Monele, siaip man tas Y ties bamba maiso, bet jei sake susitvarkys - tai gal susitvarkys
Ai ir tas rando nelygumas, o kazi kaip ji patiesint reikes?
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 04, 13:25)
Monele, man irgi sunku patiketi, kad tos rauksles issilygins
Leila, turiu tau klausima
Kita savaite man bus 2 menesiai, reikes nuvaziuoti pasirodyti M.
sveikos, o be K.M. ir be V.K. kas nors kitur daresi? o tai toks jausmas apeme kad sioje temoje visos darosi pas juos

i sia klinika issiunciau foto su klausimais, bet dar noretusi ir kitu gydytoju nuomone (ir kaina) isgirsti
i sia klinika issiunciau foto su klausimais, bet dar noretusi ir kitu gydytoju nuomone (ir kaina) isgirsti
darėsi pas Roką Bagdoną Klaipėdoj
Man irgi kilo toks pat klausimas dėl korseto. Iki kada jį geriausia nešiot? Jau kaip ir pabodo...
Labas rytas 
tikrinau pasta, bet i mano meiles laiska nera dar ats, o dariau pasta su virpuliuku
Ir paskutinem dienom, kuo toliau, tuo atrodo tas pilvas baisiau pucias
MB sako tau zarnos greit islys
tikrinau pasta, bet i mano meiles laiska nera dar ats, o dariau pasta su virpuliuku
QUOTE(anila:) @ 2012 03 05, 12:41)
Labas rytas 
MB sako tau zarnos greit islys
Kad K.M. tik šiandien po atostogų grįžta lyg
Be to, operacijos, konferencijos.. Bet tkrai atsakys
QUOTE(Katrix @ 2012 03 05, 11:11)
Leila, turiu tau klausima
Kita savaite man bus 2 menesiai, reikes nuvaziuoti pasirodyti M.
Kuo ilgiau nesioji tuo geriau, as ne maziau 3 men., lygtai dar ilgiau.
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 05, 11:21)
sveikos, o be K.M. ir be V.K. kas nors kitur daresi? o tai toks jausmas apeme kad sioje temoje visos darosi pas juos

Rokas Bagdonas Klaipeda. Super daktaras ir zmogus
QUOTE(anila:) @ 2012 03 05, 11:41)
Su tavim tai menki juokai. Pirmi zingsniai mano butu: imciau siuntima i RK, gyd pavarde parasysiu i az jei noresi
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 05, 12:00)
Kuo ilgiau nesioji tuo geriau, as ne maziau 3 men., lygtai dar ilgiau.
Aciu
QUOTE(Katrix @ 2012 03 05, 13:16)
Aciu
As irgi galvoju ilgiau nesioti. Kol salta, tai netrukdo jis man. Tik man idomu, kodel geriau ilgai nesioti? 
Del odos, graziau susitraukia ir pan...
Oi kiek daug pasisakymų mano pilvo tema
Manau laikas parodys ar Jūsų pamastymai teisingi ar ne (apie bambą). O šiaip tai aš tikrai nesigailiu pasidariusi op., nes bet kuriuo atveju pilvas, liemuo atrodo geriau negu buvo prieš tai, maudomukai pilnai dengia randą, jis kol kas gražiai gyja, jeigu išbals tai nereikės ir korekcijos, o bamba ir prieš tai nebuvo daili, aišku su tokia tai irgi nesusigyvensiu. Bet kol kas ramiai gyvenu, džiaugiuosi pokyčiais , matau kaip pilvukas keičiasi kiekvieną savaitę, gerėja savijauta. Tikrieji rezutatai, manau, tik po kelių mėnesių dar pasimatys.
Manau laikas parodys ar Jūsų pamastymai teisingi ar ne (apie bambą). O šiaip tai aš tikrai nesigailiu pasidariusi op., nes bet kuriuo atveju pilvas, liemuo atrodo geriau negu buvo prieš tai, maudomukai pilnai dengia randą, jis kol kas gražiai gyja, jeigu išbals tai nereikės ir korekcijos, o bamba ir prieš tai nebuvo daili, aišku su tokia tai irgi nesusigyvensiu. Bet kol kas ramiai gyvenu, džiaugiuosi pokyčiais , matau kaip pilvukas keičiasi kiekvieną savaitę, gerėja savijauta. Tikrieji rezutatai, manau, tik po kelių mėnesių dar pasimatys.
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 05, 12:00)
Su tavim tai menki juokai. Pirmi zingsniai mano butu: imciau siuntima i RK, gyd pavarde parasysiu i az jei noresi 
parasyk az