Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(burbanti @ 2012 06 04, 12:00)
Pasiseke tau.  biggrin.gif

Turbūt biggrin.gif
Bjauruska, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Rene, dar karta pagirsiu, tikrai labai saunus, neeilinis toks wub.gif

Ziit, turguje buna gintarai. Ir tikrai reikia eiti labai anksti, juolab , kad dabar daug isperka kinnieciai, tai to gintaro ne marios ax.gif

tikrai FB durniuoja doh.gif
Atsakyti
man irgi Rene ziedas baisiai patiko thumbup.gif , ir as iziurejau ten natas, zadziu muzikinis jis man pasirode biggrin.gif kaip ten buvo Rene? ar cia tik mano fantazija skrajoja biggrin.gif
o tai naca tikrai net i turgu 6 val reik eiti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 04 birželio 2012 - 14:37
Ziit, nezinau , ar sesta. mes pernai nuvykom puse astuoniu, tai jau beveik nieko nebebuvo, tik tie stukiniai dirbiniai doh.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės smile.gif 4u.gif
ziit, nepasirodė biggrin.gif, man patinka tavo fantazija thumbup.gif. Kad ir nedirbu pagal specialybę, bet, matyt, muzika vistiek mano pasąmonėje biggrin.gif
Atsakyti
Ir as , kai Ziit parase, dar zvilgtelejau i ziedeli- tikrai toks uzmaskuotas muzikinis elementas thumbup.gif
Atsakyti
Nu as paskutini karta buvau savaitei ,bet specialnai nuvaziavom i Palanga gintaru .Teisybe- jau 8'ta buna isparduota daug, bet ,akd ir buvo maisuose , vistiek labai brangiai skaiciavo , kiek atsimenu. Ech, as taip pagalvojau- gerai butu i Baltarusija nuvaziuoti ,bet greiciausiai supirkinetojai galva nuimtu ,nes ten irgi , turbut, teritorija ir maisai biggrin.gif jau pasidalinami is anksto.
Atsakyti
Kaip jums sekasi lituoti zalvari? As tai vargstu. Sidabro lydmetalis sunkiai ''plaukia'' ant zalvario. vGal as ka ne taip darau? Naudoju auksciausios kokybes fluksa (Auflux).
Atsakyti
Na man tai kuo puikiausiai žalvaris lituojasi, aš tai naudoju žemiausios temperatūros sidabro lydmetalį, nes su aukštos temperatūros kažkaip sunkiai irgi liejasi. Ir kartais boraksas kažkaip geriau būna, nu bet boraksą naudoju tik kai jau visai nesigauna, nes tas velnys putoja baisiai ir jei detalės nei biškio nesulipusios tai išškelia viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katėsakis: 07 birželio 2012 - 17:30
A, o as pati kieciausia lydmetali naudoju.
Papildyta:
Nerodyciau sito ziedo, ale kad jau padarytas, tai kur dėsies. biggrin.gif Metesi gal pusmetis ,nes is karto pamaciau, jog nieko gero neismandravosiu su juo, kazkaip pritruko ikvepimo jam. Sidabras, neslifuotas gintaras.

user posted image
Atsakyti
Oi, koks fainas wub.gif Man tas grubumas toks malonus ir idomus thumbup.gif
Atsakyti
Nu, aciu uz pagyrimus, bet visai nesupyksiu, jei kas supeiks, nes man paciai jis visiskai ne prie sirdies. Siandien padariau - ryt islupinesiu viska ir sulydysiu i gabala biggrin.gif
Atsakyti