Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Hidargy, o su kuo tu tuos akmenelius isgraviruoji?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 10 06, 10:02)
Hidargy, kadangi turiu patirties su wire wrap, tai man nera sunku, nors kartais ir uzknisa. Stengiuosi porines vielutes paraitymui atsikirpti ir islenkti iskart abiems auskarams, nes kad ir po nedaug laiko jau vienodai gali nebeiseiti doh.gif

neseniai dariau pora pamestam auskarui, tai man tiek vargo buvo  blink.gif

Man net kabliukus vienodus padaryt auskaram didžiausias iššūkis. doh.gif
QUOTE(naca @ 2012 10 06, 10:57)
Hidargy, o su kuo tu tuos akmenelius isgraviruoji?

Dremel'is + deimantinis grąžtelis apvalia galvute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hidargy: 06 spalio 2012 - 11:01
Na ir mano nera viskas taip jau vienoda ax.gif Gal to ir nereikia biggrin.gif

O gal rasi vaizda su tu grazteliu. Man visad galvosukis, vis ne ta nusiperku doh.gif

Ar ir metalui jis tinka?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 10 06, 11:07)
Na ir mano nera viskas taip jau vienoda  ax.gif  Gal to ir nereikia biggrin.gif
O gal rasi vaizda su tu grazteliu. Man visad galvosukis, vis ne ta nusiperku doh.gif

Ar ir metalui jis tinka?

Aš tuos grąžtelius kažkada iš ebay'aus pirkau. Pigiena kažkokia beverdė. biggrin.gif Paieškojus su "diamond bits dremel" išmeta daug panašių variantų. Mano buvo rinkinukas panašus į šitą. Ima ir metalą, tik paskui dar reikia kuo nors nupoliruot, nes jie gana grubiai išgraužia.
Atsakyti
Turiu tokiu visa rikini bet mano turbut dar didesne pigiena biggrin.gif nelabai ka ima doh.gif

Reiks paziureti, ka santimas siulo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki

Pagelbėkit man, žmonės gerieji. Nebeturiu kantrybės jau knistis internete ir niekiap neužtaikau tinkamos info. Su juvelyrika neturiu nieko bendro, žvejai esam, gaminam blizgutes iš vario ir žalvario. Mums reikia jas papuošti įvairias žvyneliais, gal ornamentukais, duobutėmis ir pan. Žodžiu, belandžiodama internete supratu, kad tam juvelyrai naudoja specialius kaltukus. niekaip nerandu kur tų kaltukų įsigyti, gal yra kokia juvelyrinių įrankių neinternetinė parduotuvė Vilniuje, norėtųsi pradžiai tuos įrankėlius pamatyti, bent kaip atrosod? Būčiau lanbai dėkinga, jei kas man patartūmėte, jei ir yra kur nors apie tai kalbėta, man tikrai nepavyksta surasti.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 10 04, 17:10)
Pasirodysiu siek tiek

user posted image

Pasaka kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu, Mirabella ax.gif

Asta, net juvelyrai daznai neperka visokiu brangiu irankiu, o pritaiko tai , ka randa. Duobutes be vargo padarysit su kokia ylute ir plaktuku, zvynesius su kokiu varzteliu, o jei dar sugebetumet juos pritvirtinti prie koto, kad galetumet kaip plaktuku padauzyti, tai nieko geriau ir nerastumet mirksiukas.gif

Vilniuje cia visko yra, paieskokit adreso
http://www.viskasjuvelyrams.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 spalio 2012 - 12:29
naca, aš kaip suprantu tos parduotuvės nebėra, ten jei konors nori pirkt, tai reik skambinti ir tartis, o siaip Vilniuj tai visai neblogom kainom juvelyrikos oazė dalykus pardavinėja, bet jie ten labiau viela skarda ir akmenėliais visokiais, įrankių marods mažai turi.
Atsakyti
Nu jo kazka girdejau doh.gif
Atsakyti
Naca gražūs tavo auskariukai
Įrankiais Vilniuje prekiauja žirmūnų 70. Naca seniai nebėra firmos "viskas juvelyrams"
Asta tuos kaltukus darosi pas tekintojus,pirkti jų galima ebay,bet ten brangūs
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 10 12, 19:58)
Naca gražūs tavo auskariukai
Įrankiais Vilniuje prekiauja žirmūnų 70. Naca seniai nebėra firmos "viskas juvelyrams"
Asta tuos kaltukus darosi pas tekintojus,pirkti jų galima ebay,bet ten brangūs

O kas ten per parduotuvė Žirmūnų 70? Pirmą kartą girdžiu. blink.gif
Atsakyti