Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

QUOTE(amellija @ 2012 10 15, 16:22)
Kurią grupę lankot? Mes į spindulėlius einam ax.gif

Manoji bernai lankė "Burbuliukus", o šiemet - "Boružėlių". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2012 10 15, 17:37)
Manoji bernai lankė "Burbuliukus", o šiemet - "Boružėlių".  mirksiukas.gif

mes ir kelias dienas lankėm burbuliukus, bet pervedžiau į spinduliukus, nes ten didesni, jai labiau patinka, o ir progresas matosi, pradėjo labiau kalbėti...
Atsakyti
Mes Eglute lankom,o del tu serganciu,tai as pykstu,mes kai darem susirinkima grupes,tai pasakem,kad jokiu serganciu nevestu,arba lai moka uz gydyma tiems kas suserga.Gaila zinoma,bet nu negi nera kur palikti,negi tokios jau vienos be giminiu,be tevu,seneliu ar draugu.O ka man daryti,kai del vieno tokio atvesto vaiko i grupe ima maniskes abi sirgti?Paskui eini pas daktarus,dazniausiai antibai o kur dar kitas kalnas pastiliu,sirupiuku ir t.t.VAISTAI TIKRAI NEPIGUS IR KAI JAU KRENTA MANO ABI,tai pinigine tikrai turi atlapoti pilnai bei ne viena desimtine isleisti doh.gif Eh gal as cia per grieztai,bet ka daryti,kai per viena vaika suserga desimt kitu,as grieztai pries sirgaliukus darzeliuose.Vis gi ten vaikai eina mazi ir jie ne visi moka nusiciaudėje ar sukoseje uzsidengti burnyte,ne visi moka,kad nosi pusti reikia i servetele ir dauguma zaidzia tais paciais zaisliukais kurie paskui pirstukus i burnele megsta sukise pastoveti ax.gif
Atsakyti
Darzelis - virusu lizdas - taip buvo ir bus, net neisivaizduoju kaip tai reiktu pakeisti.... Mano nuomone turetu but kokia atskira grupe itartiniems, sloguojantiems vaikams - jei jau tikrai neturi tevai kur palikti - vestu i ta gruoe.... ax.gif bet tai priestarauja nuostatoms, kad darzelis- - tik sveikiems vaikams... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 10 17, 13:16)
Darzelis - virusu lizdas - taip buvo ir bus, net neisivaizduoju kaip tai reiktu pakeisti.... Mano nuomone turetu but kokia atskira grupe itartiniems, sloguojantiems vaikams - jei jau tikrai neturi tevai kur palikti - vestu i ta gruoe.... ax.gif bet tai priestarauja nuostatoms, kad darzelis- - tik sveikiems vaikams... smile.gif

Bet ten uz priziuretoja ir turetu dirbti koksai robotukas,nes aukletojos juk ir suserga nuo tu paciu vaikuciu.
Atsakyti
matau palietet amzina klausima sergantys vaikai darzeli...
pas mus irgi ta oati beda, kol dabar as namie tai Liepa sukosti ir namie palieku, bet kai i darba tai vedu, o ka daryti.... aisku per susirinkima susikibom, bet juk tevai zino kada jau ta riba kada vaiko nevesti...
mes is keliones kursenuose keles dienas buvom, tai pro skudurynus praejau, biski nusiaubem, bet jau GAUSA suprastejo doh.gif
Atsakyti
Labukas,na Gausoj jau simtas metu nebuvus,man jau ji seniai suprastejus,dar kartai i turgeli sekmadieni palekiu kai oras geras,bet ir tai buna labai retai smile.gif Kaip kitos laikosi,kaip pipiriukai auga?
Atsakyti
QUOTE(laurikeee @ 2012 11 06, 13:32)
Labukas,na Gausoj jau simtas metu nebuvus,man jau ji seniai suprastejus,dar kartai i turgeli sekmadieni palekiu kai oras geras,bet ir tai buna labai retai smile.gif Kaip kitos laikosi,kaip pipiriukai auga?

auga, bet jau abu pesasi nepasidalina... trukdo Liepai zaisti ta stumia broli, na zodziu namie ramybes nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2012 11 06, 14:58)
auga, bet jau abu pesasi nepasidalina... trukdo Liepai zaisti ta stumia broli, na zodziu namie ramybes nera doh.gif

buna ir pas mus taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus neisimtis,tik vyresnele kazkaip atlaidziai i tai ziuri,myli be proto sese ir nuolaidziauja.Gal kai paaugs labiau abi,tada prades daugiau kariauti,bet kol kas mazoji visuos namuos viršiausia doh.gif
Atsakyti
Sveikos
Noriu biski reklama uzsiimti blush2.gif
Jei turesit laiko uzsukit i sita puslapiuka ir kitiems apie tai papasakokit blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2012 11 12, 13:40)
Sveikos
Noriu biski reklama uzsiimti blush2.gif
Jei turesit laiko uzsukit i sita  puslapiuka ir kitiems apie tai papasakokit blush2.gif  ax.gif

Ačiū. Pasižymim 4u.gif
Atsakyti