QUOTE(Šarlote @ 2012 11 12, 14:40)
SVEIKOS GAL KURI TURIT ZYLUTES APRANGA? LIEPA BUS PER KARNAVALA...
QUOTE(indvai @ 2012 11 20, 20:13)
SVEIKOS GAL KURI TURIT ZYLUTES APRANGA? LIEPA BUS PER KARNAVALA...
paieskok cia - buna kad pasiulo butent tai, ko ieskai
http://www.supermama...?...24&t=886097
Labuckis!
Gal kuriai reikia ziemines striukes berniukui. Parsiveziau is UK, pirkau NEXT bet kazkaip zioplai per maza paemiau, tai ne ligai panesiojo vaikinas, 1 karta skalbiau tik.
Tokios elektrines-melynos spalvos, oranziniai uztrauktukai, 4-5metu.
Jei ka sudomino, tai man asmeniskai parasykit - pasiusiu nuotrauka, bo neatsimenu kaip cia ikelti.. :/
Gal kuriai reikia ziemines striukes berniukui. Parsiveziau is UK, pirkau NEXT bet kazkaip zioplai per maza paemiau, tai ne ligai panesiojo vaikinas, 1 karta skalbiau tik.
Jei ka sudomino, tai man asmeniskai parasykit - pasiusiu nuotrauka, bo neatsimenu kaip cia ikelti.. :/
QUOTE(Erkesta @ 2012 11 21, 12:16)
Labuckis!
koiam ugiui domintu? aisku cia ne man...
laurikeee as ten ir ieskau, tik zyluciu vsi nera
sveikos ar kuri turit Masažine vonele Pėdų masažuoklis ir koks poveikis?
http://pigu.lt/techn...732#mid=2507201
http://pigu.lt/techn...732#mid=2507201
QUOTE(indvai @ 2012 11 22, 22:07)
koiam ugiui domintu? aisku cia ne man...
4-5metu, 116cm berods.
Sveikutes
siandien mieste Kaledu eglutes iziebimas 16 val
siandien mieste Kaledu eglutes iziebimas 16 val
QUOTE(moniakute @ 2012 12 07, 11:20)
Žinom. Būsim
Ojej,paskaiciau kitu miestu temas,tai kazkaip palengvejo kai pamaciau kad musiskes pavadi ime jokios uzuomenos apie metu laika,o tai kas pavadario laukia,pas ka tema vasariska vasariska,o kam laukai rudeneja
ale kazkaio vistiek geda pasidare musu tema treciam psl rasti,kad ir pacia pirma
))
Pakalbam gal ka nors...
kaip sekas sventems ruostis?
Pakalbam gal ka nors...
QUOTE(Erkesta @ 2012 12 11, 01:08)
Ojej,paskaiciau kitu miestu temas,tai kazkaip palengvejo kai pamaciau kad musiskes pavadi ime jokios uzuomenos apie metu laika,o tai kas pavadario laukia,pas ka tema vasariska vasariska,o kam laukai rudeneja
ale kazkaio vistiek geda pasidare musu tema treciam psl rasti,kad ir pacia pirma
))
Pakalbam gal ka nors...
kaip sekas sventems ruostis? 
Pakalbam gal ka nors...
Labas rytas
Šventėms ruošiamės po biški
Šiandien ryte dičkį išleisdama į mokyklą atkasiojau kelius, padariau takelius
Sveikutes 
Kalėdų laukimas ir ruošimasis joms jau vyksta, gaminu dovanas, ko reikia ieškom pirkti, nenorim paskutinėm dienom lakstyti
o švenčių maratonas jau suplanuotas, daug dienų, daug išvykų
Kalėdų laukimas ir ruošimasis joms jau vyksta, gaminu dovanas, ko reikia ieškom pirkti, nenorim paskutinėm dienom lakstyti