Įkraunama...
Įkraunama...

Vip Šilaičių gyventojai, atsiliepkite

clap.gif clap.gif Tai gal perkate butą B korpuse? Mes ten ketinome pirkti pirmame aukšte, bet pasitaikė variantas pirmame korpuse, tai apsisprendėme dėl pastarojo, nes nenorėjome taip ilgai laukti. Bet, ieškodami butelio, VIP Šilaičiai mums pasirodė patraukliausi iš likusių varijantų, daugiau radau pliusų nei minusų, sėkmės kaimynai, labai smagu, kad atsiliepėte.
Atsakyti
Taip, žiūrinėjam B korpusą, bet iki galo dar neapsisprendėm. Šiandien kaip tik buvom nuleke pasiziūrėti blush2.gif . Išsiaiskinau, kad mano langai ?(žiūrim kampinį butą) išeitų į raudoną namą verysad.gif (man jis toks negražus pasirodė)....
Aš didžiulė neapsisprendėle, o dar kainų burbulo sprogimo pradedu laukti g.gif
Jau ir vyras pyksta blink.gif
Ar jums su kainomis nors kiek nusiderėti pavyko? Ar ėmėt garažą ar parkingą???? blush2.gif
Atsakyti
Mano virtuvės langas išeis į Vilmestos pastatytus tuos spalvotus namukus, bet dėl to nesuku galvos, vis tiek nebus tie namai taip arti, kad būtų galima apspjauti kaimyno langus, kaip pvz. EIKOS Šiaurės miestelyje trys žali namai. Kaina žinoma nemaža, juolab, kad mes pirkom pastatytą, tai kvadrato kaina didesnė nei jums taikys. Mes laukėm burbulo sprogimo, bet sprogo nervai, nauji butai nemanau, kad labai pigs, nes žmonės perka butus dar nepastatytus, seni manau nupigs, nes nerealiai jau pakilusios jų kainos, o statybos bendrovės kol kas nenuleis kainų, ar tu pigintum savo produkciją jei žinotum, kad yra žmonių, kurie nupirks už didesnę sumą, aš tai ne. Tai ir jie taip pat mano, juolab mano draugai dirba tose bendrovėse, tai mažinti kainų tikrai nežada. Manau tik stabilizuosis, nes žmonių piniginės taip greit nesipučia kaip butų kainos. Garažo ir parkingo nepirkom, nes pinigų neužteko, bet jei turėtumėm atliekamų, tai imčiau parkingą. Pasiėmėm sandėliuką, mažą, bet manau labai pravers, susidedant stiklainius, vaiko dviratį ir kt. rakandus. Bet ėmiau VIP Šilaičius, o ne Rangos ar Luido, Kaustos ir kt. su mažnesnėmis kvadrato kainomis, nes statomi namai ne 11 ir daugiau aukštų, vadinasi ne skruzdelynas, namai mūriniai, vidinės pertvaros blokelių, o ne gipso kartono, kaip Mabiltos prie Baltparko, šalia stotelės, parduotuvės, mokyklos ir darželiai. Man tik gaila, kad namai arti vienas kito, norėtusi daugiau erdvės, bet kai pažiūriu į kitus rajonus, tai ta pati situacija, Antakalnis užstatytas, Žirmūnai užstatyti, Šiaurės miestelyje siaubas, į Lazdynus irgi kesinasi, namai tik dygsta, šuns nebus greitai kur vedžioti, bet ši tendencija visur pasireiškė, tad nieko nebenoriu. Išsigelbėjimas būtų nuosavas namas vienkemyje, nes kitur - ir nuosavų namų kvartale - tik statoma ir statoma, vienas šalia kito. Galvokit, tarkitės su vyru, sėkmės priimant teisingą sprendimą. Kokiam aukšte norit pirkti?
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o susitikom.........
Tai va ir aš to burbulo sprogimo vis dar laukiu g.gif o vyrui jau nervai nelaiko, jis greičiau nori pirkti. Mes žiūrim 3aukšte. 3 kambarių butą. Šiandien visą d. skaitau apie žadamą burbulo sprogimą, tai jau visai galvelė sukasi.........
Bet kadangi VIP Šilaičiai už kvadrata ir taip pigiau ima, tai manau, kad ten gali ir nepigti, o viečikė-čikis man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na nieko sau, kokį gerą varijantą renkatės, kad man taip. thumbup.gif Trečias aukštas ir trys kambariai. O kokia kvadratūra? Man tenka pasigirti tik aukštu - irgi trečias , o kas dėl kambarių - tai tik du, bet ir tas gerai. blush-anim-cl.gif Mūsų kvadratūra - 52m2. Pradžiai tikrai užteks, o gal ir visam gyvenimui. Jei pajamų užtektų, tai imčiau trijų. Faina tau. Man ta vieta irgi čiki, nors ir ne pušyne, bet užtat išvystyta infrastruktūra.
Atsakyti
Kitas forumas http://www.biteplius...333-=(616711237
Atsakyti
Kaip smagu, kaimynų daugėja. biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
Mes apsisprendėm dėl trijų kambariukų 76kv. faina ir man ax.gif , bet sumelė irgi faina, nes dar į garažą kėsinamės, o piniginė nesipučia be ribų verysad.gif verysad.gif Tai todėl ir neapsisprendžiam taip ilgai, o dabar skaitinėju, kad po truputį pinga butai, tai nesinori paskutinių centukų taip lengvai atiduoti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ir nauji butai pinga? Ot pravalas būtų man. Kad seni, tai aš tikiu. Mes gal būtumėm seną (nuo 1980m.) butuką pirkę, galvojom iš karto galim gyventi, tulikas yra, kriauklė yra ir pan. Žodžiu kelkis ir gyvenk, o paskui su laiku susiremontuotumėm, bet kai pamatėm kaineles, tai tik seilę nurijom ir pasakėm ne. Todėl perėjom prie naujos statybos namų ir pasirinkom Šilaičius, tu jau žinai dėl ko, minėjau. doh.gif Bet, ai, čia truputį tiktų posakis - nesidžiauk radęs, neliūdėk pametęs. Kai papigs, pirkit graičiau butuką ir eisim laistyti būsima kaimynėle tavo didelio didelio pirkinuko.
Atsakyti
Nauji nepinga schmoll.gif , bet aš vis dar neprarandu vilties, kad nors 10proc. atpigs.
Stengiuosi tikėti tomis prognozėmis, kurios man palankios g.gif g.gif .Bet kaip bus iš tiesų tai tik laikas parodys unsure.gif
Atsakyti
Linkiu tau viso ko geriausio, papigimo, ir didelio palengvėjimo, kai įsigysi naują tinku kvepiantį butuką su garažu. victory.gif
Atsakyti
Ar matėte kaimynai nutinkuotą pusę, aš tai mačiau, patiko.
Atsakyti