Labas, Ievule!
Busime labai artimi kaimynai, kadangi kaip supratau busiu Tavo virsutinis kaimynas
bo mano ketvirtas kampinis aukstas. kampinis.
dabar tik atsitiktinai radau cia apie vip silaicius
kaip sekasi mastyt ir ruostis isirengimui? ar jau darbininkus radot? viena firma samdysit ar kelias brigadas?
as tai dar nieko nepadariau
Busime labai artimi kaimynai, kadangi kaip supratau busiu Tavo virsutinis kaimynas
dabar tik atsitiktinai radau cia apie vip silaicius
kaip sekasi mastyt ir ruostis isirengimui? ar jau darbininkus radot? viena firma samdysit ar kelias brigadas?
as tai dar nieko nepadariau
Labas kaimyne, nenukabink nosies, aš taip pat nieko neradau, ką nors sumastysim kai ateis laikas.
Oi kaip faina tave girdėti. Tai ką, šlepsėsi man virš galvos, šokius pokius rengsi. Aš būsiu bjauri kaimynė, kviesiu policiją, tramdysiu jus. Ot tau bus. O jei rimtai, tai labai smagu, kad mūsų daugėja. Dalinsimės rūpestėliais.
oj kaimynas as geras
slepsiu labai retai, tad susitarsme
as tai intensyviai ieskau darbininku, pradedu deliotis visa interjera...zodziu jau intensyviai reikia ruostis, nes kitaip bus sunku
tie vip silaiciai tokie uzdari, kazkaip kaimynu daug nerandu
na gal rasim kai isikelsim 
as tai pirmadieni pirmakart eisiu apziuret
atai per pirma perziura po silta egipto saule gulejau, tad nepavyko atvykt paziuret...
as tai intensyviai ieskau darbininku, pradedu deliotis visa interjera...zodziu jau intensyviai reikia ruostis, nes kitaip bus sunku
tie vip silaiciai tokie uzdari, kazkaip kaimynu daug nerandu
as tai pirmadieni pirmakart eisiu apziuret
dabar intensyviai ieskau darbininku. su vienais buvau susitikes, pirmadieni susitinku su kitais. pazistama architekte paruos buto projekta, tada galutinai issirinksiu darbininkus. labai slidu su jais. neaisku ko jie gali pridaryt 
Papildyta:
tiesa, ka tu buvau sugalvojus igyvendinti kad taip brangu?
QUOTE(ievulis @ 2006 06 29, 21:48)
Aš taip pat einu pirmadienį apžiūrėti buto, nors pirkdama jį mačiau. Tos pilkos sienos sudarė mažo butuko įvaizdį. Kas dėl interjero bei darbininkų - tai man tikras galvos skausmas, nežinau, ką daryti, ką buvau sugalvojusi, tai negaliu įgyvendinti, bo baisiai brangu. Vaje 
Papildyta:
tiesa, ka tu buvau sugalvojus igyvendinti kad taip brangu?
Mano vonioje mozaikos intarpų kvadratinis metras kainuotų 500Lt., būtent tų spalvų ir blizgesio. O jų reikia ne vieno kvadrato. Jau nekalbu apie kitus darbus. Labai brangu, nemanau, kad verta man į šį butą tiek investuoti. Kai ieškojau santechnikos, tai vienas kranas apie 1000Lt., žodžiu, nerealiai brangu. Matai, pirma aš peržiūrėjau katalogus, po to ieškojau tų modelių parduotuvėse, o kai išgirdau kainas - tik žakt ir iš karto pagalvojau, kad ne, ne tas butas. Bet taip skaudu atsisakyti savo vizijos, tu net neįsivaizduoji. Jau atrodė idėja baigta, tik reikia įgyvendinti, bet dėja.... Dabar "streikuoju", nieko negalvoju, ruošiu galvą "žemiškam" interjerui. Plyteles gal pirksiu iš Dvarčionių keramikos, bus paprsta ir gerai. Sienas nudažysiu, tik neapsisprendžiu dėl grindų - investuoti į parketlentes ar vis gi dėti laminatą. Kaip tu galvoji? O ką tu galvoji daryti?
na man sis butas tikrai nebus tas, kuriame paskutinius litus sukisiu
tiesiog tvarkingai, kiek imanoma kokybiskai ir graziai bandysiu isirengt 
po svarstymu apsistojau ties laminatu. nepirksiu paties pigiausio, orentuosiuos siek tiek i brangesni, tad tikiuosi ir kokybe bus geresne
sienos pagrinde bus dazytos, tik dar su viena neaisku miegamajm, kazka ten dizainere gudriai galvoja.
pradzioj galvojau viska pats darysiu, t.y. mastysiu kaip isirengt. bet supratau, kad paciam bus labai sunku
todel pasikvieciau i pagalaba pasistama...pades medziagas issirinkti, pakontroliuos ar teisingai darbininkai padaro, ir pan.
plyteles irgi pirksiu greiciausiai lietuviskas
Pirk preke lietuviska
tikrai nemokesiu 200 ar 500 lt uz kvadrata
bandysiu suktis pigiau 
po svarstymu apsistojau ties laminatu. nepirksiu paties pigiausio, orentuosiuos siek tiek i brangesni, tad tikiuosi ir kokybe bus geresne
sienos pagrinde bus dazytos, tik dar su viena neaisku miegamajm, kazka ten dizainere gudriai galvoja.
pradzioj galvojau viska pats darysiu, t.y. mastysiu kaip isirengt. bet supratau, kad paciam bus labai sunku
plyteles irgi pirksiu greiciausiai lietuviskas
QUOTE(ievulis @ 2006 06 30, 23:10)
Mano vonioje mozaikos intarpų kvadratinis metras kainuotų 500Lt., būtent tų spalvų ir blizgesio. O jų reikia ne vieno kvadrato. Jau nekalbu apie kitus darbus. Labai brangu, nemanau, kad verta man į šį butą tiek investuoti. Kai ieškojau santechnikos, tai vienas kranas apie 1000Lt., žodžiu, nerealiai brangu. Matai, pirma aš peržiūrėjau katalogus, po to ieškojau tų modelių parduotuvėse, o kai išgirdau kainas - tik žakt ir iš karto pagalvojau, kad ne, ne tas butas. Bet taip skaudu atsisakyti savo vizijos, tu net neįsivaizduoji. Jau atrodė idėja baigta, tik reikia įgyvendinti, bet dėja.... Dabar "streikuoju", nieko negalvoju, ruošiu galvą "žemiškam" interjerui. Plyteles gal pirksiu iš Dvarčionių keramikos, bus paprsta ir gerai. Sienas nudažysiu, tik neapsisprendžiu dėl grindų - investuoti į parketlentes ar vis gi dėti laminatą. Kaip tu galvoji? O ką tu galvoji daryti?
as dar konkreciai nieko nenusiziurejau. siandien ejau susipazinti kas parduodama, kokiom kainom
QUOTE(ievulis @ 2006 07 02, 20:51)
O aš jau nusižiūrėjau Dvarčionių plyteles - du varijantus, bereikia apsispręsti, ir vonią bei tualetą išsirinkau. Tuliką piksiu čekų gamybos, o vonią neatsimenu, bet akrilinę. Nebrangu, bet man patiko. Tai va, nors ši problema nukrito nuo pečių. Pasigyriau.