Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 04, 09:44)
Monele, kas tave operavo? Papeckis?

Atvirai snekant, niekada nieko panasaus nemaciau. Siaip tam tikros rauksles issilygina , bet ar cia issilygins abejoju. Man atrodo cia brokas


lygiai taip pat galvoju. man ta bamba keista,ir randas "w" formos... man graziau buvo pries op.nzn as reikalauciau is jo kompensacijos,jomajo unsure.gif as visada isgiriu merginas,neieskau slieku,bet va dabar net pyktis sueme ant "mesininko"

va tau ir patirties stoka ar kas jam,berods,pas Pepecki tik kelios musiskes operavosi.

Dabar pagalvojau, jei Ingutiai tai - labai labai,vadinasi operacijas jos pavyks ir neteks nusivilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 04 kovo 2012 - 13:34
Monele,bet ir kaina sakyciau "uzlankstyta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 04, 13:38)
Monele,bet ir kaina sakyciau "uzlankstyta" g.gif

o tai kiek tik pilvas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 04, 15:25)
Dabar pagalvojau, jei Ingutiai tai - labai labai,vadinasi operacijas jos pavyks ir neteks nusivilti.

liomi, manęs labiau nepagadins tai jau tikrai biggrin.gif Aišku, kaip ir visos, noriu lygaus žemo rando, kad jis neišsiplėstų, gilios bambos ir gražių šonų, bet jau kaip bus, taip bus. Nuo mano norų mažai kas priklauso. Man svarbiausia, kad guzas neiššoktų pavalgius, kad skūros nekabotų, kad prigludę drabužiai tiktų.. O jei padarys taip, kad dar maudymosi kostiumėlį galėsiu apsirengti, bus išvis super.

Aš kažkaip pagalvojau.. Visad, kai mažiau odos, sunkiau padaryti gražiai.. Kaip tą bambą gražiai susukti, kai nėra iš ko? Tai tikiuosi, kad bent šitoj vietoj mano atvejis dėkingas. Daugiau liks bambai ir laisvos odos dėka randas nebus tempiamas taip stipriai į viršų..
Atsakyti
ai ,manes irgi jau joks vyras labiau nepagadins-nei K.M. nei V.K. laugh.gif as bijau gyjimo ,nes isvykus ,aisku,cia priziuretu ,bet vistiek.neisivaizduoju su liemeniu vapsvos saves biggrin.gif turbut ir nebus tokio .
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2012 03 04, 12:02)
Nuo mano norų mažai kas priklauso.


netiesa.tu,ypac,is to noro labai daug padarei savo labui-kuno stangrinimas,svorio atsikratymas,zodziu,saunuole 100% padarei ka galejai,kad butum kaip buvus,beliko pora brukstelejimu ir tadam! biggrin.gif as irgi tikiu,kad reikia,buti patenkinta viskuo,isskyrus pilva,t.y. padaryti viska del saves,o ko negali ,ta tvarkyti chirurgams .
Atsakyti

Sveiki,man jau depresuha prasidejo,svoris nekrenta,tai siendien nuo pikcio mugei vtoptala stikline silta alucio,ai kaip skanu buvo.
Merginos o tirimus reikia su savim vezt operacijos diena ar anksciau reikia perduot daktarui?ir pries kiek dienu reikia daryti tirimukus?
Atsakyti
Merginos, kuriai jūsų dar reikės bambaskario randą koreguoti? Ar ne Dzigutei? g.gif Nes man irgi tas pats... Kažin, kaip ir kiek laiko ten tas procesas vyksta...

Ir dar norėjau paklausti jau pasidariusių: ar nė vienai neliko liekamųjų reiškinių po narkozės? Nes su manim kažkas negero darosi blink.gif

QUOTE(Dzigute @ 2012 03 02, 16:31)
Vaikstau jau beveik greitai. Neskauda, tik ant sono miegot nelabai patogu, nes spaudzia biski korsetas prie rando kazkur. O raumenys per visa pilva tai tokie isitempe. Gal kas zino kada jie jau bus normalus?


Man vakar buvo lygiai mėnuo. O kokį korsetą nešioji? Aš tokį, (tik su siauresnėm petenšėlėm). Kai miegu, man spaudžia ten, kur užtrauktukas su tais kabliukais. Ir kai visiškai išsitiesiu, jaučiasi raumenų tempimas, ypač ten, kur saulės rezginys.

QUOTE(Vitalija J. @ 2012 03 02, 17:22)
turiu dar toki klausima patikslinima:
1.po op ligonineje laiko 1-2 paras?
2. apie 3 men sunkiai negalima kilnoti?
3. po savaites praeina didieji skausmai?
4.kada buna gyjimo procesas baigtas?
5. kazkur uzkliuvo, jog pilvo plastikos nedaro kol nera 2 metai po gimdymo???
4u.gif


1. Mane laikė parą (Vilniuje).
2. Pusantro tikrai.
3. Man praėjo po kelių dienų (didieji), bet kosint, čiaudint, sienom lipdavau dar dvi savaites.
4. Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
5. Merginos jau rašė, kad tikrai galima ir anksčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 04, 16:28)
ai ,manes irgi jau joks vyras labiau nepagadins-nei K.M. nei V.K. laugh.gif as  bijau gyjimo ,nes isvykus ,aisku,cia priziuretu ,bet vistiek.neisivaizduoju su liemeniu vapsvos saves  biggrin.gif turbut ir nebus tokio .
Papildyta:
netiesa.tu,ypac,is to noro labai daug padarei savo labui-kuno stangrinimas,svorio atsikratymas,zodziu,saunuole 100% padarei ka galejai,kad butum kaip buvus,beliko pora brukstelejimu ir tadam!  biggrin.gif  as irgi tikiu,kad reikia,buti patenkinta viskuo,isskyrus pilva,t.y. padaryti viska del saves,o ko negali ,ta tvarkyti chirurgams .

Norėjau pasakyti, kad aš prisidedu prie rezultato beveik maksimaliai, o jau kaip padarys, taip padarys.. Miegodama negalėsiu pareguliuot biggrin.gif O gal nesimigdyt, stebėčiau biggrin.gif lotuliukas.gif


Papildyta:
QUOTE(alioska @ 2012 03 04, 16:32)
Sveiki,man jau depresuha prasidejo,svoris nekrenta,tai siendien nuo pikcio mugei vtoptala stikline silta alucio,ai kaip skanu buvo.
Merginos o tirimus reikia su savim vezt operacijos diena ar anksciau reikia perduot daktarui?ir pries kiek dienu reikia daryti tirimukus?

Tyrimai negali būti senesni kaip 10 dienų, užtenka nufotografuoti (nes jei kas blogai, tai nedarys operacijos), nusivešit paskui, jau operacijos dieną.
Atsakyti
Sveikos, esu naujoke jusu temoje smile.gif kelinti metai galvoju apie pilvo sienos operacija, nes siaip pati esu liekna, taciau iki pirmo pavalgymo - pilvas issoka, tada kaip kelinta menesu nescia nestuke.gif ... Taip pat like ir odos, suimti galiu be problemu gera guza, nors vizualiai ji nekaba.
Noreciau paklausti, pas kokius specialistus kreiptis, jei neleidzia "reklamos" cia, gal galite mestelti asmenine zinute? Siaip esu is vln, bet iki kauno pas gera specialista irgi nuvykciau.
Klausimu daugiau nei atsakymu, vis dvejoju ir blaskaus ar verta. Bet arteja vasara ir mintys vel grizta prie operacijos.. Gal man nelabai ir padetu? Skaiciau kad galima pradzioje nuotrauka nusiusti, kad pasakytu konkreciau ar esu potencialiai "islyginama", nes buvo du nestumai, ypac su pirmu dideli pilva uzsiauginau.
Tiesa, cia skaiciau apie galerija nuotrauku - cia jusu prie ir po rezultatai?
Labai lauksiu jusu atsakymu, noriu bent jau pabandyti pasikonsultuoti pas gydytoja, ir gauti atsakymus, ar judeti toliau, ar apsiraminti smile.gif
Atsakyti
nuotraukų yra čia ir pilnas internetas, tummy tuck vaizdų paieškok mirksiukas.gif
man rodos visi atrašo į laiškelius su nuotrauka. nusiųsk keliems chirurgams ar nueik į konsultaciją ir bus aišku.
paskaityk senesnes temas, rasi informacijos apie būklę po operacijos, apie džiaugsmus perkant naujus rūbus.
Atsakyti
Ačiū, Pinavija, siųsiu nuotraukas, žiūrėsiu ką atsakys smile.gif
kad tik nepersigalvočiau..
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 04, 21:21)
Ačiū, Pinavija, siųsiu nuotraukas, žiūrėsiu ką atsakys smile.gif
kad tik nepersigalvočiau..

tai gal nereikia, jei kyla abejonės smile.gif
Atsakyti