Hidargy, o su kuo tu tuos akmenelius isgraviruoji?
QUOTE(naca @ 2012 10 06, 10:02)
Hidargy, kadangi turiu patirties su wire wrap, tai man nera sunku, nors kartais ir uzknisa. Stengiuosi porines vielutes paraitymui atsikirpti ir islenkti iskart abiems auskarams, nes kad ir po nedaug laiko jau vienodai gali nebeiseiti 
neseniai dariau pora pamestam auskarui, tai man tiek vargo buvo

neseniai dariau pora pamestam auskarui, tai man tiek vargo buvo

Man net kabliukus vienodus padaryt auskaram didžiausias iššūkis.

QUOTE(naca @ 2012 10 06, 10:57)
Hidargy, o su kuo tu tuos akmenelius isgraviruoji?
Dremel'is + deimantinis grąžtelis apvalia galvute.
Na ir mano nera viskas taip jau vienoda
Gal to ir nereikia
O gal rasi vaizda su tu grazteliu. Man visad galvosukis, vis ne ta nusiperku
Ar ir metalui jis tinka?

Ar ir metalui jis tinka?
QUOTE(naca @ 2012 10 06, 11:07)
Na ir mano nera viskas taip jau vienoda
Gal to ir nereikia
Ar ir metalui jis tinka?

Ar ir metalui jis tinka?
Aš tuos grąžtelius kažkada iš ebay'aus pirkau. Pigiena kažkokia beverdė.

Turiu tokiu visa rikini bet mano turbut dar didesne pigiena
nelabai ka ima
Reiks paziureti, ka santimas siulo

Reiks paziureti, ka santimas siulo

Sveiki
Pagelbėkit man, žmonės gerieji. Nebeturiu kantrybės jau knistis internete ir niekiap neužtaikau tinkamos info. Su juvelyrika neturiu nieko bendro, žvejai esam, gaminam blizgutes iš vario ir žalvario. Mums reikia jas papuošti įvairias žvyneliais, gal ornamentukais, duobutėmis ir pan. Žodžiu, belandžiodama internete supratu, kad tam juvelyrai naudoja specialius kaltukus. niekaip nerandu kur tų kaltukų įsigyti, gal yra kokia juvelyrinių įrankių neinternetinė parduotuvė Vilniuje, norėtųsi pradžiai tuos įrankėlius pamatyti, bent kaip atrosod? Būčiau lanbai dėkinga, jei kas man patartūmėte, jei ir yra kur nors apie tai kalbėta, man tikrai nepavyksta surasti.
Pagelbėkit man, žmonės gerieji. Nebeturiu kantrybės jau knistis internete ir niekiap neužtaikau tinkamos info. Su juvelyrika neturiu nieko bendro, žvejai esam, gaminam blizgutes iš vario ir žalvario. Mums reikia jas papuošti įvairias žvyneliais, gal ornamentukais, duobutėmis ir pan. Žodžiu, belandžiodama internete supratu, kad tam juvelyrai naudoja specialius kaltukus. niekaip nerandu kur tų kaltukų įsigyti, gal yra kokia juvelyrinių įrankių neinternetinė parduotuvė Vilniuje, norėtųsi pradžiai tuos įrankėlius pamatyti, bent kaip atrosod? Būčiau lanbai dėkinga, jei kas man patartūmėte, jei ir yra kur nors apie tai kalbėta, man tikrai nepavyksta surasti.
Aciu, Mirabella
Asta, net juvelyrai daznai neperka visokiu brangiu irankiu, o pritaiko tai , ka randa. Duobutes be vargo padarysit su kokia ylute ir plaktuku, zvynesius su kokiu varzteliu, o jei dar sugebetumet juos pritvirtinti prie koto, kad galetumet kaip plaktuku padauzyti, tai nieko geriau ir nerastumet
Vilniuje cia visko yra, paieskokit adreso
http://www.viskasjuvelyrams.lt/

Asta, net juvelyrai daznai neperka visokiu brangiu irankiu, o pritaiko tai , ka randa. Duobutes be vargo padarysit su kokia ylute ir plaktuku, zvynesius su kokiu varzteliu, o jei dar sugebetumet juos pritvirtinti prie koto, kad galetumet kaip plaktuku padauzyti, tai nieko geriau ir nerastumet

Vilniuje cia visko yra, paieskokit adreso
http://www.viskasjuvelyrams.lt/
naca, aš kaip suprantu tos parduotuvės nebėra, ten jei konors nori pirkt, tai reik skambinti ir tartis, o siaip Vilniuj tai visai neblogom kainom juvelyrikos oazė dalykus pardavinėja, bet jie ten labiau viela skarda ir akmenėliais visokiais, įrankių marods mažai turi.
Nu jo kazka girdejau

Naca gražūs tavo auskariukai
Įrankiais Vilniuje prekiauja žirmūnų 70. Naca seniai nebėra firmos "viskas juvelyrams"
Asta tuos kaltukus darosi pas tekintojus,pirkti jų galima ebay,bet ten brangūs
Įrankiais Vilniuje prekiauja žirmūnų 70. Naca seniai nebėra firmos "viskas juvelyrams"
QUOTE(dita0506 @ 2012 10 12, 19:58)
Naca gražūs tavo auskariukai
O kas ten per parduotuvė Žirmūnų 70? Pirmą kartą girdžiu.