O as ''pasigirsiu''- praziopsojau parodos/ pardavimo laika Nepagalvojau, kad per sventes notarai nedirba -neissipirkau leidimo Nu su visam meninyke pasidariau
Naca , kurioje vietoje Palangoj perki, as gal sia vasara ten apsilankysiu (po22metu )
tik nesakyk eiti 6 val ryto i pajuri, be sansu
Rene as vis bandau "laikinti" tavo paskutini zieda ir FB man nieko neleidzia, nei komentaru, nei like nacai komentara leido palikti irgi suvargu, per kelis kartus. ar jums taip irgi buna
Rene, kaip tai nieko naujo? As nemaciau sito ziedo. Jei esi idejus FB, tai atleisk - galejau ir nepamatyti. Laibai labai simpatiskas ziedelis Matau isodinimas ne is smulkiuju (krasteliu). Kaip sodinai- dildžiavai?
Tu cia neissisukinek... pasakok kaip darei apsoda. Man labai patinka stori apsodai, bet niekaip iki ju rankos nedaeina (isvis rankos man dabar iki juvelyrikos nedaeina ,bet tai laikina). Kiek atsimenu ,tai stori apsodai nudildziuojami. Man visada budavo gaila daryti juos, pagalvojus kiek sidabro nusidildziuos
Aaaa, tu čia dėl pačio apsodo, tai žinok, aš jį perdarinėjau. Norėjau storo apsodo ir turėjau tokį karoliuką ar kaip jį pavadinti. Žiūriu, kad man tinka jo skersmuo akmenuko skersmeniui. Tai va, nupjoviau apatinę dalį, nes buvo per aukšta, nušlifavau šonus ir viršų, nes norėjau, kad būtų apsodo viršus ne gaubtas, o lygus. Nežinau koks čia biznis išėjo, bet šiuo atveju, kirvis atitiko kotą