QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 14, 10:03)
o kur Suvalkuose yra parduotuve kaip pas mus Senukai, gal zinote?
O jums jis nepatiko del to, kad lengvas? nes manau siais laikais kaip tik gaminami kuo lengvesni, ne taip kaip senais laikais...o bluewather sunkus, kur sau pirkote? nes ten taip pat lenku gamybos pagal JAV licenzija, bent taip konsultante sake,speju kad ir sie kuriuos rodziau bus tokie patys

Firma Sensea
Yra OBI parduotuvė tik įvažiavus į Suvalkus, ji man kažkiek į Ermitažą panaši, yra dar viena Chata-mažesnė(ten daugiau plytelių,yra maišytuvų, tik tokio retro stiliaus pakankamai brangūs).O dėl tų maišytuvų, kur mačiau ten , tai kaip ir rašiau, iš pirmo žvilgsnio nelabai atskirsi nuo tų brangesnių, aš pati prašiau vyro, kad palygintų ir įvertintų su mūsų nusipirktais BLUE water, tai tik apžiūrėjus jų padarymą ir vidų, taip pat svorį, matosi skirtumas...o iš esmės gal jie tiek pat laikys (o gal ir ilgiau

) nei mano įsigyti Blue water, čia reikėtų pačiam įvertinti, nes dabar kai tokie išpardavimai, tai gali pasirinkti ar mokėti mažiau, ar šiek tiek daugiau...esmė, vaizdas bus toks pat, tik pati ir žinosi už kokią kainą tavo maišytuvas įdėtas
(
P.S. jei už Blue water būtų reikėję mokėti pirmą kainą,tai tikrai ko gero būčiau tiek nemokėjus
, o pasirinkus priimtinesnį kaina variantą