Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Uzbaigiau (beveik) dabar einu melstis, kad peciuje viskas sveikai isdegtu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Turetu gautis siaubingas grozis (gerai cia issireiskiau tongue.gif ). Palaikysiu kumscius, kad pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
"Gavno dolia" doh.gif lotuliukas.gif maldos nepadejo schmoll.gif ka tik istraukiau is peciaus. Idomiausia, kad molio detales -be problemu, o vat gatava vario dalis - "sukepe" doh.gif as dabar galvoju, ar cia ne grynas varis ar dalinai sulyditas buvo, kad apatine dalis beveik "atskilo" mastau.gif reikes dabar galvoti, kaip taisyti, ta nesusipratima rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Man rodos gerumas tame, kad suskilo ne virsutine dalis, manau, kad kaip nors pataisysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 10 14, 13:29)
Man rodos gerumas tame, kad suskilo ne virsutine dalis, manau, kad kaip nors pataisysi mirksiukas.gif

va ir galvoju dabar, ar uzlipdyti, ar nupjauti ir molini dugna daryti g.gif
tiesa vis norejau taves paklausti, kai siandien ta gintarini grozi pamaciau vel prisiminiau, is kokio storio vielos tu tas apykakles darai, man jos taip fainiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2012 10 13, 12:10)
O kas ten per parduotuvė Žirmūnų 70? Pirmą kartą girdžiu.  blink.gif

įrankiai juvelyrams
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2012 10 15, 09:14)
įrankiai juvelyrams

Ziit užjaučiu, kad taip atsitiko,bet aš manau,kad rasi išeiti
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 14, 21:06)
tiesa vis norejau taves paklausti, kai siandien ta gintarini grozi pamaciau vel prisiminiau, is kokio storio vielos tu tas apykakles darai, man jos taip fainiai atrodo

Tuu turi omenyje lankeki apyrankei? Darau is 3 arba 2 mm.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 10 15, 06:55)
Tuu turi omenyje lankeki apyrankei?   Darau is 3 arba 2 mm.

as turejau omeny, ta paskutini pakabuka (nors tikriausiai apyrankems tas pats?), idealus storis ir ilgumas, man kazkaip irgi labiausiai patinka trumpi, prie kaklo.

ka tik nupjoviau apatine dali, man atrodo visas lydmetalis ant dugno subeges. bet ot galvos nera, galvoti, kad tokia forma bus is vieno gabalo doh.gif rolleyes.gif pikciausia, kad as ruosiau tai kaip tutorial, apie 70 nuotrauku jau padarytu doh.gif reiks dabar prigalvoti troubleshooting dali biggrin.gif kaip nedaryti, ko nenaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 15 spalio 2012 - 17:31
Pakabuko lankelis tai is 3 mm, o apyrankei labiau tinka 2 mm. Bent jau man taip.

Nu jo tutorial .... biggrin.gif Sunku bus issukti, kad nesusimauti doh.gif

Ziit, as kazkada tau i emaila nebeatrasiau nuomones apie tavo tutorial, nes man beziurint pastrigo kazkas,kompas kazko nesuprato, tai iki galo ir nebeperziurejau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš jūsų bandėt graviruot elektrolizės būdu? Aš bandžiau pagal šitą tutorial'ą, bet niekaip nesigauna. sad.gif Pagal aprašymą viskas atrodo aišku ir paprasta, bet jau du gabalus skardos sugadinau. doh.gif Išėda kažkokiom duobėm, nesuprantu ką ne taip darau. verysad.gif
Atsakyti
Burbanti bande, bet jai taip pat ne kazkas gavosi ax.gif
Atsakyti
Aha, nieko gero nesigavo, bet kadangi mano elektorlize buvo batareikiu pagalba biggrin.gif , tai gal del to sunkiai edesi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 10 14, 18:22)
"Gavno dolia" doh.gif  lotuliukas.gif

Gaila, sakyciau. O tu negali iskepti blyno, ispjauti ir prilituoti dugna?
Atsakyti