Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Sveiki,
gal kas galetu patarti kur butu galima paziureti klasikinio stiliaus maisytuvus ar kranus, nes radome Celsyje, kainos maisytuvo 599lt, zinoma dabar 35% nuolaida taikoma...bet gal dar kur nors galima butu pasiziureti, nes is Lenkijos ne ka pigiau gaunasi veztis smile.gif
http://www.leroymerl...1304511267.html
o geras, tik ka iejau ten , ziuriu jau kainos pasikeite bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 13 kovo 2012 - 09:11
O kas tų maišytuvų gamintojas? Nes jei tai lenkiška produkcija, tai maišytuvų tik vaizdas geras ir iš pirmo žvilgsnio nesiskiria nuo kitų gamintojų JAV ar italų, tačiau jau vien tik maišytuvą paėmus ir pasižiūrėjus atidžiau, jau matosi, kad yra ne lieto metalo, lengvas ir pan... aš tokius kaip Jūsų nurodytus Lenkijoje apžiūrinėjau, tai man jie nepatiko schmoll.gif esu įsigijusi visus Blue Water tokio stiliaus maišytuvus, tačiau jie dar nesudėti, tad daugiau negaliu kažko detaliai paaiškinti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 kovo 2012 - 09:33
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 13, 09:10)
Sveiki,
gal kas galetu patarti kur butu galima paziureti klasikinio stiliaus maisytuvus ar kranus, nes radome Celsyje, kainos maisytuvo 599lt, zinoma dabar 35% nuolaida taikoma...bet gal dar kur nors galima butu pasiziureti, nes is Lenkijos ne ka pigiau gaunasi veztis smile.gif
http://www.leroymerl...1304511267.html
o geras, tik ka iejau ten , ziuriu jau kainos pasikeite bigsmile.gif

prašau wink.gif http://www.voniosstu...etro-maisytuvai
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 03 13, 08:39)
aciu 4u.gif

o gal pamenat kiek mazdaug ta kaina buvo  g.gif - ar verta man savo vilniecius giminaicius siusti ten su fotoaparatu, ar gal geriau (pigiau) butu pas koki kalvi uzsisakyti  g.gif

Bijau suklaidint, bet as kai pamaciau iskarto atmeciau, kaip netinkama biggrin.gif Gal kazkas apie 1000 lt g.gif Zodziu uz toki 1 paprasta staliuka nesamone kazkokia. Gal ir maziau kiek, bet vis tiek arti to.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 03 13, 10:34)

Celsyje mes mateme siuos, aciu 4u.gif nieko pigiau....
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2012 03 13, 10:32)
O kas tų maišytuvų gamintojas? Nes jei tai lenkiška produkcija, tai maišytuvų tik vaizdas geras ir iš pirmo žvilgsnio nesiskiria nuo kitų gamintojų JAV ar italų, tačiau jau vien tik maišytuvą paėmus ir pasižiūrėjus atidžiau,  jau matosi, kad yra ne lieto metalo, lengvas ir pan... aš tokius kaip Jūsų nurodytus Lenkijoje apžiūrinėjau, tai man jie nepatiko schmoll.gif esu įsigijusi visus Blue Water tokio stiliaus maišytuvus, tačiau jie dar nesudėti, tad daugiau negaliu kažko detaliai paaiškinti... 4u.gif

kur Lietuvoje jus apziurinejote tuos kur nurodyti Lenkijoje?
Atsakyti
Daffni, jei teisingai supratau laidai labiau išvesti į centrą veidrodžio nei į šoną ax.gif gal kils kokių minčių 4u.gif , jei neklystu čia Zyliuko sprendimas (radau senesniuose archyvuose ) blush2.gif tikiuosi autorė neįsižeis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 13, 16:42)
kur Lietuvoje  jus apziurinejote tuos kur nurodyti Lenkijoje?

Aš Lenkijoje Suvalkuose panašius apžiūrinėjau, nes man pasirodė, kad gera kaina, bet tik kaina gera buvo...o daugiau nieko schmoll.gif ...tačiau dar kartą reikėtų įsitikinti ar tai tikrai tokie patys, jei žinočuiau gamintoją, tada būtų lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 03 14, 09:06)
Aš Lenkijoje Suvalkuose panašius apžiūrinėjau, nes man pasirodė, kad gera kaina, bet tik kaina gera buvo...o daugiau nieko schmoll.gif ...tačiau dar kartą reikėtų įsitikinti ar tai tikrai tokie patys, jei žinočuiau gamintoją, tada būtų lengviau rolleyes.gif

o kur Suvalkuose yra parduotuve kaip pas mus Senukai, gal zinote?
O jums jis nepatiko del to, kad lengvas? nes manau siais laikais kaip tik gaminami kuo lengvesni, ne taip kaip senais laikais...o bluewather sunkus, kur sau pirkote? nes ten taip pat lenku gamybos pagal JAV licenzija, bent taip konsultante sake,speju kad ir sie kuriuos rodziau bus tokie patys g.gif Firma Sensea 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 14 kovo 2012 - 09:09
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 14, 10:03)
o kur Suvalkuose yra parduotuve kaip pas mus Senukai, gal zinote?
O jums jis nepatiko del to, kad lengvas? nes manau siais laikais kaip tik gaminami kuo lengvesni, ne taip kaip senais laikais...o bluewather sunkus, kur sau pirkote? nes ten taip pat lenku gamybos pagal JAV licenzija, bent taip konsultante sake,speju kad ir sie kuriuos rodziau bus tokie patys g.gif Firma Sensea 4u.gif

Yra OBI parduotuvė tik įvažiavus į Suvalkus, ji man kažkiek į Ermitažą panaši, yra dar viena Chata-mažesnė(ten daugiau plytelių,yra maišytuvų, tik tokio retro stiliaus pakankamai brangūs).O dėl tų maišytuvų, kur mačiau ten , tai kaip ir rašiau, iš pirmo žvilgsnio nelabai atskirsi nuo tų brangesnių, aš pati prašiau vyro, kad palygintų ir įvertintų su mūsų nusipirktais BLUE water, tai tik apžiūrėjus jų padarymą ir vidų, taip pat svorį, matosi skirtumas...o iš esmės gal jie tiek pat laikys (o gal ir ilgiau unsure.gif ) nei mano įsigyti Blue water, čia reikėtų pačiam įvertinti, nes dabar kai tokie išpardavimai, tai gali pasirinkti ar mokėti mažiau, ar šiek tiek daugiau...esmė, vaizdas bus toks pat, tik pati ir žinosi už kokią kainą tavo maišytuvas įdėtas biggrin.gif 4u.gif
(P.S. jei už Blue water būtų reikėję mokėti pirmą kainą,tai tikrai ko gero būčiau tiek nemokėjus schmoll.gif , o pasirinkus priimtinesnį kaina variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 03 14, 00:01)
Daffni, jei teisingai supratau laidai labiau išvesti į centrą veidrodžio nei į šoną  ax.gif gal kils kokių minčių  4u.gif , jei neklystu čia Zyliuko sprendimas (radau senesniuose archyvuose ) blush2.gif tikiuosi autorė neįsižeis blush2.gif

user posted image

\
man tai cia tas veidrodis visai netinka - arba ji reik kabint mazesni, arba balta su sendinimu; blogiausiu atveju sita "staciai" pakabint; dabar tai net fiziskai ziuret i ji nemalonu. o kriaukle cia "laikinai"?
Atsakyti
tikrai kazkaip nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
merginos, žiūrisi ar nesižiūri tas veidrodis, bet man atrodo, kritikuoti čia nesilankančio žmogaus namų foto, nelabai gražu 4u.gif

Rytine kava, kaip tavo vonios plytelės?? smile.gif
Atsakyti