Burbanti, vel karuna uzsidejai ?

QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 16, 14:17)
Aha, nieko gero nesigavo, bet kadangi mano elektorlize buvo batareikiu pagalba
, tai gal del to sunkiai edesi 
Papildyta:
Gaila, sakyciau. O tu negali iskepti blyno, ispjauti ir prilituoti dugna?

Papildyta:
Gaila, sakyciau. O tu negali iskepti blyno, ispjauti ir prilituoti dugna?
man irgi atrodo, kad todel, kad silpna srove buvo, nors siaip mano skoniui tai fainai gavosi

galiu, bet as nupjoviau ta apacia ir dabar blyna tiesiai ant apacios fantazuosiu su kokiais nors paraitymais, kad galvotu, kad taip ir turejo buti

pradejau ieskoti karunos

QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 16, 20:17)
Aha, nieko gero nesigavo, bet kadangi mano elektorlize buvo batareikiu pagalba
, tai gal del to sunkiai edesi 

O tas spausdintas paveiksliukas normaliai prisiklijavo? Nes man tai nusiėda ten kur nereikia, panašu, kad blogai prilimpa dažai. :/
QUOTE(hidargy @ 2012 10 17, 13:21)
O tas spausdintas paveiksliukas normaliai prisiklijavo? Nes man tai nusiėda ten kur nereikia, panašu, kad blogai prilimpa dažai. :/
As truputi kitaip dariau- su nagu laku ir batareikom

O as vel blaskausi, galvoju, ka cia naujo sumastyti. Su stiklu dirbti nesiryzau, nes degiklio niekaip neprisitaisau
Galvoju gal galima kazkokiu karoliuku pasidaryti tipo keramikiniu, bet kad nereiktu degti, gal kokiu glazuru salto vartojimo zinot

QUOTE(naca @ 2012 10 18, 19:58)
O as vel blaskausi, galvoju, ka cia naujo sumastyti. Su stiklu dirbti nesiryzau, nes degiklio niekaip neprisitaisau
Galvoju gal galima kazkokiu karoliuku pasidaryti tipo keramikiniu, bet kad nereiktu degti, gal kokiu glazuru salto vartojimo zinot 

Ne tu viena. As niekaip neprisiruosiu nusipirkti duju baliono.

O moli ar galima nedegti? Nebent tik su klijais maisyti tada?

o as ne deguonies, ne duju
Tam reikia vyro pagalbos, o jis tyli, kai bandau pakalbinti
Turiu omenyje, kad yra visokio fimo ir pan .

Turiu omenyje, kad yra visokio fimo ir pan .
QUOTE(naca @ 2012 10 18, 12:58)

glzuru

pebeo emales http://www.dickblick...porcelaine-150/
testors emales http://www.dickblick...-enamel-paints/
resin/dervos misiniai. pas viena juvelyre skaiciau bloge, ji naudojo testors, bet nutare, kad nepakankamai atspari braizymuisi ir dar ant virsaus uzdejo resin (permatoma sluoksni).
siaip tavo maziuko degiklio turi uztekti "normaliai" emalei, padengti nedidelius plotus.
"tipo keramikiniu" galima, kaip tu pati rasai is modelino (as pati, kolkas tik "akmenis" dariau ir naudojau), ore dziustancio molio, resin (google "resin beads" arba "air dry clay beads" ir pamatysi galimybes)
Nezinau kaip jums gaunasi su ta rezin, bet man keli gaminiai, padengti tuo rezin, pradejo geltonuoti. Tai gerai, kad tik kelios detales padengtos ir tos i pora buvo- ziedas ir pakabukas. Atsiprasiau pirkejos, bet pasakiau, kad nieko negaliu pakeisti 
Papildyta:
Nezinau ar cia i tema, bet as naudojau emale metalui. Laikosi po siai dienai, kiek zinau. Bet as ja dejau ant isesdinto rugstimi sidabro.

Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 10 20, 23:25)
glzuru

Nezinau ar cia i tema, bet as naudojau emale metalui. Laikosi po siai dienai, kiek zinau. Bet as ja dejau ant isesdinto rugstimi sidabro.
as manau, kad resin priklauso nuo rusies. ice resin -viena is jos pliusu kalba ejo, kad negeltonuoja, kitos turetu, bet as pasiziurejau i darbus darytus pries mazdaug 3-4 metus, nu nepageltonavo jie, tiesa jie visi su dazais, ne vieno grynai skaidraus , nedazyto ir tai easy cast resin (man taip atrodo
) cia palyginimui, didelis vaizdas dabar-mazas pries 4 metus, foto nelabai vykusios, bet matosi, kad matomo skirtumo nera

as emale dejau ant savo gamybos molio, o tai daug labiau poruotas nei comercinis, ir nieko, uzsidejo, ir jokiom rugstim neezdinau. tiesa buvo rasyta, kad "moliniu" pavirsiu reikia smarkiai burnished (nezinau lietuviskai
) bet as tik tumbler ilgai palaikiau, na o paskui svariai nusveiciau ir nuvaliau, vat cia, kaip gavosi ( melynas pagrindas, o paskui melyna su balta) naudojau Klyr-fire ant abieju pusiu (tai kaip ir stiklo klijai, kaip ir fluksas neleidzia variui oksiduotis ), kaitinau is apacios (su mazu degikliu), po to graziai viskas nusivale (apatine, apdeginta dalis).

as emale dejau ant savo gamybos molio, o tai daug labiau poruotas nei comercinis, ir nieko, uzsidejo, ir jokiom rugstim neezdinau. tiesa buvo rasyta, kad "moliniu" pavirsiu reikia smarkiai burnished (nezinau lietuviskai

QUOTE(ziit @ 2012 10 20, 22:25)
siaip tavo maziuko degiklio turi uztekti "normaliai" emalei, padengti nedidelius plotus.
Tu turi omenyje keramikine emale ar metaliniu pavirsiu emale? As bijau, kad su degikliu isdeginta ji butu nepatvari.
Pas mus buna pirkti ivairiu saltuju emaliu metalui, porcialianui. Bet nedristu, nes tai gali but tesiog nerimta

Tu piestuku parsisiusti taip ir neisdrisau, nes mane sulaike , kad reikia oksiduoti pavirsiu, nuo kurio metalas silpneja