Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

QUOTE(ievulis @ 2006 04 10, 20:33)
Vaizdas man nebuvo pirmoje vietoje, svarbiausia, kad nestovėtų namas prieš mano langus už kelių metrų ir kad nereikėtų žiūrėti ką kaimynai veikia. Ir man pasisekė, nes kiti statomi namai bus labiau į šoną ir matysiu gatvę bei pievą už gatvės. Jei būčiau norėjusi vaizdo, rinkčiaus kitą rajoną, o dabar žiūrėjau į praktiškumą - darželius, mokyklas, stoteles, parduotuves ir tt. Ir tas man buvo svarbiausia. Dar imponavo tai, kad namas mūrinis, penkiaaukštis. O kas žiūrės į kitą pusę irgi nebus per daug gražaus vaizdo, nes žada į tą pusę vykdyti statybas, ties greitkelį ir žmogus nežinai, kas po kelių metų vyks po tavo langais.

http://www.pin.lt/pr...46&strid=68145
cia to kvartalo vizualizacija, ar tikrai nebus vaizdo i priesais esanti nama?;]
Atsakyti
Tikrai nebus prieš mano langus kito namo, jį statys truputį į šoną, nes mano butas kampinis, langai greičiau į įvažiavimą, aikštelę. Aš su vyru jau apžiūrėjau tą vietą, jei būtumėm paėmę butą toje pačioje laiptinėje tik kitoje pusėje, ne kampinį, tai tikrai jau to netvirtinčiau, nes priešais statytų aštuonių aukštų namuką, o prieš mus įvažiavimas tiek mūsų namo tiek šalia esančių.
Atsakyti
Jei jau kas perkate VIP Šilaičiuose, ar buvote apžiūrėti namuko? Aš tai buvau, viduje buto buvau, darbininkai tinkuoja vidines sienas, negaliu patikėti, kad jau šiais metais jie baigs statybą ir reiks rūpintis buto interjeru.
Atsakyti
Tai kur jūs mano mielieji kaimynai. Vadybininkės klausiau, tai sakė, kad visi butai išpirkti. Turbūt dauguma dar neturi vaikučių ir neskaito supermamos, o gaila, būtų malonu paplepėti, o gal ir susidraugauti, juk kaimynai būsime.
Atsakyti
Savaitgalį mačiau, kad tą namą jau šiltina iš laukų pusės. Atrodo neblogai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi mačiau, mat netoliese gyvename, tenka dažnai pravažiuoti, tai vis pažiūriu. Bet vis tiek nesitiki, kad viskas eina į pabaigą, mat kai ieškojom buto, tai visus, kuriuos apžiūrėjom, pastatys tik kitais metais, o šį pasisekė nugriebti. Turiu gerą draugę, tai ji man padėjo tame reikaliuke, bet didelio džiaugsmo kol kas su vyru nejaučiame, tiesiog neįprasta, tiek metų prasinuomojome. Bet jau kai viskas baigsis ir gerai, t.y. įsirengsim, tai švęsim, oi kaip švęsim, kaimynai nepykit.
Atsakyti
Oi, nebloga jau ta vietelė, kai pagalvojau. Draugė kol kas vargsta nusipirkusi EIKOS butuką Santariškėse, vaiką privalo vežioti į mokyklą, nes su transportu kol kas ten problema, reikia kulniuoti iki ligoninių, o mažą vaiką ji bijo paleisti per tas statybas, gabalas kelio. Sakė, kad be mašinos negali išsiversti. O pas mus miesto transportas pravažiuoja - troleibusai 7,8, 18, ir autobusai bei mikriukai. Laisvai iš teatro ar vakarėlio galėsiu parvykti namo viešuoju transportu, smagumėlis. Į parduotuvę irgi pėsčiomis, jei kokį produktėlį užmiršiu nusipirkti, tai nebus didelė bėda. Va, pasigyriau. clap.gif
Atsakyti
Oi man kažkodėl neramu darosi, kai taip greit bėga laikas, nes nieko negaliu sugalvoti, kokio interjero norėčiau, kur gerus meistrus surasti, o laiko daug neturiu, nes dirbu per kelis darbus. Gal kas turit pažįstamų, kuriančių interjerus?
Atsakyti
Oi brangūs kaimynai, kalbėjau su vadybininke ir sakė, kad gali anksčiau mums priduoti butus įsirenginėjimui.Tai va, raikia skubintis.
Atsakyti
Ar matėte, kitą namą jau lipdo? Gal iš devynaukščio atsiras kaimynų?
Atsakyti
Sveiki, kaip matau pirkau butą, o pasirodo nusipirkau nuosavą penkiaaukštį namą, nes nė vieno kaimyno nėra, nežinojau, kad taip pasisekė. Bet vis tiek brangūs kaimynai, man labai jūsų trūksta.
Atsakyti
Sveikute smile.gif ,
Mes dar neesame tavo kaimynai, bet galbūt būsimi is sekančio korpuso (cool.gif.
ax.gif ax.gif
Atsakyti