manem, kad cia musu problema, o pasirodo SM virusa turejo. ir tokie "proting"kaip as, kurie sugebejo ta apeiti, paskui s.. sedejo, nes ta virusa parsisiunte
pabandyk praskanuoti savo kompa, gal kokiu virusu ir trojanu yra ir paprasciausia SM i tai reaguoja? su FB tai net nesupratau, kaip tave gali kazkas neileisti i tavo nuosava FB? as suprantu i kieno nors , bet savo? jei takie dalykai pasikartos parsyk email FB client support. man irgi savo dublio nesigavo istrinti, tai jie patys tai padare.

o siaip , jei is kito laptopo duoda o is tavo ne, tai gal cia problema kompjuteryje? juk kai pries pora menesiu visus blokavo irgi manem, kad cia musu problema, o pasirodo SM virusa turejo. ir tokie "proting"kaip as, kurie sugebejo ta apeiti, paskui s.. sedejo, nes ta virusa parsisiunte

pabandyk praskanuoti savo kompa, gal kokiu virusu ir trojanu yra ir paprasciausia SM i tai reaguoja? su FB tai net nesupratau, kaip tave gali kazkas neileisti i tavo nuosava FB? as suprantu i kieno nors , bet savo? jei takie dalykai pasikartos parsyk email FB client support. man irgi savo dublio nesigavo istrinti, tai jie patys tai padare.
Ziit, ji turi omenyje ne loptopa, o logotipa . Bet nelabai suprantu, ka tai reiskia ir kur negalima tokiu nuotrauku deti
Gal avatara turi omeny?

na čia viskas kažkaip labai nutilo
Labas visiems. Nu ka- baigiu isirengti dirbtuveles namo sklepe, nes teko is sodo namelio kraustytis. Isisuko grybas i nameli, pradejo augti baravykai ant lubu
, tai nesiau kudasiu mygom is ten. Nors su juvelyrika dabar sunkiai man- kasdien lakstau i kursus, keiciu gyvenimo krypti, taip sakant
, ieskau valdisko darbo nuo skambucio iki skambucio... 
O jus su visam aptilot. Netvarka!

O jus su visam aptilot. Netvarka!
Vasara
Sveika pargrizus, Burbanti

Sveika pargrizus, Burbanti

jos didelis pliusas-neturi suns
o tavo uzsakovai kantrus
nu bet paskui grazi staigmena bus
as irgi pradejau kurti savo bizni(nesurista su menu) tai irgi mano projektai sustojo pusiaukelyje, vis praeinu pro sali uzmetu zvilgsni ir sakau vakare prisesiu
:rolleyes:pasiziuriu i nacos grozius pasiziuriu ir irgi sakau vakare prisesiu
aha, taip va jau menuo