Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

blink.gif Uz ka tu ji taip ziauriai???? As tai tik viena trukuma matau (na, cia mano akimis) - tarpelis tarp gintaro ir ziedo... Man noretusi ji uztaisyti ax.gif O daugiau - fainuolis ziedas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 06 07, 18:58)
blink.gif Uz ka tu ji taip ziauriai???? As tai tik viena trukuma matau (na, cia mano akimis) - tarpelis tarp gintaro ir ziedo... Man noretusi ji uztaisyti  ax.gif O daugiau - fainuolis ziedas tongue.gif

Yra tas tarpas, bet nelabai jis matos(gintaras kreivas), tik kad as, didzioji fotografuotoja, butinai turejau nufotografuoti taip, kad tas tarpas matytusi visame grazume biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif sekasi gi fotografei lotuliukas.gif As gal dar zieda pajuodinciau truputi ax.gif
Atsakyti
Burbanti, butinai pajuodinciau rolleyes.gif . Tada jam nieko netruks biggrin.gif Man tas jusu trukumas tokio tipo ziedui visai ne trukumas ax.gif

Zalvariui butinai zemiausios temp lydmetali, as su juo tiesiog atsigavau ax.gif Zalvaris sulituotas labai gerai sukimba ir su zemiausios temp lydm-u.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 07 birželio 2012 - 18:28
Burbanti, kazkada rasei, kad gatavam gaminy lydmetalio vietos po kiek laiko pagelsta. Ir tikrai ir man greitai pagelto, as jau nebedristu nejuodinti doh.gif Pagelsta kad ir visai tas lydmetalis buvo isvalytas is tos vietos g.gif Nezinau, kaip sia problema spresti doh.gif . Tiesa siandienn pasidziaugiau , kad dukrai net nenesiojant pagelto gamyklinis pakabukas biggrin.gif
Atsakyti
burbanti, koks fainas žiedas, nebandyk išlydyti umn.gif, man jis labai prie širdies wub.gif ir aš tokio norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 07 birželio 2012 - 19:59
burbanti nemegsta grubumu, tai jeigu iseina grubus, iskart islydo tongue.gif lotuliukas.gif
man irgi patinka, bet cia gi skonio reikalas-as megstu grubius, nelaizytus lotuliukas.gif bet tikrai jeigu pajuodintum , o paskui biski ta tekstura atsargiai paslifuotum, gautusi labi fainai, o pati zieda pvz palikti idubima juoda, o iskilimus irgi nuslifuoti. "pazaisk" is pradziu pries naikinant, gal paciai galu gale patiks biggrin.gif man taip su "lapais" gavosi, kol nepajuodinau pacio ziedo, nezinojau patinka jis man ar ne rolleyes.gif biggrin.gif ir zinok viena - visu skoniai skirtingi, kas tau nepatinka, kazkam pasirodys vienas is geriausiu tavo darbu biggrin.gif
Atsakyti
Okis dokis, as ir galvojau gal pajuodinti. Pazaisiu dar.
Atsakyti
uzkniso tas FB nieko rasyti neleidzia doh.gif
zodziu , burbanti, pajuodinimas labai pagyvino zieda,bet jau nuotrauka schmoll.gif pirmame variante daug geresne buvo rolleyes.gif ir as gerai neimatau, bet man atrodo tu pacio ziedo nejuodinai g.gif man atrodo , jei idubimas butu juodas, jis vientisesnis butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 08 birželio 2012 - 20:31
burbanti, pritariu ziit dėl žiedo pagrindo paduodinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jus mane suesit biggrin.gif biggrin.gif viena diena su tom nuotraukom. Nu jau nors apsimestumet, kad viskas gerai ..kaip as apsimetu lotuliukas.gif
Del pajuodinimo -kazko patingejau juodinti visa zieda, bet pazaisiu.

A, dar tiesa ,uzmirsau pasakyti ,kad tie trys rutuliukai, tai is 6 like 3 priklijuoti su ''Arabic gum'' klijais maisytais su fliusu ir pakaitinti (be jokio lydmetalio). Pabandziau viena technika ,kaip granules pritvirtinti pries litavima. Dabar pabandysiu israityti koki rasta is granuliu, papasakosiu po to kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 09, 02:54)
Jus mane suesit  biggrin.gif  biggrin.gif  viena diena su tom nuotraukom. Nu jau nors apsimestumet, kad viskas gerai ..kaip as apsimetu  lotuliukas.gif
Del pajuodinimo -kazko patingejau juodinti visa zieda, bet pazaisiu.

A, dar tiesa ,uzmirsau pasakyti ,kad tie trys rutuliukai, tai is 6 like 3 priklijuoti su ''Arabic gum'' klijais maisytais su fliusu ir pakaitinti (be jokio lydmetalio). Pabandziau  viena technika ,kaip  granules pritvirtinti pries litavima. Dabar  pabandysiu  israityti koki rasta is granuliu, papasakosiu po to kaip seksis.

lotuliukas.gif be sansu schmoll.gif lotuliukas.gif kaip pas mus sakoma "professional hazard" - turiu pasakyti, kas nepatinka (as gi visgi mokytojos diploma turiu biggrin.gif ) o jei rimtai, tai paprasciausiai davo ziedo gaila (ne taves tongue.gif ), nes su bloga foto tas visas grozis isnyksta ypac tame idiotiskame fone tongue.gif lotuliukas.gif o galima ir ne visa zieda tamsinti, su teptuku praeik norimas vietas.

o tai reiskia ta guma nevisai suveike, jeigu 3 burbuliukus "pametei"? o ji neburbuliuoja , kai kaitini? nu lauksim israitymu mirksiukas.gif
Atsakyti