QUOTE(Bjauruska @ 2012 06 07, 18:58)
Yra tas tarpas, bet nelabai jis matos(gintaras kreivas), tik kad as, didzioji fotografuotoja, butinai turejau nufotografuoti taip, kad tas tarpas matytusi visame grazume
Burbanti, butinai pajuodinciau
. Tada jam nieko netruks
Man tas jusu trukumas tokio tipo ziedui visai ne trukumas
Zalvariui butinai zemiausios temp lydmetali, as su juo tiesiog atsigavau
Zalvaris sulituotas labai gerai sukimba ir su zemiausios temp lydm-u.
Zalvariui butinai zemiausios temp lydmetali, as su juo tiesiog atsigavau
Burbanti, kazkada rasei, kad gatavam gaminy lydmetalio vietos po kiek laiko pagelsta. Ir tikrai ir man greitai pagelto, as jau nebedristu nejuodinti
Pagelsta kad ir visai tas lydmetalis buvo isvalytas is tos vietos
Nezinau, kaip sia problema spresti
. Tiesa siandienn pasidziaugiau , kad dukrai net nenesiojant pagelto gamyklinis pakabukas
burbanti, koks fainas žiedas, nebandyk išlydyti
, man jis labai prie širdies
ir aš tokio norėčiau
burbanti nemegsta grubumu, tai jeigu iseina grubus, iskart islydo
man irgi patinka, bet cia gi skonio reikalas-as megstu grubius, nelaizytus
bet tikrai jeigu pajuodintum , o paskui biski ta tekstura atsargiai paslifuotum, gautusi labi fainai, o pati zieda pvz palikti idubima juoda, o iskilimus irgi nuslifuoti. "pazaisk" is pradziu pries naikinant, gal paciai galu gale patiks
man taip su "lapais" gavosi, kol nepajuodinau pacio ziedo, nezinojau patinka jis man ar ne
ir zinok viena - visu skoniai skirtingi, kas tau nepatinka, kazkam pasirodys vienas is geriausiu tavo darbu
man irgi patinka, bet cia gi skonio reikalas-as megstu grubius, nelaizytus
uzkniso tas FB nieko rasyti neleidzia
zodziu , burbanti, pajuodinimas labai pagyvino zieda,bet jau nuotrauka
pirmame variante daug geresne buvo
ir as gerai neimatau, bet man atrodo tu pacio ziedo nejuodinai
man atrodo , jei idubimas butu juodas, jis vientisesnis butu
zodziu , burbanti, pajuodinimas labai pagyvino zieda,bet jau nuotrauka
burbanti, pritariu ziit dėl žiedo pagrindo paduodinimo
Jus mane suesit
viena diena su tom nuotraukom. Nu jau nors apsimestumet, kad viskas gerai ..kaip as apsimetu
Del pajuodinimo -kazko patingejau juodinti visa zieda, bet pazaisiu.
A, dar tiesa ,uzmirsau pasakyti ,kad tie trys rutuliukai, tai is 6 like 3 priklijuoti su ''Arabic gum'' klijais maisytais su fliusu ir pakaitinti (be jokio lydmetalio). Pabandziau viena technika ,kaip granules pritvirtinti pries litavima. Dabar pabandysiu israityti koki rasta is granuliu, papasakosiu po to kaip seksis.
A, dar tiesa ,uzmirsau pasakyti ,kad tie trys rutuliukai, tai is 6 like 3 priklijuoti su ''Arabic gum'' klijais maisytais su fliusu ir pakaitinti (be jokio lydmetalio). Pabandziau viena technika ,kaip granules pritvirtinti pries litavima. Dabar pabandysiu israityti koki rasta is granuliu, papasakosiu po to kaip seksis.
QUOTE(burbanti @ 2012 06 09, 02:54)
Jus mane suesit
viena diena su tom nuotraukom. Nu jau nors apsimestumet, kad viskas gerai ..kaip as apsimetu
o tai reiskia ta guma nevisai suveike, jeigu 3 burbuliukus "pametei"? o ji neburbuliuoja , kai kaitini? nu lauksim israitymu