Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

QUOTE(Šarlote @ 2012 11 12, 14:40)

thumb_yello.gif
Atsakyti
SVEIKOS GAL KURI TURIT ZYLUTES APRANGA? LIEPA BUS PER KARNAVALA...
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2012 11 20, 20:13)
SVEIKOS GAL KURI TURIT ZYLUTES APRANGA? LIEPA BUS PER KARNAVALA...

paieskok cia - buna kad pasiulo butent tai, ko ieskai smile.gif

http://www.supermama...?...24&t=886097

smile.gif
Atsakyti
Labuckis!

Gal kuriai reikia ziemines striukes berniukui. Parsiveziau is UK, pirkau NEXT bet kazkaip zioplai per maza paemiau, tai ne ligai panesiojo vaikinas, 1 karta skalbiau tik.
Tokios elektrines-melynos spalvos, oranziniai uztrauktukai, 4-5metu.
Jei ka sudomino, tai man asmeniskai parasykit - pasiusiu nuotrauka, bo neatsimenu kaip cia ikelti.. :/
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2012 11 21, 12:16)
Labuckis!

Gal kuriai reikia ziemines striukes berniukui. Parsiveziau is UK, pirkau NEXT bet kazkaip zioplai per maza paemiau, tai ne ligai panesiojo vaikinas, 1 karta skalbiau tik.
Tokios elektrines-melynos spalvos, oranziniai uztrauktukai, 4-5metu.
Jei ka sudomino, tai man asmeniskai parasykit - pasiusiu nuotrauka, bo neatsimenu kaip cia ikelti.. :/

koiam ugiui domintu? aisku cia ne man...
laurikeee as ten ir ieskau, tik zyluciu vsi nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indvai: 22 lapkričio 2012 - 21:07
sveikos ar kuri turit Masažine vonele Pėdų masažuoklis ir koks poveikis?
http://pigu.lt/techn...732#mid=2507201
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2012 11 22, 22:07)
koiam ugiui domintu? aisku cia ne man...
laurikeee as ten ir ieskau, tik zyluciu vsi nera g.gif

4-5metu, 116cm berods.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

siandien mieste Kaledu eglutes iziebimas 16 val newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2012 12 07, 11:20)
Sveikutes smile.gif

siandien mieste Kaledu eglutes iziebimas 16 val  newyear.gif

Žinom. Būsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ojej,paskaiciau kitu miestu temas,tai kazkaip palengvejo kai pamaciau kad musiskes pavadi ime jokios uzuomenos apie metu laika,o tai kas pavadario laukia,pas ka tema vasariska vasariska,o kam laukai rudeneja smile.gif ale kazkaio vistiek geda pasidare musu tema treciam psl rasti,kad ir pacia pirma smile.gif))
Pakalbam gal ka nors...smile.gif kaip sekas sventems ruostis? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2012 12 11, 01:08)
Ojej,paskaiciau kitu miestu temas,tai kazkaip palengvejo kai pamaciau kad musiskes pavadi ime jokios uzuomenos apie metu laika,o tai kas pavadario laukia,pas ka tema vasariska vasariska,o kam laukai rudeneja smile.gif ale kazkaio vistiek geda pasidare musu tema treciam psl rasti,kad ir pacia pirma smile.gif))
Pakalbam gal ka nors...smile.gif kaip sekas sventems ruostis? wink.gif

Labas rytas 4u.gif
Šventėms ruošiamės po biški ax.gif Mažoji mano apsirgo - tai šią savaitę namuose. Kitą sav. darželyje "Senių senis" (Kalėdų senis), tai labai tikiuosi, kad pasveiks smile.gif

Šiandien ryte dičkį išleisdama į mokyklą atkasiojau kelius, padariau takelius tongue.gif Kai prašvis - reikės eiti kasti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

Kalėdų laukimas ir ruošimasis joms jau vyksta, gaminu dovanas, ko reikia ieškom pirkti, nenorim paskutinėm dienom lakstyti smile.gif o švenčių maratonas jau suplanuotas, daug dienų, daug išvykų newyear.gif
Atsakyti