QUOTE(Juna08 @ 2012 03 04, 15:35)
Merginos, kuriai jūsų dar reikės bambaskario randą koreguoti? Ar ne Dzigutei?

Nes man irgi tas pats... Kažin, kaip ir kiek laiko ten tas procesas vyksta...
Ir dar norėjau paklausti jau pasidariusių: ar nė vienai neliko liekamųjų reiškinių po narkozės? Nes su manim kažkas negero darosi
Man vakar buvo lygiai mėnuo. O kokį korsetą nešioji? Aš
tokį, (tik su siauresnėm petenšėlėm). Kai miegu, man spaudžia ten, kur užtrauktukas su tais kabliukais. Ir kai visiškai išsitiesiu, jaučiasi raumenų tempimas, ypač ten, kur saulės rezginys.
Na as apie korekcija dar negalvoju, dar laukiu kol viskas sugis ir matysis nors kiek rezultatas.
Korsetas mano pnasus, tik sortai iki keliu beveik, nes neturejo tuo metu trumpu, buvo pasibaige.
Man menuo uz dvieju dienu, bet uztrauktukai sonuose taip pat spaudzia ir saules rezginy jauciasi, bet tik siek tiek, kai juokiuosi dar raumenys paskauda, bet jau tik nuo didelio juoko.
O kas tau darosi? Kad sakai kazkokie reiskiniai po narkozes?
QUOTE(Vitalija J. @ 2012 03 05, 15:57)
kaina sakyciau visai normali 5500 kaip jums atrodo?
kaina tikrai gera, jau maziau gal ir nebuna
QUOTE(ingutia @ 2012 03 05, 16:55)
Aš ruošiuosi ryt tyrimams.. Bet naktį, nuėjusi į virtuvę mažiukei mišinuko, nualpau. Jau ne pirmą kartą man bloga pasidaro. Įdomu, ką tyrimai parodys
O širdies kardiogramos nereikia darytis, ane? Reikėtų man ją pasidaryt..
ei mazule tu nejuokauk, darykis tyrimus greiciau ir pavalgyk, nebadauk
Monele, pilvas tavo grazus, randas normalus, siauras, na o bamba toj raukslej tai man nelabai patinka. Na matysim ar ji kiek pasikeis.
Bet pas tave ziuriu jau sasai visi nukrite, o pas mane dar laikosi, nes vietom tai taip giliai tie sasai, tai as nelieciu, kad sugytu savaime bus graziau.