Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(je_lenka @ 2012 03 10, 14:10)

Patarkit pomidoru veisle su plona zievele

Corazon smile.gif Zievele tikrai plona ir pomidorai labai skanus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 10, 15:28)
Corazon  smile.gif  Zievele tikrai plona ir pomidorai labai skanus.

doh.gif aš jau įsivaizduoju , kokie jie bus nuostabūs...tas dar vieną šiandien pasėjau blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif bet ką dar noriu paklausti apie corazon- o jie tik sėkluvos būna , ar dar yra ir kitų firmų pakavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 03 09, 14:10)
mane irgi ikvepimas pagavo, ale laikausi. seju viska kas pakliuvo- tik ne pomidorus. pati sau prisiekiau, kad be kovo vidurio nesesiu. pernai sejau kovo 11-16 ir i siltnami sodinau pusmetrinius isgaiselius doh.gif pas mane vos ne visi langai i pietus, silta sauleta- bambuko greiciu kaip pavaro doh.gif . o pavsariai lyg tycia kazkokie uzsitese- paskui neturiu kur ju det, vis dar salnos grasinas...du metus is eiles uzauginau peraugelius unsure.gif  kazin kaip cia siemet pavyks g.gif

va matau ne as viena tokia, kuri peraugelius sodina i siltnami biggrin.gif tai laikysiuos ir as dar bent kokia savaitele thumbup.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 03 10, 14:28)
Corazon  smile.gif  Zievele tikrai plona ir pomidorai labai skanus.

aciu, reiks eit ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2012 03 10, 14:41)
ačiū labai smile.gif bandysiu šnd sėti. O svarbus laikas kada sėji(ryte ar vakare)?

hihihi.gif geriausia sėt naktį...aš kai prisiminiau naktį , kad norėjau tigrelos-sėjau vieną , o dabar trys išdygę irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 14:37)
doh.gif aš jau įsivaizduoju , kokie jie bus nuostabūs...tas dar vieną šiandien pasėjau blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif bet ką dar noriu paklausti apie corazon- o jie tik sėkluvos būna , ar dar yra ir kitų firmų pakavimo g.gif

o as vienam galva nuroviau. Irgi reiks dar paset smile.gif
Corazon maciau Sekluvos arba .. ech, blyn, kaip uzkrito pavadinimas doh.gif Kur Schetellige dauguma seklu tos firmos pakavimo.. brangios. Sperli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2012 - 14:47
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 14:37)
doh.gif aš jau įsivaizduoju , kokie jie bus nuostabūs...tas dar vieną šiandien pasėjau blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

as turejau Sekluvos. Kitiems metam dar "Sperli" nupirkau, nes ilgai galiojo ir akcija buvo biggrin.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 14:40)
hihihi.gif geriausia sėt naktį...aš kai prisiminiau naktį , kad norėjau tigrelos-sėjau vieną , o dabar trys išdygę irnesakyk.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 14:40)

biggrin.gif sulaukiu vyro(23val) ir sakau brangusis šiandien neisiu su tavim miegoti, einu į pasimatymą su pomidorais bigsmile.gif

o kaip neperlieti žemės?kas kiek laiko laistyti?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 10, 15:46)
as turejau Sekluvos. Kitiems metam dar "Sperli" nupirkau, nes ilgai galiojo ir akcija buvo  biggrin.gif
thumbup.gif

Sperli-tai čia Ermitaže pirkai..reiks ir man nusipirkt dar ateičiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 14:48)
Sperli-tai čia Ermitaže pirkai..reiks ir man nusipirkt dar ateičiai lotuliukas.gif

jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2012 03 10, 15:47)
biggrin.gif  sulaukiu vyro(23val) ir sakau brangusis šiandien neisiu su tavim miegoti, einu į pasimatymą su pomidorais bigsmile.gif

o kaip neperlieti žemės?kas kiek laiko laistyti?

prieš sėjant reikia gerai substratą sudrėkinti , pasėjus uždengti maišeliu , ir viskas -laistyti nereik , tik pravėdinti kasdien...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 10, 15:45)
o as vienam galva nuroviau.

Mano kai kurie pomidorai patys savaime be galvų išlindo.. taip sakant, galvas pamiršo namie... lotuliukas.gif jau negaliu.. ot, velniai, ir kam man dabar tie jų styrantys kotai?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 10, 15:44)
Mano kai kurie pomidorai patys savaime be galvų išlindo.. taip sakant, galvas pamiršo namie... lotuliukas.gif jau negaliu.. ot, velniai, ir kam man dabar tie jų styrantys kotai?.. unsure.gif

taigi jie šitaip špygas rodo lotuliukas.gif
Atsakyti