Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

sveikos
QUOTE(Šarlote @ 2012 10 01, 13:34)
muzikos mokykla.

Kaip kitos??? Ka veikiat?? Ka pipirai veikia???

norėjau ir aš kad lankytų, jau susitariau, kad eisim į atvirų durų dieną, paskui pareiškė, kad nori tik šokius ir teatrą lankyt doh.gif

Pipiriukai į daržą keliauja patenkinti. Užrašiau jau dičkę į mokyklą rolleyes.gif
QUOTE(Šarlote @ 2012 10 02, 11:35)
Labu
siandien iskilo klausimas skiepytis nuo gripo ar ne??? Kazko dusia sako, kad nereikia... g.gif Ka jus manot??? g.gif

aš tai nei už, nei prieš. Bet aš neskiepyčiaus ir vaikų neskiepyčiau. nebent labai sirgtų ir nebežinočiau ko griebtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 02 spalio 2012 - 21:36
QUOTE(Šarlote @ 2012 10 01, 13:34)
Mazius siandien i darzeli iskeliavo... vel streso per akis... o dar namai...
O

sveikos,

Kartu su Eisteja i grupe?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2012 10 02, 21:28)
Pipiriukai į daržą keliauja patenkinti. Užrašiau jau dičkę į  mokyklą  rolleyes.gif

I kuria mokykla uzrasei ir pas kokia mokytoja? ax.gif

QUOTE(yolitux @ 2012 10 03, 08:15)
sveikos,

Kartu su Eisteja i grupe?

smile.gif

Taip, kartu su tavo pupa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Gal kas turit automobiline kedute parduot 2 metu vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2012 10 04, 18:10)
Sveikos!

Gal kas turit automobiline kedute parduot 2 metu vaikui?

Labas,

Mes turim pardavimui Nania 0-18kg mėlynos spalvos kėdutę. Mažiukas dabar į sesės kėdutę persėdo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minėja: 04 spalio 2012 - 19:52
sveikos. jus turbut i miesto darzelius vedat? ar yra ir is buratino? musu mergina labai lauke rugsejo pirmosios nors ji gavosi spalio pirmoji smile.gif po renovacijos. einam i paruosiama grupe, tik mane kad iskart prades mokintis skaityt ir rasyt smile.gif o mazoji pirma lopsio grupe kelios dienos vedam, pratinames po kelias valandeles. manau jei ten patinka,bent jau pokolkas smile.gif tik man taip nejauku namie be vaiku, kadangi dar neskubu gryzti i darbus, tai teks priprast is naujo prie namu veiklos daugiau.
Atsakyti
yra smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis, kad tema 'nenueitų' į galą keliu viršun 4u.gif . Esu čia kažkada rašius, bet nelabai aktyviai reiškiausi smile.gif , noriu jūsų paklausti kokiais būdais 'kovojat' su virusiukais darželyje? Ir ar tai išaugama, nes dar turim mažą broliuką, tai labai bijau, kad ir jam nekibtų tos ligos???? Ir dar gal kuri su vaikučiu lankotės pas gyd. Freimoną? Ar man tik atrodo, ar jis tikrai esnat bent kokiais smulkmenai siūlo gerti antibijotikus??? Man kad ir išrašo, jų neduodu dukrytei, aišku, jei nėra nieko rimto prie plaučių doh.gif
Atsakyti
Labutis,kas del Freimono,tai nezinau,lankemes gal tik karteli,bet nieko blogo negaliu apie ji pasakyti,o kas apie darzeli,tai jei jau kibs ligos,tai kibs abiem.Mes praeita men per visa rugseji lankemes darzelyje tik 10 dienu,daugiau prasirgome.Dabar ir tik po ligos isejome praeita pirmadieni,o si pirmadieni vel namie su baisiu kosuliu ir mazylei kimba visas tas brudas,bet nieko nepadarysi.Gerai bent kad pati namie esu,o tai butu ziauru sad.gif Kai pagalvoju lopsiuke tiek nesirgome,o va siais metais tai kazkoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikeee @ 2012 10 15, 14:43)
Labutis,kas del Freimono,tai nezinau,lankemes gal tik karteli,bet nieko blogo negaliu apie ji pasakyti,o kas apie darzeli,tai jei jau kibs ligos,tai kibs abiem.Mes praeita men per visa rugseji lankemes darzelyje tik 10 dienu,daugiau prasirgome.Dabar ir tik po ligos isejome praeita pirmadieni,o si pirmadieni vel namie su baisiu kosuliu ir mazylei kimba visas tas brudas,bet nieko nepadarysi.Gerai bent kad pati namie esu,o tai butu ziauru sad.gif Kai pagalvoju lopsiuke tiek nesirgome,o va siais metais tai kazkoks kosmaras doh.gif

Tai gerai, kad namuose, kiek teko kalbėtis su auklėtojomis, tai sakė, kad vaikučius atveda sloguojančius, bet sako, mamos verkia, nes negali atsiprašyti iš darbų, gasdina, kad išmes ir pan., tai auklėtojų prašo, kad net vaistukus sugirdytų doh.gif , nes neturi kito pasirinkimo blush2.gif , sakė, nepriima tik su temperatūromis, o daugiau eina tie vaikučiai, aišku užsikrečia ir kiti nuo jų doh.gif . Kokį daržiuką lankot? Mes einam į Nykštuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 10 15, 15:11)
Mes einam į Nykštuką 4u.gif

Manoji irgi lanko Nykštuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2012 10 15, 16:21)
Manoji irgi lanko Nykštuką  ax.gif

Kurią grupę lankot? Mes į spindulėlius einam ax.gif
Atsakyti