Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

Monele, siaip man tas Y ties bamba maiso, bet jei sake susitvarkys - tai gal susitvarkys g.gif Ai ir tas rando nelygumas, o kazi kaip ji patiesint reikes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 04, 13:25)
As isvis per korekcija sakiau, kad mane aplinkui pjautu biggrin.gif bet nesutiko unsure.gif

lotuliukas.gif B tikriausiai dar neturejo tokios apsisvietusios pacientes?

Monele, man irgi sunku patiketi, kad tos rauksles issilygins g.gif Na ir pats pjuvis man asmeniskai nelabai patinka blush2.gif Tikekimes, kad susitvarkys, o jei ne, vis tiek viskas pataisoma mirksiukas.gif

Leila, turiu tau klausima 4u.gif Kazkada sakei, kad korseta geriau nesioti ilgiau nei 2 men., kiek laiko nesiojai tu?
Kita savaite man bus 2 menesiai, reikes nuvaziuoti pasirodyti M.
Atsakyti
sveikos, o be K.M. ir be V.K. kas nors kitur daresi? o tai toks jausmas apeme kad sioje temoje visos darosi pas juos g.gif blink.gif
i sia klinika issiunciau foto su klausimais, bet dar noretusi ir kitu gydytoju nuomone (ir kaina) isgirsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriuska: 05 kovo 2012 - 10:25
darėsi pas Roką Bagdoną Klaipėdoj smile.gif
Atsakyti
Man irgi kilo toks pat klausimas dėl korseto. Iki kada jį geriausia nešiot? Jau kaip ir pabodo...
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

tikrinau pasta, bet i mano meiles laiska nera dar ats, o dariau pasta su virpuliuku smile.gif

Ir paskutinem dienom, kuo toliau, tuo atrodo tas pilvas baisiau pucias sad.gif MB sako tau zarnos greit islys
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 03 05, 12:41)
Labas rytas wink.gif

tikrinau pasta, bet i mano meiles laiska nera dar ats, o dariau pasta su virpuliuku smile.gif

Ir paskutinem dienom, kuo toliau, tuo atrodo tas pilvas baisiau pucias sad.gif MB sako tau zarnos greit islys

Kad K.M. tik šiandien po atostogų grįžta lyg g.gif
Be to, operacijos, konferencijos.. Bet tkrai atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 05, 11:11)

Leila, turiu tau klausima  4u.gif Kazkada sakei, kad korseta geriau nesioti ilgiau nei 2 men., kiek laiko nesiojai tu?
Kita savaite man bus 2 menesiai, reikes nuvaziuoti pasirodyti M.

Kuo ilgiau nesioji tuo geriau, as ne maziau 3 men., lygtai dar ilgiau.

QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 05, 11:21)
sveikos, o be K.M. ir be V.K. kas nors kitur daresi? o tai toks jausmas apeme kad sioje temoje visos darosi pas juos  g.gif  blink.gif
i sia klinika issiunciau foto su klausimais, bet dar noretusi ir kitu gydytoju nuomone (ir kaina) isgirsti smile.gif

Rokas Bagdonas Klaipeda. Super daktaras ir zmogus 4u.gif

QUOTE(anila:) @ 2012 03 05, 11:41)

Su tavim tai menki juokai. Pirmi zingsniai mano butu: imciau siuntima i RK, gyd pavarde parasysiu i az jei noresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 05, 12:00)
Kuo ilgiau nesioji tuo geriau, as ne maziau 3 men., lygtai dar ilgiau.

Aciu 4u.gif As irgi galvoju ilgiau nesioti. Kol salta, tai netrukdo jis man. Tik man idomu, kodel geriau ilgai nesioti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 05, 13:16)
Aciu  4u.gif As irgi galvoju ilgiau nesioti. Kol salta, tai netrukdo jis man. Tik man idomu, kodel geriau ilgai nesioti?  blush2.gif

Del odos, graziau susitraukia ir pan...
Atsakyti
Oi kiek daug pasisakymų mano pilvo tema smile.gif
Manau laikas parodys ar Jūsų pamastymai teisingi ar ne (apie bambą). O šiaip tai aš tikrai nesigailiu pasidariusi op., nes bet kuriuo atveju pilvas, liemuo atrodo geriau negu buvo prieš tai, maudomukai pilnai dengia randą, jis kol kas gražiai gyja, jeigu išbals tai nereikės ir korekcijos, o bamba ir prieš tai nebuvo daili, aišku su tokia tai irgi nesusigyvensiu. Bet kol kas ramiai gyvenu, džiaugiuosi pokyčiais , matau kaip pilvukas keičiasi kiekvieną savaitę, gerėja savijauta. Tikrieji rezutatai, manau, tik po kelių mėnesių dar pasimatys.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 05, 12:00)
Su tavim tai menki juokai. Pirmi zingsniai mano butu: imciau siuntima i RK, gyd pavarde parasysiu i az jei noresi 4u.gif

parasyk az wink.gif
Atsakyti