Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 05, 11:21)
sveikos, o be K.M. ir be V.K. kas nors kitur daresi? o tai toks jausmas apeme kad sioje temoje visos darosi pas juos  g.gif  blink.gif
i sia klinika issiunciau foto su klausimais, bet dar noretusi ir kitu gydytoju nuomone (ir kaina) isgirsti smile.gif

Dariausi Northway pas A.Jankauską.
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 05, 12:59)
Oi kiek daug pasisakymų mano pilvo tema smile.gif
Manau laikas parodys ar Jūsų pamastymai teisingi ar ne (apie bambą). O šiaip tai aš tikrai nesigailiu pasidariusi op., nes bet kuriuo atveju pilvas, liemuo atrodo geriau negu buvo prieš tai, maudomukai pilnai dengia randą, jis kol kas gražiai gyja, jeigu išbals tai nereikės ir korekcijos, o bamba ir prieš tai nebuvo daili, aišku su tokia tai irgi nesusigyvensiu. Bet kol kas ramiai gyvenu, džiaugiuosi pokyčiais , matau kaip pilvukas keičiasi kiekvieną savaitę, gerėja savijauta. Tikrieji rezutatai, manau, tik po kelių mėnesių dar pasimatys.

As ir tavo vietoj del op nesigaileciau, o su laiku bus matyt kaip su ta bambuke mirksiukas.gif

Anila, nesupyk, bet pilvukas tikrai nekaip atrodo blush2.gif As ir kuo greiciau tvarkyciausi (imciau tas paskolas jei su pinigeliais striuka)..
Atsakyti
Monele,tavo figurai labai pasikeite,100 % kitaip viskas.todel smagu begalo ir ,kadangi virsutine dalis dziugina ,tai pilvukas nelabai trikdo.istikruju labai geras poziuris ,o ramus nervai gerina gijima .
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2012 03 05, 14:39)
Anila, nesupyk, bet pilvukas tikrai nekaip atrodo  blush2.gif  As ir kuo greiciau tvarkyciausi (imciau tas paskolas jei su pinigeliais striuka)..

nejuokauk wink.gif ner ko pykti smile.gif
jau uzjudejau situo kl, vadinas rezultas bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gavau ir as atsakyma is gydytojo. Diagnoze pasitvirtino ir jokie sportai nepades verysad.gif dalines op turbut neuztektu, nes nepavyktu sutvarkyti virsutines dalies virs bambos. kaina sakyciau visai normali 5500 kaip jums atrodo?
kalbant apie MONELE, pilvukas kur kas graziau nei buvo. bet as iskart pagalvoju apie save, dabartinis vaizdas nera jau toks baisus pas mane ir jei man taip pasidarytu po op...tikrai buciau nelaiminga , atsiprasau uz atviruma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2012 03 05, 14:57)
Sveikos,
gavau ir as atsakyma is gydytojo. Diagnoze pasitvirtino ir jokie sportai nepades  verysad.gif dalines op turbut neuztektu, nes nepavyktu sutvarkyti virsutines dalies virs bambos. kaina sakyciau visai normali 5500 kaip jums atrodo?
kalbant apie MONELE, pilvukas kur kas graziau nei buvo. bet as iskart pagalvoju apie save, dabartinis vaizdas nera jau toks baisus pas mane ir jei man taip pasidarytu po op...tikrai buciau nelaiminga , atsiprasau uz atviruma  4u.gif  4u.gif

kuris atrašė?
matosi, kad abejoji smile.gif
Atsakyti
gavau atsakyma is kauno ir as - kaina padori, ir su jusu rekomendacijomis skamba visai gerai. tik tas vazinejimas i perrisimus is vilniaus kas 3 dienas labai jau nepatogu. dar parasiau i vitku - ten kaip tik pataikiau ant pavasario "ispardavimo" biggrin.gif tik vat gydytojai nematytu ir negirdeti man, bet gal geri? ojoj, jau uzsikepiau nerealiai..
Atsakyti
einu tikrint pasto ax.gif
Papildyta:
pas mane nieko smile.gif
Atsakyti
VitalijaJ, Kaune čia minimaliausia kaina.

Aš ruošiuosi ryt tyrimams.. Bet naktį, nuėjusi į virtuvę mažiukei mišinuko, nualpau. Jau ne pirmą kartą man bloga pasidaro. Įdomu, ką tyrimai parodys g.gif
O širdies kardiogramos nereikia darytis, ane? Reikėtų man ją pasidaryt..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 05 kovo 2012 - 15:56
nualinai save,svoris tikrai permazas.cia su oda,tai be odos pilva,50 kg? koks tavo svoris buvo iki vaikuciu? Alioska,jei spausi save labai -bus tas pats.Ingutia,pasidaryk kardiograma,juk ne daktarui darai,o savo labui..

man patiko Katrix poziuris,jokiu extrimaliu dietu iki op.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 04, 15:35)
Merginos, kuriai jūsų dar reikės bambaskario randą koreguoti? Ar ne Dzigutei?  g.gif  Nes man irgi tas pats... Kažin, kaip ir kiek laiko ten tas procesas vyksta...

Ir dar norėjau paklausti jau pasidariusių: ar nė vienai neliko liekamųjų reiškinių po narkozės? Nes su manim kažkas negero darosi  blink.gif
Man vakar buvo lygiai mėnuo. O kokį korsetą nešioji? Aš tokį, (tik su siauresnėm petenšėlėm). Kai miegu, man spaudžia ten, kur užtrauktukas su tais kabliukais. Ir kai visiškai išsitiesiu, jaučiasi raumenų tempimas, ypač ten, kur saulės rezginys.

Na as apie korekcija dar negalvoju, dar laukiu kol viskas sugis ir matysis nors kiek rezultatas.
Korsetas mano pnasus, tik sortai iki keliu beveik, nes neturejo tuo metu trumpu, buvo pasibaige.
Man menuo uz dvieju dienu, bet uztrauktukai sonuose taip pat spaudzia ir saules rezginy jauciasi, bet tik siek tiek, kai juokiuosi dar raumenys paskauda, bet jau tik nuo didelio juoko.

O kas tau darosi? Kad sakai kazkokie reiskiniai po narkozes?

QUOTE(Vitalija J. @ 2012 03 05, 15:57)
kaina sakyciau visai normali 5500 kaip jums atrodo?

kaina tikrai gera, jau maziau gal ir nebuna
QUOTE(ingutia @ 2012 03 05, 16:55)
Aš ruošiuosi ryt tyrimams.. Bet naktį, nuėjusi į virtuvę mažiukei mišinuko, nualpau. Jau ne pirmą kartą man bloga pasidaro. Įdomu, ką tyrimai parodys g.gif
O širdies kardiogramos nereikia darytis, ane? Reikėtų man ją pasidaryt..

ei mazule tu nejuokauk, darykis tyrimus greiciau ir pavalgyk, nebadauk

Monele, pilvas tavo grazus, randas normalus, siauras, na o bamba toj raukslej tai man nelabai patinka. Na matysim ar ji kiek pasikeis.
Bet pas tave ziuriu jau sasai visi nukrite, o pas mane dar laikosi, nes vietom tai taip giliai tie sasai, tai as nelieciu, kad sugytu savaime bus graziau.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 05, 18:25)
nualinai save,svoris tikrai permazas.cia su oda,tai be odos pilva,50 kg? koks tavo svoris buvo iki vaikuciu? Alioska,jei spausi save labai -bus tas pats.Ingutia,pasidaryk kardiograma,juk ne daktarui darai,o savo labui..

man patiko Katrix poziuris,jokiu extrimaliu dietu iki op.

Nu aš nealinu savęs tyčia.. Bet sėdžiu su maže namuose, pavalgau normaliai tik kai M.B. su vaiku grįžta. Ir prieš miegą pakramsnoju. Ryte kavos.. Kokį obuolį, jogurtą, sumuštinį. Kai dičkis serga ir namuose, tada valgau su juo. Bet aš niekada nesijaučiu alkana.
Iki vaikų buvo 54-56 kg.
Atsakyti