Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 11, 20:58)
maciau ta filmuka ale irgi nepamenu kas ji buvo ikeles ir kada...
youtube reik ieskot...

na ir as... taip, kad peersiprasau uz tersima, bet jei kuri i az imestumete atsiminusios, tai buciau dekinga mirksiukas.gif smile.gif
yotube bandziau ieskoti, bet nieko nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 11, 13:08)
4u.gif aciu, jauciau, kad reik pasikonsultuot:)
dabar ziurinesiu baltu  sendintu. sitoj vonioj kriaukle, toletas ir skalbenke (kazin pavyks isisukti skalbenke uztiesus staltiese kokia, ar visgi teks gamint spintele g.gif )
Tai sakot lempos ten nereik, geriau aukstesni veidrodi? Visgi sita pirmo auksto vonia tokia sakyciau aukstoka, neatrodys kvailokai? nes juk veidrodis neturetu butu platesnis uz kriaukle, tai kad nebutu toks sasyskinis rolleyes.gif
Papildyta:
Dekui, apsilankysiu. pazejau ju puslapy pvz, oi, net galva apsisuko rolleyes.gif

as bent jau auksta neturejau omeny iki lubu smile.gif :

user posted image

Man tokie veidrodziai butu grazu wub.gif :

user posted image

user posted image

Nelabai supratau "sitoj vonioj kriaukle, toletas ir skalbenke" . Tai kur ta vonia g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 kovo 2012 - 09:45
Su prašymu,gal kuri nustatytumėt visų matomų šviestuvų kilmę,ir kaip apibūdint tokias sienas ir sofa kokio dizainerio? Kėdės lyg bauhaus g.gif žalios.
http://freshome.com/...-san-francisco/

4 paveiksliukas ax.gif 4u.gif

pavargau ieškot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 12 kovo 2012 - 13:48
QUOTE(daffni @ 2012 03 10, 22:53)
Sveikos, va pasivaliau biskiu savo vonia, griztu pasitart del veidrodzio. Tiesiog noriu zinot i kuria puse patartumet zet, nes is patirties zinau, kad jei reikia pirkt zutbut, tai nieko nerasi, o vat neskubant - kas kita ax.gif
user posted image
Logiskai mastant veidrodi tureciau deti virs plyteliu ir iki laido, teip?
dar mastau, ar apskritai man ten to sviestuvo reik, gal veidrodi aukstesni det?

Šviestuvus galima būtų ir iš šonų kabint (man atrodo, kad vietos turėtų pakakti nelabai dideliems), kaip Vidos įdėtoj 1 nuotraukoj. Gražu wub.gif
Atsakyti
Gražu.
http://valdirose.blo...a-da-sogno.html
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 03 12, 10:39)
Nelabai supratau "sitoj vonioj kriaukle, toletas ir skalbenke" . Tai kur ta vonia  g.gif ?

blush2.gif nu jo, kaip cia pavadint tada sita patalpa ax.gif kai nera nei duso nei vonios, tik kriaukle ir tulikas....
Papildyta:
QUOTE(Juma81 @ 2012 03 12, 15:10)
Šviestuvus galima būtų ir iš šonų kabint (man atrodo, kad vietos turėtų pakakti nelabai dideliems), kaip Vidos įdėtoj 1 nuotraukoj. Gražu  wub.gif

saukstai po pietu. Jau kazkada sakiau, kad kai dare apsvietima as "miegojau". doh.gif Turiu ka turiu. niekas jau ant isdazytu sienu nevedzios man laidu. tai ir mastau ar isvis man to apsvietimo virs veidrodzio reik. (sviesos pakanka, cia yra langas kampe, o siaip lemputes lubose).
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 12, 15:35)
blush2.gif nu jo, kaip cia pavadint tada sita patalpa ax.gif  kai nera nei duso nei vonios, tik kriaukle ir tulikas....
Papildyta:
saukstai po pietu. Jau kazkada sakiau, kad kai dare apsvietima as "miegojau".  doh.gif Turiu ka turiu. niekas jau ant isdazytu sienu nevedzios man laidu.  tai ir mastau ar isvis man to apsvietimo virs veidrodzio reik. (sviesos pakanka, cia yra langas kampe, o siaip lemputes lubose).

tualetas? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daffni @ 2012 03 12, 15:35)

saukstai po pietu. Jau kazkada sakiau, kad kai dare apsvietima as "miegojau".  doh.gif Turiu ka turiu. niekas jau ant isdazytu sienu nevedzios man laidu.  tai ir mastau ar isvis man to apsvietimo virs veidrodzio reik. (sviesos pakanka, cia yra langas kampe, o siaip lemputes lubose).

realiai poreikis apsvietimui yra? Jus ten dazysites? jei ne, tai ir sviestuviuku, manau nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2012 03 12, 14:45)
Su prašymu,gal kuri nustatytumėt visų matomų šviestuvų kilmę,ir kaip apibūdint tokias sienas ir sofa kokio dizainerio? Kėdės lyg bauhaus g.gif žalios.
http://freshome.com/...-san-francisco/

4 paveiksliukas  ax.gif  4u.gif

pavargau ieškot schmoll.gif

Tu cia apie tuos medziaginius "blynukus"? Pavadinimo nepamenu, bet tokiu ar labai panasiu esu macius Vilniuj Basanaviciaus g esanciam salone "La forma" berods. Uzejau ir isejau ax.gif , be galo idomus ten sviestuvai, bet kainos gal nuo 10 000 taip sakant:)
Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 03 12, 15:38)
tualetas? mirksiukas.gif
Papildyta:
realiai poreikis apsvietimui yra? Jus ten dazysites? jei ne, tai ir sviestuviuku, manau nereikia.

Bet klausyk, cia dar skalbenke bus, tai kaip ir iseina ne visai vien toletas lotuliukas.gif
Dazytis jei prireiks, tai manau lipsiu i 2 a.. realiai apsvietimui didelio poreikio nera, nebent atseit suradus grazu sviestuva taip sakant "del vaizdo". bet turbut didesnis veidrodis duos geresni vaizda:))
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 12, 14:43)
Tu cia apie tuos medziaginius "blynukus"? Pavadinimo nepamenu, bet tokiu ar labai panasiu esu macius Vilniuj Basanaviciaus g esanciam salone "La forma" berods. Uzejau ir isejau ax.gif , be galo idomus ten sviestuvai, bet kainos gal nuo 10 000 taip sakant:)

oho kokie nagli blink.gif
turiu temą parašyti,nepirkčiau tokių inkliūzų biggrin.gif plyz,plyz,jei pažystat ką nors iš to paveikslėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 03 12, 11:39)

Daffni, jei į šitą pavyzdį žiūrėt, tai jokios problemos nematau laidams į šonus nuvest. Juk po veidrodžiu nesimatys, kad ant sienos ar sienoje laidai išvedžioti. Nežinau, kam ta patalpa apskritai skirta, bet jaukumo naudojantis šviestuvai tikrai duoda, na tarkim, kad ir dantis valantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 12, 14:35)
blush2.gif nu jo, kaip cia pavadint tada sita patalpa ax.gif  kai nera nei duso nei vonios, tik kriaukle ir tulikas....

Tai yra WC patalpa.
Tokioje patalpoje skustis ir dazytis bebutina (juk miegamieji ir vonios k. virsuje), taigi ir papildomas apsvietimas nebutinas. O ieskoti bra, kad tiktu ir prie lubinio sviestuvo, ir prie praustuvo su veidrodziu, dar veidrodzio ir tik del siaip sau, man butu per didele kancia biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 kovo 2012 - 16:11
QUOTE(aistukas @ 2012 03 11, 10:30)
Tokius maciau Vilniuj Domus galerijoj, berods Retroformoj, jei neklystu. O gal salia ten kita parduotuve, bet arti iejimo jie stovejo. Atkreipiau demesi, nes pati staliuku ieskojau, bet kaina man ju nepatiko  schmoll.gif

aciu 4u.gif

o gal pamenat kiek mazdaug ta kaina buvo g.gif - ar verta man savo vilniecius giminaicius siusti ten su fotoaparatu, ar gal geriau (pigiau) butu pas koki kalvi uzsisakyti g.gif
Atsakyti